TY zayıflıyor :)
-
@secret bulaştınız falan hiç yakışık alıyor mu? Daha önce bir arkadaşım forum çok ataerkil, konuşmalar, yorumlar falan hep erkek egemen demişti, sanırım bu gidişle forum içinden erkekler silinecek.
-
@samet06 başarırsınız hocam. İşe başladığınızda fiyakalı olmak için yapın en azından göbekli amcalar gibi olmayın. Sizi tenzih ederim ama bizim ülkede balık etli olma anlayışı ile balina olayı karışıyor. 113 kilo komşu kızı dediki sadece 4 kilo fazlam hepi topu benden 10 cm uzun kabullenelim şişkolaşıyoruz toplum olarak. Yaparsınız inanıyorum
-
@agor ahahahaha
Beni aldı bi gülme
Patron çıldırdı !!!!!!! -
@agor ama siz dediniz başlık açın diye . Durum kontrol altında hocam merak etmeyin bağcıyı kovmak ne haddimize
Bence güzel oldu. Hayatımızda sadece ders yok; sağlık var güzellik var ️ Bence siz düşünün bir güzellik sayfasını. Erkekler içinde paylaşım yaparız arada (yapmadı) -
@agor, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret bulaştınız falan hiç yakışık alıyor mu? Daha önce bir arkadaşım forum çok ataerkil, konuşmalar, yorumlar falan hep erkek egemen demişti, sanırım bu gidişle forum içinden erkekler silinecek.
Hatta "şimdi gel de gör beni, bambaşka biri"...
Ayrıca bir arkadaşım demiceksin, möözun hanım diceksin, bacım diceksin!! -
@samet06 hocam 7-8 yil once kardesimle pilatese yazilmistik. Parasini onceden verdigimiz icin gitmemiz zorunluydu:)) her gun giderken kardesimle birbirmizi dovuyorduk sinirden. O bana vuruyordu, ben ona ama pilatesten donerken dunyanin en mutlu insanlri oluyorduk. Kol kola sarki soyleyerek geliyorduk:)))
Her sey o ilk adimi atana kadar. Sonra inanin mutlu olacaksiniz:)) -
@secret
çok teşekkürler.hiç denememiştim denicem gratis'in burun bantları güzel hocam,tavsiye ederim:) -
@1umut bizde ki avantaj şu;Bir diyetisyen sadece kendi bildiğini yaptırıyor ve uyguluyor. Spor hocaları da öyle kalıplaşmış şekilde ama biz hepsinden bir sürü bilgi toplayıp kendimize en uygun olanını yapıyoruz artık imkan da çok. Öncedendi spor salonu dışında pilates eşyaları çok pahalı ve azdı. Şimdi decathlonda minderi 9 lira lastik 12 tl ️
-
@otuzyılsavaşı bende bandlardan deneyim teşekkür ederim diş macununu yeni çıkmış sivilceleriniz üzerine de sürebilirsiniz. Kızarmadan , şişmeden söndürüyor
-
Makyajınızı bence çift fazlı makyaj temizleyicilerle çıkarın çünkü suya dayanıklı ürünleri yıpratmadan bi onlar çıkarır
-
Bir de rimelin altına baz kullanirsanız kirpikleriniz daha dolgun olur
-
@samet06 hocam birazdan öyle bir ürün pazarlamaya çalışacakmışsın gibi bir his düştü yüreğime.
-
@samet06 zeytinyağı ile çıkartınca hem kirpikler sağlam kalıyor hem ince göz derisi zarar görmüyor hemde makyaj çok kolay çıkıyor ️
-
@secret
rica ederim.deneyin.pişman olmazsınız teşekkürler.ayrıca sivilce için de bantlar var,fena değil :)) -
@samet06 rimelin altına bebek pudrası sürünce kirpikler daha uzun ve dolgun görünür ️ Baz far altına sürülüyor hocam
-
@agor Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu 400 ml, 14.90 tl
-
@otuzyılsavaşı benim leke sorunu var biraz onu da hallettim sayılır ️ Band daha mantikli geliyor bakayım çok teşekkür ederim
-
@samet06 hocam gratiste filan mı çalışıyorsunuz
-
Rahmetli dedem yeme, içme, kilo konusu açılınca yalan dünyada yiyeceksin derdi hep. İzindeyim dede :))
-
@secret İŞSİZİM :((