TY zayıflıyor :)
-
@kilici
rahmetli dedem de "azrail yanıma da gelse yine de ben bu sigarayı içeceğim" derdi ve kanserden öldü :(( rahmet olsun hepsine. ben de onun yolundan gidiyorum:(( -
@samet06, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret İŞSİZİM :((
Şu öğrendiklerimi bende işsizlikten öğrendim hocam . Üzülmeyin . Hayırlısı olsun hakkımızda
-
@secret ben işsizlikten değil kız arkadaşım yüzünden öğrenmiştim
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@kilici
rahmetli dedem de "azrail yanıma da gelse yine de ben bu sigarayı içeceğim" derdi ve kanserden öldü :(( rahmet olsun hepsine. ben de onun yolundan gidiyorum:((Gitmeyin hocam içmeyin sigara filan Allah esirgesin . Başınız sağ olsun.
-
@samet06
BIODERMA Sensibio H2O 500 ml ALANA 2. ÜRÜN HEDİYE,72.00 TL
:)) -
@otuzyılsavaşı Sigara ayrı tabi Allah rahmet eylesin. Köydeki insanlar istedikleri kadar dikkat etmeden herşeyi yiyorlar ama aynı zamanda da bahçe tarla işlerinden dolayı çok da hareket ediyorlar. Uzun yaşamalarının sırrı bu bence.
-
@samet06 makyaji hindistancevizi yagi ile cikarmak cok daha mantikli. Hem cildi besliyor, vitamik veriyor, hem de kimyasal yok.
Organik hindistan cevizi yagi > tum makyaj temizleyiciler:) -
@samet06 zaten eğer bir erkek rossman watsons gratis kültürüne hakimse kesinlikle hayatında kız var demektir kız arkadaşınız iletilerinizi inşallah görüyordur gözleri yaşarmıştır maşallah hocam highlitterı concealerı da öğrendiyseniz profesyonel make up çı olmuşsunuz demektir
-
@secret
teşekkürler.dostlar sağ olsun.iş sürecini hallettikten sonra onu da bırakacağım inşallah.şimdilik böyle diyelim en azından -
@kilici
amin.cümlemizinkine..rahmetli dedem çok da hareket etmiyordu.keyfine düşkündü 78 yaşında vefat etti ama babannemin maşallahı var,93 kendisi :)) -
@samet06
BIODERMA Sensibio H2O 500 ml ALANA 2. ÜRÜN HEDİYE,72.00 TL
:))Dove un sabunu çok güzel hocam aslında bu kadar pahalı şeylere gerek yok 3 lira birşey ️
-
@samet06 hocam itiraf edin gratis watsons indirimlerinde yagma da yaptiniz mi:))
-
@secret
kryolan'ın ürünleri daha iyi,kalıcı,doğal diyorlar :))) -
@secret
kryolan'ın ürünleri daha iyi,kalıcı,doğal diyorlar :)))Bilmiyorum hocam ben doğal takılmaya çalışıyorum. Evde ki ürünleri kullanıyorum ️ Ve daha sağlıklı faydalı dayanamadığım kısım makyaj malzemeleri ️
-
@samet06, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Bir de rimelin altına baz kullanirsanız kirpikleriniz daha dolgun olur
Açıkçası bunu hiç duymadım, kirpik bazı dediğiniz şu şeffaf rimeller mi, boyle bir şey varsa ben de alayım
-
Yağ Yakıcı Detoks
-yarım litre kaynar su
-2 tatlı kaşığı yeşil çay
-yarım limon
-1 şise sade maden suyuKaynar su içinde yeşil çayı 10 dk demliyoruz ardından yarım limon sıkıp maden suyunu ilave edip gün içinde oda sıcaklığında tüketiyoruz.
(Tadı meyveli madensuyumsu oluyor.)10 gün yapıp 1 hafta ara veriyoruz
-
Kronik kabızlık için çözüm ;
1 çay bardağı sıcak su
2 yk yulaf ezmesi
2 yk kaşığı zeytinyağı
1 yk taze limon suyuHepsini karıştırıp kahvaltıdan en az 30 dk önce yiyoruz haftada en fazla 2 defa yapmak yeterlidir.
Not: paylaştıklarımı denedim ve memnun kaldım. Uydurma değildir. Hepsini araştırdım. Çoğunu diyetisyenlerin paylaşımlarımdan öğrendim. Her paylaşılan herkese iyi gelecek diye birşey yok. Denemekten birşey çıkmaz. ️
-
Yeşil mercimekten bahsetmek istiyorum kansızlık ve demir için çok faydalı bir bakliyatımız. Kilo verdirmede çok etkili. Başta yemediğim ama şimdi haşlamasından çorbasına kadar yaptığım bir bakliyat:
Kansızlık problemi olan arkadaşlar için hafif hem akşam hem öğlen yemeğinde yiyebileceğiniz bir tarif bırakacağım:
1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
1 küçük soğan
Maydonoz dere otu
3-4 çeri dometesi yoksa yarım domates
1 yk lor peyniri yoksa küçük dilim süzme peynir
1 yk zeytinyağı
Yarım limon suyu hepsini karıştırıyoruz. Lezzetli oluyor. Hem doyurucu hem kansızlık için çözüm hem de demir oranını yükseltiyor hem de kalorisi çok düşük ️ -
@secret elimizden geldiğince öğrenmeye kendimi geliştirmeye çalışıyorum tabi ki. Ayrıca gratis Watsons rossann üçlemesinin dışında eve’nin de kartlarını aldım daha english home, madam coco ve zara home üçlemesi halkında öğrenmem gereken şeyler de var
-
@samet06 Kardeşim ben de şu an ihtisasımı çeyiz ürünleri üzerine yapıyorum. Zara home tırt hiç boşuna bakma English Home'yi tek geçerim