TY zayıflıyor :)
-
@onuktekin Evet evet oydu istiridye.
-
@1umut bir ben çıkamadım ah ah einstein’ın kemikleri sızlıyor
Canımsın doğru yerde kullansam bide ah aha sende bir nevi kovasın ama boşa verme bari sen kardeşim -
@1umut ayiptir soylemesi 14 subat kova burcuyum
-
@secret pasta tarifleri de alırım kurabiye olsun kısır tarifim var çok başarılı oldu geçenlerde denediğimde onun da verecem tarifini
-
@north-remembers ay burda fit tarifler löp löp de diğer tarifler ben vereyim sana daha pratik şeylerde verecem tamamdır anlaştık kilo alıyor muyuz evet zayıflıyor muyuz evee... t
-
@lion hayatındaki insan yırttı hediyeden en güzel günde sana geldim dersin ️️️
-
@secret işteee bu aynı anda kilo alıp zayıflamak ama asla damak taşımızdan ödün vermemek
-
@north-remembers aslında sürekli alıp vermek kötü . Benim şu an ki sistem kilo almamak ve vermemek denge başarılı mıyım hayır (çaktırmayalım kilo aldım )
-
@1umut, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret akrep iyi yine.
Ikizler de olabilirdin, Allah korumusYaa @buseneatanıyorum un burcu ikizler, yukseleni akrepmis. Suan can guvenligim tehlikede tum ikizlerden ozur diliyorum herkesin onunde
-
@1umut bence ikizler gibi bir dengesiz kötü değil çevremdeki birçok kişi ikizler durum şu sen deli ben manyak biz hiç ayrılmayak ️ Çok sokak ağzı oldu ama fena değil. Ani ruh değişimleri oluyor ama normal yani bnde ağlarken güleri.
-
Sahsen bir kiz ile tanissam azbucuk hoslanacak olsam burcun ne diye sorarim(kaldi ki burc islerinede inanmam) eger ikizler derse hadi selamun aleykum der donerim
-
Allah affetsin gömdüm dolmaları
-
Bir barda, cafede, bir sosyal ortamda "cool" bir adam görüyorsanız onun boğa erkeği olma ihtimali çok yüksektir.
:)) -
İnce düşüncelidir boğa burcu erkeği, öyle ki; birçok ünlü düşünür çıkarmıştır.Sigmund Freud ve Karl Marx gibi. :))
-
@lion heralde bir ikizler vakası oldu 🤭🤭🤭
-
@otuzyılsavaşı yaaa kendisi boğa olunca öv gitsin tabi
-
@otuzyılsavaşı hocam hiç belli etmediniz boğa burcu erkeği olduğunuzu hiç kadınları da öyledir efendime söyleyeyim hamaratlardır he bir de kova kadınları @secret dostum gibi çok maharetlidir.
-
@north-remembers sağol dostum bil mukabele maşallah hepimiz zehir gibiyiz
-
Beni de Allah affetsin şimdi mantı haşladım boool soslu yeme de yanında yat
-
@secret eee ne demişler beyin bedava