TY zayıflıyor :)
-
@secret bende oyle bi dil varki herkesi kandirarak spor salonumuza getiririm merak etme:D paraya para demiyeceguk, yasasin
Ayrica suan @buseneatanıyorum layiz, ben diyeti bozmak istedim ama bozdurmadi. Ona da bi helal olsun diyorum suan:)))) -
@north-remembers Beğenirseniz bunu size bir tane de bonus tarif vericem Mutfağa yıllarımı verdim yıllarımı :))
-
@baumol bir sermayedar çıksa ne iyilik eder kpss yok güzellik var zayıflık var spor var ooo mis
-
@onuktekin ben de aksam cakalli menemenini tarif edicem, bi kapistiralim
-
@kilici teknoloji bilgim zayıf bir bilgisayar mühendisi bulsam yapacam.
Aslında önce instagramdan ilerlemeyi düşündüm de yapacağım iş değil ️️ -
@secret yaaa teşekkürler hocam diyete aç değilim ben ama Gömmeye açım, yemek yemeye açım. Sporu sıkılaşmak için istiyorum özellikle plates harikadır Bedava üyeliği de kaptık ohh bugün şanslı günümdeyim.
-
@1umut Tamam hadi bakalım
-
@onuktekin şimdiden verin hocam ss alıyorum tek tek
-
@1umut Yok yani yapıp çağırsalar da değerlendirsek. Daha güzel olmaz mı? :)) Çay da önemli tabi. Bence puan verecek olsam çaya göre puanım değişebilir
-
@1umut, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret bende oyle bi dil varki herkesi kandirarak spor salonumuza getiririm merak etme:D paraya para demiyeceguk, yasasin
Ayrica suan @buseneatanıyorum layiz, ben diyeti bozmak istedim ama bozdurmadi. Ona da bi helal olsun diyorum suan:))))Helal be işte gerçek arkadaşlık bu canımsınız selamlar
Kız Bu işi bi düşünelim biz (düşüncede kaldı.)
Yaşasın zayıflık yaşasın yulaf yaşasın spor -
@1umut, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@onuktekin ben de aksam cakalli menemenini tarif edicem, bi kapistiralim
Löp löp başlığında mi hocam sizin de tarif yelpazeniz baya var anladığım kadarıyla @secret den de yeni tarifler bekliyorum börek konusunda
-
@north-remembers sıkılaşmak için yağ şeker un tuz kesilmeli gömeriz zaten ben yedirtecem öyle zayıflarsa herkes gider baktık 3 kilo verildi 1 hafta yedirtecez kilo alınca bir daha mantıkbu
-
@secret Secret Subaşı
-
@north-remembers aa tabi sadece börek mi sen tarif iste veririm yaptın mı patlıcanlı olanı Hayatta en dayanamadığım şey yemek yine en dayanamadığım şey kilo almak 🤨 ikisi arasında mekik dokuyorum
-
@baumol o dünyada bir kere olurdu onun başına geldi. Zaten benden de uzak dursun evliya çelebi bile o kadar gezmedi 🤭🤭
-
@secret o zman diyetisyenle de çalışın hocam diyet programı yapar biraz kalorili falan ahshsshsj hayatımdan çıkaramayacağım 3 beyaz: un, şeker, yağ(tereyağı)
-
@secret İnstagramda ürün satışı iyi gidiyor hocam ben öğrendim biraz bu sosyal medya piyasasını Youtubeda da vlog çekenler çok izleniyor. Hiçbir yeteneği olmayan ama bir gününün nasıl geçtiğini anlatan vloglar çekiyorlar bir sürü kişi izliyor çok ilginç.
-
@north-remembers öyle var bir iki arkadaş onlar ama ben zayıflarken kimse yardım etmedi hayırsızlar hatta dediler istediğin şekle giremezsin diye ama şimdi hepsine -5 kilo fark attım açıp internetten bakıyorum ıspanak nedir diye sonra karışım yapıyorım
-
@secret hocam siz de mi boğa burcusunuz benim gibi benim de hayat felsefem lezzetli yemekler Yapamadım daha hocam yol yorgunuyum kendime gelemedim en kısa zamanda yapıp editleyeceğim başlıkta ama mükemmel olmama gibi bir durumu yok köz patlıcan yahu tabii ki mükemmel olur
-
@kilici bir sürü değil bazı vasıfsızlar milyonlarca izleniyorlar ya yaptıkları da youtube dan zengin olup saçma sapan harcamalarını göstermek. Ismini vermeyeyim bir kız var youtuber giysi odası sadece 2+1 şaka gibi ama gerçek