TY zayıflıyor :)
-
@gresham-t bimden gecen 1.75 tl ye meyveli kek aldim cayin yanina yav arkadas bicak kesmedi unufak oldu taze diye mi bayat diye mi anlamadim ama gomdum tabiki yinede
-
@lion ben 15.90 verdim ya içim kan ağladı. Bı insan binden tatlı ihtiyacını karşılamak için en baba 5, 6 lira verir mantık olarak ben ultra lüks harcama yaptım ondan
-
@gresham-t sana güvenemiyorum öğlen mantı yiyip akşama annene sucuk yaptırdın şu sıcakta
-
@gresham-t sen kendini simartmissin bimde tek parca urune 15 tl verdim deme kimsenin yaninda terlikle vururlar agzinin ustune
-
@lion hocam siz lütfen beslenme alışkanlığınızı değiştirin Ne olsa gömüyor gibisiniz:))
-
@secret etçil yanım çok baskın ya. Tıpkı lion gibi çöl sıcağında da olsam et çerez gibi gidiyor
-
@lion, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@gresham-t sen kendini simartmissin bimde tek parca urune 15 tl verdim deme kimsenin yaninda terlikle vururlar agzinin ustune
15 lira vermesinden ziyade sürekli yediği için ben vuracam bir tane ama işler mi bilemedim kendisine
-
Evde sucuk yapan maharetli forumdaslar var ve bundan yeni haberimiz oluyor musadenizle cok teesuf edicem
-
@gresham-t umarım böyle homili gırtlak yiyip yürüyemiyorum diye mesaj atmazsın bana
-
@elinor-ostrom ama ben yuruyorumda telefonda bir uygulama var bana bildirim gonderiyor kendi kendine. Mukemmel hedefinize ulastiniz diye bi bakiyorum gunluk 10 bin adim yurumusum:)
-
@secret bu saatlerde yürüyüş yapıyorum o kurtarıyor ama yürüyüş yaparken de boş durmuyorum ve iki avuç kabak veya ay çekirdeğine eşlik ediyorum ah lion hocam ahh bunlar hayatının tadını çıkaramıyor
-
@lion bu kadar yemeye yürüyün daha fazla yürümeye çalışın hatta sonra sıkıntı olmasın:) Ben hergün o kadar adım atsam iğne ipliğe dönerim:)
-
@elinor-ostrom mesela bugun anamin yaptigi etli biber dolmasindan 3 tane bi 10 tanede sarma yaninda cacik acili ezme salata gomdum akabinde ciktim 2 saat yurudum simdi kafam rahat
-
@lion Ben de yaptım bu yıl 12 kilo kadar ama çok zormuş öğrenmiş oldum. Kıymetinden kıyıpta yiyemiyorum
-
Bu sucuk yapanlar kayserili mi
-
@lion afiyet olsun hocam da böyle yazınca canımız istiyor:)
-
@lion Öpe öz Hatay'lıyım
-
@elinor-ostrom sabah ilk is dolma ici hazirlamak olsun o zaman
-
@lion, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Bu sucuk yapanlar kayserili mi
Hocam bir de acıyı sucuğa basacan diyin tam olsun artık benim için lion demek pul biber acı demek bir de londralıyım dermişim demek
-
@lion yok ya hazır sucuk :))