TY zayıflıyor :)
-
-
@baumol hocam biz alıcı değiliz, bakıcıyız zaten hepsini gezip eleştiri, gıybet yapıyoruz
-
@samet06, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Bir de rimelin altına baz kullanirsanız kirpikleriniz daha dolgun olur
Hocam yol yakınken gel kurtaralım seni internet kafeye cs oynayamaya flan gidelim kendine gelirsin olmaz böyle işler
-
@kilici hocam içine girince çıkılmaz bir hal alıyor bu durum. Artık istesem de çıkamam:) bir de bazen eğlenceli olmuyor değil
-
-
Daha çok yeme/me içme/me besin değeri, kalori vs üzerine konuşulmuş. Yeni bir tartışma konusu açıyorum. Sizce zayıflamak için koşu mu? Tempolu yürüyüş mü? Koşunun bir zaman sonra kaslardan yaktığını, tempolu yürüyüşün de koşu kadar etkili yağ yakmadigini iddia edenler var. Buyrun söhpete:)
-
@samet06 Artık istesem de çıkamam deme hocam Allah korusun
-
@gresham-t
London School of Economics’te dört yıl süreyle 50 bin kişi üzerinde yapılan bir çalışmanın sonuçları eğer hedefiniz zayıflamak, özellikle de bel çevrenizi inceltmekse en etkili egzersizin koşmak değil, yürümek olduğunu söylüyor.
-
@otuzyılsavaşı
Aynı araştırmaya göre düzenli yürümek kadınlarda erkeklerden, 50 yaşını geçenlerde gençlerden daha çok fayda sağlıyor. Araştırmada elde edilen rakamlara bakılırsa dört hafta süreyle her gün yarım saat yürüyen kadınların bel kalınlığı 4,3, erkeklerin 3,3 cm azalıyor. Kısacası “sorun” kilo fazlalığı veya “bel kalınlığı” olduğunda yürümek koşmaktan da, yüzmekten de daha etkili bir çözüm. -
@otuzyılsavaşı
diğer taraftan bu araştırmaların sonuçları her yıl değişebiliyor maşallah.o yüzden net bir şey söylemek imkansız -
@samet06 maşallah hocam ayakta alkışlıyorum siiz darısı diğer erkeklerin başına ️️️ Karaca home , paşabahçe bunları da es geçmeyelim
-
@gresham-t sen şimdi bunları tantuni yerken mi yazdın zalım
-
@kilici hocam bence bunlar hoş şeyler bende pes oynuyorum genelde 10 gol önceden ödünç alıyorum 20-10 yenilsemde artık şut çekmeyi beceriyorum ️ Biraz argo konuşmalar olduğu için nezih ortam bulmak zor olabiliyor olsa da bence birbirimizin hayatını anlamalı ve tanımalıyız
-
@gresham-t ben kosuda bi 15 dk sonra tikaniyorum ve birakasim geliyor.
Ama tempolu yuruyusu araliksiz 2.5 saate kadar yapabildigim donemler oldu.(tabi ayaklarim yara bere icinde kalmisti)
Uzun yuruyusler kesinlikle hem sporun kaliciligi acisindan hem de saglik acisindan bence daha iyi. Ama bence tabi. Herkes kendi vucudunun doktoru olmali -
@secret bol kalorili bı şey yiyeceksem bunu daha sonra nasıl yakarım diye hesap yapıp kendimi kandiriyorum :)) Birde tantuni işi başka güne kaldı annem bol kıymalı mantıyla aklımı geldi :)))
-
@gresham-t, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret bol kalorili bı şey yiyeceksem bunu daha sonra nasıl yakarım diye hesap yapıp kendimi kandiriyorum :)) Birde tantuni işi başka güne kaldı annem bol kıymalı mantıyla aklımı geldi :)))
*Çeldi
-
@otuzyılsavaşı hocam tebrikler bilimsel olarak açıklamanızı çok beğendim ️
Annem hep diyor evin içinde sürekli yürüyorum niye olmuyor diye. Aslında bu işin doğası gereği 2 dk yürüyüp 10 dk oturmak değil. Başlayınca devam edip belli süreyi tamamlamak esas olan. Bir de vücut yapısı çok önemli cıvık etli birinin şekil alması incelmesi daha uzun sürüyor. Bu etkileri görebilmek için de zaman aralığı lazım ayrıca bence spor yaşam felsefemiz olmalı. Çünkü sporu bırakanların yeni başlayanlara göre toparlanması daha uzun sürüyor ️ -
@secret Yok hocam ben de takılıyorum zaten biraz İki tarafta birbiriyle ilgili bu tarz şeyleri istemese bile öğrenmek zorunda kalıyor normal şeyler. Aşırısı normal değil tabi :))
-
@gresham-t, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Senin hesap yapıp o hesaba uymadığını biliyorum özrü kabahatinden büyük 8 km yürüyecektin hani noldu dayanamadın tabi mis gibi mantı ️
-
@secret Hava şartları değil 8km, 800 metre yurumeme dahi engel oldu :))