TY zayıflıyor :)
-
@north-remembers
"Dışarıdan fark edilecek denli belirgin bir auraları vardır ve karizmatikdirler." diyorlardı halbuki,öyle yazıyorlardı :))) -
Bende gideyim sağlıklı bişeyler yiyerim bari
-
@otuzyılsavaşı boğa kişisi avına sessizce yaklaşıyordu.
-
@north-remembers Allahüekber
-
@otuzyılsavaşı lafım yok karizmatik olurlar lükse düşkünlerdir(Atanan Boğalar) alışverişi severler yeme içme konusunda gastronomi ve mutfak sanatları mezunları ile yarışırlar
-
@secret üzdün
-
@north-remembers sanki @otuzyılsavaşı nı anlattın ama benim dostum çok mütevazi ve vakardır
-
-
@secret burcumuzun genel özelliklerinden bahsettim hocam kadın erkek ayrımı yok sanki boğa burcunda
-
@1umut biz burda diyet yapiyeeaaaah
-
@north-remembers bilmiyorum eğer boğa burçları böyle ise sevdim ben boğaları anlaşamadığım tek burç kendi burcumoluyor
-
@baumol belki diyet dolmadır
-
@secret açın efendim açın, burç başlığı da açın, kozmetik başlığı da açın, eğitim temelli forumumuz tamamen kadınlar soruyor, kadınlara taktikler, kadınları anlama yolları gibi konulara kayarak yeni uzmanlık alanını orası yapabilir.
-
@Agor kardesim Merhaba ben Jale diyede baslik acilsin mi
-
@secret yaaa sen süper bir detaysın helal olsun dostum bak bir anda içim rahatladı
-
@agor, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret açın efendim açın, burç başlığı da açın, kozmetik başlığı da açın, eğitim temelli forumumuz tamamen kadınlar soruyor, kadınlara taktikler, kadınları anlama yolları gibi konulara kayarak yeni uzmanlık alanını orası yapabilir.
Adminimiz aradan beni böyle etiketleyip çıkıyorsun diyorum al şimdi engelleniyorsun
Ben demedim mi ama erkeklere de tarif verecem bi Allah’ın kulu sayfa açmayı öğretmedi yoksa o saydığınız tüm başlıklar açılmıştı bile
Secret diyette , secret löp löp tariflerle, secretla güzelleşiyoruz , medyum secretNapayım kendi kendimi yok edebiliyor muyum şimdi
-
@paretowilfredo dostumu da bekliyoruz bu başlığa şimdiye kadara hiç iletisi olmadı heralde,yanlış hatırlamıyorsam :)))
-
-
@lion, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@Agor kardesim Merhaba ben Jale diyede baslik acilsin mi
Allah korusun.
-
@secret, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@agor, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Adminimiz aradan beni böyle etiketleyip çıkıyorsun diyorum al şimdi engelleniyorsun
Ben demedim mi ama erkeklere de tarif verecem bi Allah’ın kulu sayfa açmayı öğretmedi yoksa o saydığınız tüm başlıklar açılmıştı bile
Secret diyette , secret löp löp tariflerle, secretla güzelleşiyoruz , medyum secretNapayım kendi kendimi yok edebiliyor muyum şimdi
Medyum Secret çok hoş olmuş.