TY zayıflıyor :)
-
@north-remembers Kuzu göbeği mantarını ya da trüf mantarını kuşbaşı doğruyoruz. Parçalar küçük olmayacak. Zeytinyağında (iyi bir tereyağda olabilir) biraz tuz ekleyerek kavuruyoruz. Üstüne rendelediğimiz soğanı atıyoruz.Bunu yaparken iki tane orta boy soğan yeterli.Soğanla boğmuyoruz mantarı. Yazık günah o mantara. Kültür mantarıysa sorun yok ama. Hatta biraz boğmak lazım onu.Neyse sonra diğer tarifle aynı.Kaşar rendelemek yerine yumurtadan sonra üstünü kaşar dilimleriyle kapatabilirsiniz.
Şunu da unutmayım yüksek ateşte pişirmeyin bunu ki mantarlar özünü iyice salsın Kuzu göbeği Aydın'da güz ve ilkbaharda çıkıyor. Sizin orada da bulunur mu bilmiyorum. Trüf mantarına tereyağ daha çok yakışıyor bence ama iyi tereyağ bulmak lazım. Bulamazsam zeytinyağ her türlü -
@north-remembers Biliyorum hocam youtube da çok fazla vakit harcadığım için denk gelmişimdir büyük ihtimal o isme de Sırf para kazanmak için saçma sapan hareketler yapıyorlar işte.
-
@kilici öyle de ben yapamam ki çeşitli nedenlerden ötürü
-
@onuktekin aç bir halde bu yazıyı okudum şuan markete gidip kültür mantarı alıp soğanlı biberli bol tereyağlı yumurtalı yapmak vardı ama çok üşeniyorum o dediğiniz mantarlar istanbulda vardır mutlaka ama hangi semtin pazarında onun bir araştırmasını yapayım güzel tarif beğendim
-
@north-remembers, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret hocam siz de mi boğa burcusunuz benim gibi benim de hayat felsefem lezzetli yemekler Yapamadım daha hocam yol yorgunuyum kendime gelemedim en kısa zamanda yapıp editleyeceğim başlıkta ama mükemmel olmama gibi bir durumu yok köz patlıcan yahu tabii ki mükemmel olur
Ay afiyet olsun hocam
Tam bir KOVA burcuyum zekamı daha hayırlı şeyler de kullanmak nasip olmadı ️️️ Sen yap onu ben sana ıspanaklı bir tarif vercem ️️️️ -
@north-remembers pazarda trüf mantarı demeyin domalan mantarı o. Makarnada çok daha güzel olur. Neyse diyetleri bozmayım :))
-
@onuktekin, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@north-remembers Kuzu göbeği mantarını ya da trüf mantarını kuşbaşı doğruyoruz. Parçalar küçük olmayacak. Zeytinyağında (iyi bir tereyağda olabilir) biraz tuz ekleyerek kavuruyoruz. Üstüne rendelediğimiz soğanı atıyoruz.Bunu yaparken iki tane orta boy soğan yeterli.Soğanla boğmuyoruz mantarı. Yazık günah o mantara. Kültür mantarıysa sorun yok ama. Hatta biraz boğmak lazım onu.Neyse sonra diğer tarifle aynı.Kaşar rendelemek yerine yumurtadan sonra üstünü kaşar dilimleriyle kapatabilirsiniz.
Şunu da unutmayım yüksek ateşte pişirmeyin bunu ki mantarlar özünü iyice salsın Kuzu göbeği Aydın'da güz ve ilkbaharda çıkıyor. Sizin orada da bulunur mu bilmiyorum. Trüf mantarına tereyağ daha çok yakışıyor bence ama iyi tereyağ bulmak lazım. Bulamazsam zeytinyağ her türlüBahsettiğiniz domalan kilosu 30 liradan filan satılıyor mantar yanında tırt dağ kenarlarına gidiyoruz toplamk için
-
@secret öyle demeyin hocam zekanız taktire şayan ders yemek zayıflamak üçgeni ne güzel. Tarifleri beklemedeyim
-
@secret ya işte tırt isimler koyuyoruz güzel şeylere restaurantlarda trüf mantarı yemeklerin fiyatını katlayan bir şey aslında. Bir dizi de gördüm gramına göre fiyatlandırıyorlardı bunu
-
@north-remembers, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret öyle demeyin hocam zekanız taktire şayan ders yemek zayıflamak üçgeni ne güzel. Tarifleri beklemedeyim
Allah razı olsun şükür bana yetiyor
Aaa tabi verecem hocam
Size püf noktalar da verebilirim en sevdiğim mutfak yemekler pastalar tatlılar( mesela pirinç pilavı yapacaksanız yapacağınız pirince 3-4 saat önceden 1 şişe madensuyuna ıslatın hem tane tane olur hem lapa olmaz hem de tereyağı lezzeti daha hissedilir. )
-
@onuktekin diyette değilim ben sorun yok mantarlı kremalı makarna efsaneee lezizdir. Yanına patatesli salatalıklı yoğurtlu bir meze tarifim var mükemmel oluyor soğuk soğuk o tarifi löp löp başlığında akşam kesin paylaşayım mantarlar hakkında pek bilgim yok sadece kültür mantarını bi de kocaman bir mantar var adını bilmiyorum ama baya leziz onu biliyorum.
-
@onuktekin öyle gerçekten aşırı lezzetti etle birebir ben biberli domatesli kavurmasını yapıyorum tavsiye ederim
-
@secret Yapmayın bence de hocam biz güzel mesleklere geleceğiz inşallah
-
@kilici amin inşaAllah
Özel hayatımı öyle deşifre edemem ben sakin huzurlu bir hayatın peşindeyim -
@north-remembers paylaşın hocam istiridye mantarı olmalı dediğiniz mantar.
-
@secret yaaa kovamisin, senden korkulur benim de yukselen kova, burc basak:)
-
@1umut yükselen akrep akıllı ol
Kız aşk olsun neyimi gördün. -
@secret kovalar cok akilli olur, dahiler kovalardan cikarmisss:))) o yuzden dedim️️
-
Bu baslikta zayifladiklarini iddiaa edenler var ne dusunuyorsunuz??
Ne gonu bagimindaaan -
@secret akrep iyi yine.
Ikizler de olabilirdin, Allah korumus