TY zayıflıyor :)
-
@secret
ve de ev yapımı turşu ama kim yapacak ki? hadi turşuyu memleketten getirdik peki yoğurt ne olacak? :)) evet.gayet iyi hocam.çok faydasını gördüm.ben sürekli kullanırım(3-4 ayda bir 1-2 hafta ara vererek) -
Bu arada konu ile alakali degil ama sorayim bugun supradyn aldim eczaneden arastirdim zindelik veriyormus ders felan calisirkende ne diyorsunuz kullanan oldu mu aranizda veya cevrenizde?
-
Yağ yakıcı kahve tarifi vereyim arkadaşlar hem de şeker ilavesiz şekerli kahve sevenler için ;
1 su bardağı süt içine 1 çubuk tarçını bırakıyoruz . 3-4 saat dinleniyor içinde. Sütü çubuk tarçınla cezveye alıyoruz bir tatlı kaşığı kahve ile kaynatıyoruz. Kaynadıktan sonra çubuk tarçını çıkartıp tüketiyoruz. Hem şeker iştahı kesiliyor ve en etkili yağ yakıcılardan biri olan tarçını metabolizma hızlandırıcı süt ile almış oluyoruz afiyet olsun. Bir an kendimi yemek kitabı yazarı gibi hissettim
-
@otuzyılsavaşı aslında birkaç marka sütün yoğurtları tutuyor yapılabilir ben kendi yoğurdumu kendim yapıyorum birçok şeyi kendim yapıyorum. Sağlıklı beslenmeye devam ettikçe diğer şeyler zevk vermiyor
-
@secret yillardir sanki bu ani bekliyormus gibisin ve sahne benim cekilin
-
@lion inanır mısın o çubuk kraker gibi kızlar yüzünden çok üzüldüm şimdi onlar gevrek gibi kalıyorlar yanımda sen iki taksi arasından geçememek nedir bilir misin ? Arabayı dolaşıp yanlarına koşmanın ne demek olduğunu ?
-
@secret Ya cok zayif olmakta bence iyi degil o ne oyle citlenbik gibi
-
@secret
afiyet olsun hocam. ne güzel.kendiniz yapıyorsunuz yapılabilir aslında lakin biraz uğraşmak gerekiyor.köy tipi yoğurt alsak olmaz mı?
haklısınız.hipoglisemi hastası olduğum için sağlıklı beslenmek zorundayım 46'ya düşüyor şekerim.ağır bir hipo..ama alıştım artık.ona göre besleniyorum.ilacımı kullanıyorum vs... -
@lion bence yaşam kültürümüzün özü sağlıklı yaşamak olmalı; ne yediğimizi bilmeliyiz. Onu dışında kişi kendini nasıl mutlu hissediyorsa o kiloda olmalı fit olmak ilezayıf olmak aynı şey değil eski halimden sonra şükür
-
Nitane sarkisi vardi kimdi o zayiflamaya kafayi takmisti en sonunda komaya girdi oluyordu bir deri bir kemik kalmisti oylede iyi degil. ALLAH'in verdigi butun nimetlerden yararlanilmali bence helalinden. Bakin sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (Sav) sofradan herzaman yari ac kalkarmis tikabasa yemezmis saglik icin. Peygamberimizin sunnetine uysak tamamdir olay bence.
-
@otuzyılsavaşı olur tabi neden olmasın katkısız olduktan sonra fark etmez geçmiş olsun . Aslındaevde yapılınca hem daha bereketli hem de daha çokçıkıyor ki esas yoğurtun çıkan suyu 10 numara probiyotik ️
-
@lion irem derici
-
@secret bende simdi googleden ona bakiyordum kimdi diye unutmustum:)
-
o zaman onu yemeye devam :).teşekkürler.haklısınız.daha bereketli oluyor.onu da yaparım inşallah zamanla evet.o sudaki probiyotik güç tabletlerden vs daha çoktur
-
Aciktim gidip somunun arasina beyaz peynir domates yesil sogan bide yanina iki tane aci biber bir bardakta kola gomup geleyim
-
@lion Allah midenize sabır versin
-
Sevgili forumdaşlar bakın kamu ihale kanununu calismayi birakip o kadar uzun bir yazi yazdim (gerci sirf calismayim diye de ) hala bilmem ne otu bilmem ne çayları uçusuyor burada bakın tekrarlıyorum katabolik sürece gecemezseniz yağ ya-ka-maz-sı-nız ! isterseniz damacanayla 19 litre bitki cayi icin hergun onlarin faydasi yok denilecek kadar az hatta yok. 1 kilo 7000 kaloridir almaniz gereken normal kalori atiyorum gunluk 2000 kalori olsun siz diyetinizle gunde 1000 kalori alirsaniz (cok tehlikeli olabilir -200le baslayin en cok) her gun -1000 kalorix7 1 haftada 1 kilo vermis olursunuz (ve yedikleriniz de onemli tabi insulin acisindan) o yuzden caydir, kuru meyvedir birakin lutfen
-
@y-oguz90 kardes yazili sinavda kamu ihale kanunundan soru gelirse bakiniz efenim birakiniz bu ihale mihale islerini kalori yakmak isterseniz 10 bin asim diyoruz siz hala yap islet devret diyorsunuz olmaz ki efenim diye cevaplarsin:)
-
@lion hahahah oyle yapacaktim da teste donmus sinav. saka bi yana saglik acisindan muhim hocam ideal kiloda olmak benim bu kadar arastirip kilo verme sebebim karaciger yaglanmasiydi kilo verince enzimlerim normale dondu. kendim de su an ideal kiloda degilim ama farkli amac gudecem bi de sinavlar falan sporu biraktim
-
@y-oguz90 aynen kardesim herseyin basi saglik. Guzel bilgiler verdin bilincli olmak onemli tabiki. Yabancilar cocugundan yaslisina sporu bir hayat felsefesi haline getirmisler bizde malesef sporda tipki kitap okumak gibi bos zamanlarda yapilacak bir aktivite gibi algilaniyor.