TY zayıflıyor :)
-
Rejimi 2 petibörle bozdum
-
@1umut bozulmaz akşam az yersin ️️️️
-
Arkadaşlar başlığı açtığımızdan beri belli süre geçti kimler diyet yaptı kimler ödem attı kimler aç şu anda kimler detoks yaptı var mı değişiklik gelişme
-
@secret anlasilan herkes seni keklemis. Misal sen burda receteler yazarken @1umut 'un elinde frambuazli turta vardi hatta belkide agzindan turta parcaciklari telefonunun ekranina dusuyordu sonra elini hafif bir tukurukleyip simit susami toplar gibi toplamakla mesguldu lakin sana sian ilimde yisil ciy vir diyip kis kis guluyordu bilemezsin ALLAH bilir
-
@lion keklendiğim için mutlu olduysan başka keklemek isteyen varsa buraya alabiliriz
@1umut canım lütfen aslan kişisine cevap verir misin ?
@Noturns lütfen yazdığım diyet listesi ile 2 kilo verdiğini onaylar mısın ?
@buseneatanıyorum börek yemeyip bugün de irademi tuttum secret dediğini söyler misin ?@1umut cum beni kandırmaz çünkü şuan whatsapptan bana yazıyor
Lütfen sen löp löp başlığında git lahmacun arasına cin biber koy
-
@lion cidden onlari yazarken tatildeydim ve kadayif dolmasi baklava yiyor ustune sutlaci kasikliyordum:))) hatta sindirmek icin cekirdek citliyordum:/ ama suan rejimdeyim. Tum yediklerim kilo olrak geri donmus
-
@secret bilemeyecem artik
-
@1umut yarasin can bogazdan gelir firin sutlac istedi canim guvecin icinde olmadi bu simdi.
-
@lion gece gece bir insan nasıl gıcık edilere örneksin
Hayır forumdakiler kendini şişman seviyorsa ben napayım bir söyler misin ? -
Sende haklisin elinden geleni yapiyorsun ama iste gommek nasil birsey bilir misin ? Hani dogumhanenin kapisinin onunde bekleyen baba vardir ya bildin mi ? Heycanla bekler yavrusunu iste bende bugun oyle bekledim kasap kofteleri mangaldan masaya
-
@secret önerdi ben uyguladım, 2 kilo da verdim, eh malum hafta sonu sınav telaşı ve bazı kişisel sebeplerden dolayı iki başlığa da yazmadım ama bu kimseyi keklediğim anlamına gelmiyor efenim. Ama rica ederim tartışma çıkartmayalım, bunların hepsi kişisel tercihler
-
@lion umarım birgün bu gömmeyle gömülen olmaZsın
Zira kalp, şeker, kolestrol kapında -
@lion sesli guldum:))))
-
@noturns, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret önerdi ben uyguladım, 2 kilo da verdim, eh malum hafta sonu sınav telaşı ve bazı kişisel sebeplerden dolayı iki başlığa da yazmadım ama bu kimseyi keklediğim anlamına gelmiyor efenim. Ama rica ederim tartışma çıkartmayalım, bunların hepsi kişisel tercihler
teşekkürler
@LioN umarım görüyorsundur bunları istersen sana da bir liste yapayım -
@secret cok sukur o turden sorunlarim yok. Hem ne demis mahzun-i serif " raki icen öldü de su icen ölmedi mi":)
-
@lion bence şu daha uygun atın ölümü arpadan olsun
-
Sgk derdinden eve sığamıyorum kendimi zeugma künefe de buldum
-
Bu başlık ilginç bir başlıktı. Olumsuz gibi algılanan sonra haaa şu mesele dedirten türden bir başlık. Bir gün herkesin yolunun düşebileceği bir başlık. Zeugma Ankara'da ciddi furya haline geldi, tatmak gerek.
-
@antimülakat biz zayıflama diyoruz sen künefeci diyorsun
-
@kml künefe kilo yapıyormuş, kesin bilgi.