TY zayıflıyor :)
-
@agor anladım hocam en iyisi o zaman doktora görünmek
-
@y-oguz90 öyle olmakta sıkıntı tabi ki
-
@elinor-ostrom önce doktor sonra da gıda takviyesi için uzmanlaşmış insanlar diye öneri sunayım ben. Doktorlar bazen baştan savmak için sıradan şeyler önerebiliyor, eğer alternatif tıp alanında uzman birilerini bulursanız yapışın onlara.
-
@elinor-ostrom kilo almak icin cidden klise olacak ama ekmek tuketimini arttirmaniz gerekiyor. Hamur islerine biraz daha agirlik vermeniz lazim. Bilhassa gece 12 den sonra somunu alacaksin soyle guzelce bicakla yari keseceksin icine duruma gore malzemeni koyacaksin sonra yuvarlayacaksin gidecek. Sabahlari kahvaltida yine nutellasi susu busu yiyeceksin yumurta mutlaka ye. Oglen yine ekmegini alacaksin guzel bir bol acili menemen yapacaksin somunu soyle itinali birsekilde suyuna bana bana yiyeceksin. Aksam makarna yapacaksin kiymali miymali cacikla mis gibi gomeceksin 1 ay yap bunlari 5-7 kg alirsin giibme geliyor.
-
@lion Allah etme, önerilere bak, aman hocam ne yaptın, adam sağlıklı kilo alayım diyor nutella dedin, makarna dedin, tereyağını unutmuşsun bak. Eğer bu şekilde kilo alır ve metabolizmayı bu şekilde ayarlarsa kilo almanın önüne geçemez.
-
@çinkoçaydanlık loreal ürünleri kullanmak istemiyorum hocam uzun süredir almadım ama bir de en son indirim zamanı da fiyatlara baktim cok yüksek. Ama var diyorsunuz başka markalardan bakayım hemen çok teşekkür ederim
-
@agor kardesim once can bogazdan gelir diyip yiyeceksin bi vucut kendine gelecek bi mide bayram edecek az etleneceksin kanlanacaksin canlanacaksin sonra sekile sokarsin gobegi kaslari once saglam temel atmak lazim diye dusunuyorum
-
@lion hocam öyle anlattınız ki kilo alasım geldi mutfağa koşup kıymalı menemen yapasım geldi valla insanın ağzı sulanıyor yapmayın böyle kendimi afrikalılar gibi hissettim
-
@elinor-ostrom hocam cok bilgim yok kilo alma konusunda ama arkadasim almaya calisiyordu. O bol ceviz badem fistik yiyor. Duzenli sut icer. Yani bu sekilde 1-2 kilo alabildi.
hamur isinden tatlidan ziyade kuruyemisle alinsa daha iyi olur gibi derin uzuntuler yasadigim donemler ben de kilo verdim ama iki yemeye hoppidii geri alivermisim -
@secret arada cilginlik yapmali insan. Bak mesala simdi git guzelce iki yumurta iki domates yanina sen aci sevmiyosun tatli iki tane top biberi ince ince kiy iki dis sarmisagi iyice ez bir tanede kuru sogan hafif biraz terayagi kiyma tercihe gore az biraz pul biber olmazsa olmaz menemende yap o soyle fokur fokur ocagin ustunde mis gibi olsun daha alti yanarken somunun kulagini kes tavaya ban bir soyle ve lezzeti hisset hafif agzin yanacak ama sonra yaninada guz buz gibi bir ayran mis mis
-
@lion, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@elinor-ostrom kilo almak icin cidden klise olacak ama ekmek tuketimini arttirmaniz gerekiyor. Hamur islerine biraz daha agirlik vermeniz lazim. Bilhassa gece 12 den sonra somunu alacaksin soyle guzelce bicakla yari keseceksin icine duruma gore malzemeni koyacaksin sonra yuvarlayacaksin gidecek. Sabahlari kahvaltida yine nutellasi susu busu yiyeceksin yumurta mutlaka ye. Oglen yine ekmegini alacaksin guzel bir bol acili menemen yapacaksin somunu soyle itinali birsekilde suyuna bana bana yiyeceksin. Aksam makarna yapacaksin kiymali miymali cacikla mis gibi gomeceksin 1 ay yap bunlari 5-7 kg alirsin giibme geliyor.
Aciktim
Hocam anlatirken yaşamışsın rsmen:) -
@1umut menemen kilo yapmaz ya sebze yani hepsi yapin yiyin guzelce
-
@lion annem gibi valla anlatışınız şimdi ona göre bu yaşta çocuk gibi görünüyorum. Ama hocam ben ekmek yemiyorum çok uzun süredir. Daha doğrusu yiyince çok şiş hissediyorjm. Onun yerine bir dilim etimek yiyeyim. Dayanamam menemene ay akşam yemeğinde yiyecem ss aldım sizin tarifte yapayım Allahım güya herkese zayıflama şeysileri yazıp menemene gömülecem affedin .
-
@lion hocam cok severim:)) aldirmaz asla biliyorum:)
Siz anlatirken cakalli menemenini hatirladim olsa da yesek️ -
@secret etimekte nedir somun olmazsa olmazi menemenin mutlaka bir somun tedarik et somunun kulagini banmadan menemen mi yenirmis.
-
Tamam inşallah zayıflıyor uz ama burada herkes hem fikir Di mi menemene soğan katılır sogansiz düşünemiyorum da
-
@lion hocam etimek 1 dilim kızarmış ekmek gibi çorbada filan kıtır kıtır güzeloluyor. Ekmek yersem menemen yiyemem. Zaten menemende yok yok yumurta et domates maşalalh hocam sorması ayıp olmazsa siz bize kilo aldırmaya mı çalışıyprsunuz
-
@falanfilan sogansiz menemen mi olur ya bide bu furya çıktı tabiki menemen soganli yenir. Sogansiz menemen Messi'siz Barcelona, Gökhan'siz Athena ne bileyim Memoli'siz yılan hikayesi kadar saçma bence
-
Menemeni gomdunuz mu ha simdi tavanin dibini siyirirken sunu dusunmeye baslayacaksiniz. Guzel bir sutlu irmik helvasi yapayim icinede sade dondurma koyayim. Helvaya kasigi batirdiginiz anda icinden dondurma burdayim abla diye cikacak. Ustundede badem olacak. Aksamada bunu gomeceksiniz.
-
@lion hocam ben bu tarz beslenme alışkanlığı olan biri değilim ki :)) ekmeği kahvaltı da bile çok yemem. Sağlıklı bir şekilde kilo alma niyetindeyim hem öyle çok fazla değil 4kilo
Teşekkür ederim fikirleriniz için bunları yesem göbekli olurum:)