TY zayıflıyor :)
-
@falanfilan @Elinor-Ostrom hocalarim Samsuna giderken bi ilce mi tam bilmiyorum ama menemeni meshur Cakalli’nin. Yol kenarinda da baya bi menemenci var. sogansiz yapiliyor. Tadi muazzam:) tarifi nette vardir ama ilk olarak yolunuz duserse samsuna giderken, oyle yiyin:) cok seveceginize eminim:)
-
@çinkoçaydanlık flormarda varsa alırım kesin, indirimleri takip edeyim. Çok teşekkür ederim
-
@1umut bakacağım hocam çok teşekkür ederim, önce şu kaşarlıdan yapayım onu merak ediyorum sonra da dediğinize bakayım. Tabi çok az ekmekle inşallah
-
Zayıflama başlığı KPSS açıklandı.
-
kpss ye çalışırken bir yıl içinde tam 10 kilo alan genç kızın hazin öyküsü ile ben de bu sayfadayım. Kıymetli mesajlarınızı okuyup yapabildiğimi yapacağım arkadaşlar var olun başlık süper olmuş
-
Sinavdan bekledigi guzel puanlari alanlar bugun aksam yemeginde odullendirsin kendisini arkasindan da aburcubur ve tatli tabi
-
@lion millete kilo aldırıp aldırıp sonra zayıflatan şeyler satacaksın değil mi? Az değilmişsin aslan kral.
-
@agor kardes naptin tum sirrimi acik ettin
-
@lion bende deliler gibi koşmaya karar verdim
-
@1umut, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@north-remembers hocam eger ciltte bi sivilce akne vs yoksa kesinlikle turk kahvesi ve limon.
turk kahvesini limonlu suyla balcik gibi yapin,cildinize surun. Oyle guzel gozenek aciyor ki:)Ben cilt bakimina da cok kafa patlatmis biri olrak, hatta zamaninda cok pahali peelingler almis biri olarak turk kahvesinin cilt temizlemesi > butun pahali peelingler!
Benim de cildim kurudur, ben limonlu suyla degil balla yaparim bazen. Bazen de sade yapar sonra nemlendiririm:)yok hocam şükür akne falan ama lekeler var biraz hımm limon ve kahve güzel ikili yapacağım o zaman bu gece teşekkür ederim.
-
@secret, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@north-remembers var hocam birkaç tarif verebilirim.
-
elma sirkesi uyumadan önce pamukla yüzünüze uygulayın 10 dk bekletin. Yüzünüzü yıkayın. Hem gözenek sıkılaştırıcı hem de yağlanma giderici
-
1 tatlı kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı kakao 1tatlı kaşığı nişasta 3-4 damla limon ve kıvamı olana kadar 2-3 yemek kaşığı sütü karıştırın. Yüzünüze uygulayın. 20 dk bekleyin kalan karışımı da uygulayın 15 dk sonra 2. Sürüşünüzde kuruduktan sonra yıkayın. Haftada 2 kere yapın yağlanma gidecektir. Lekelerin rengi açılır ve doğal beyazlık gelecektir yüzünüze
-
yarım limonu tuza batırıp yüzünüzü ovun. 2 dk boyunca sonra yüzünüzü ılık su ile durulayın. 1 tatlı kaşığı yoğurt içine 1 tatlı kaşığı nişasta. 1 tatlı kaşığı karbonat ekleyip 10 dk yüzünüzde bekletin ve yıkayın. Yüzünüzün ph dengesi yerine gelecektir
hocam Alah razı olsun baya uğraşmışsınız yazmakla. Çok güzel tarifler hepsi birer hafta arayla hepsini denerim. Benim telefon teknik servise gitti geldi öğleden sonra, anca giriş yaptım foruma teşekkür ederim
-
-
@north-remembers ne demek hocam bilgi paylaştıkça güzel ️ Yine istediğiniz olursa ve şayet biliyorsam paylaşırım ️
-
@secret sağ olun hocam paylaşmak güzeldir
-
Aldınız güzel puanları tabi şimdi çoktan ders çalışmaya başladınız.
Gelsin basenler gelsin löp löp kilolar ..
Ey cemaati müslimin nerde zayıflamak isteyenler -
Millet menemeni gomdu simdi ustune cayini icip cerezini citliyor.
-
Dguy sınavından bu yana 8 kilo almışım çok başarılıyım.
-
@secret ben buradayım kpss hikaye önce zayiflayacagiz sonra ders :))
-
@noturns hunharca yemissin afiyet seker olsun yarasin:)
-
-
@lion İnan yeme alışkanlığım değişmedi bu 8 kilonun sebebi sadece beyaz ekmek.