TY zayıflıyor :)
-
@noturns, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret Ben ne zaman denesem bu hale geliyorum
Hocam şartlandırmayın kendinizi ️ Vallahi zayıflamasam ben zayıflamzdım üniversitede ekmek arası salam peynirle gidiyordum. Koş makineden çayla çantamda yiyecek olmadan bir yere adım atamazdım. Kendiniz için yapın . En son 46 bedende yürürken zorlandığımda hayatın zorlaştığını anladım. Bildiğiniz karpuz kadar kafam vardı ay
-
@secret Her şey sigarayı bırakmamla başladı, öncesinde sağlıksız ve zayıftım şimdi dikkat etmediğim an göbeğim grevden çıkmış işçi misali iştahla büyüyor.
-
@1umut sıkma canini ALLAH can sagligi versin gerisi hikaye.
-
@secret Her şey sigarayı bırakmamla başladı, öncesinde sağlıksız ve zayıftım şimdi dikkat etmediğim an göbeğim grevden çıkmış işçi misali iştahla büyüyor.
Eğer aynaya bakmak istemiyorsanız zayıflama anınız çoktan gelmiş demektir. Kilolu olmayı da zayıf olmayı da biliyorum. Çeşitli ağır sağlık sorunu sonucunda kilo aldım. Sürekli tedavi serum ameliyat sonucunda şiştim ve vücudum ağırlaştı. En son hastalıklarım tükendiğinde aynadaki halime ağladım. Hanım hanımcık kız iken çok kilolu birine dönüştüm. Sonra da ben bu değilim dedim. Sağlık sorunlarımı gidermem içinde zayıflamam gerekiyordu. Ve zayıfladım. Belki de içimde ki kişiye ulaştım. 46 bedenden 36 bedene kadar indim. Hergün bir kere daha mutlu şekilde bakıyorum aynaya. Ne kadar tatlış suratım var diye yanaklarımı okşuyorum. Yürüyemediğim merdivenleri koşarak çıkıyorum. Hayat gençliğimizi heba edecek sağlığımızı kaybedecek kadar çirkin değil. O yüzden kendinizi ve dünyanızı güzelleştirin
-
@secret gk gyde talihsiz bi olay yasamistim. Sinavima etki ettigni biliyodum ama beklediğimden cok etmis. Hayirlisi ne diyim hocam:(
-
@secret şapka çıkartıyorum ve katılıyorum dediklerinize ancak ders çalışırken egzersiz yapma konusunu bir türlü beceremedim henüz. Salona gidiyordum çok zamanımı alıyor diye bıraktım.
-
@lion hocam löp löp acılı bi kısır olsa kendime gelirim gibi:)
Kısır> tüm antidepresanlar -
Al iste ben napim herkeste bir yemek istegi var goruyorsun @secret
-
@1umut, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret gk gyde talihsiz bi olay yasamistim. Sinavima etki ettigni biliyodum ama beklediğimden cok etmis. Hayirlisi ne diyim hocam:(
Üzülme değmez. Hayırlısı olsun. Bugün istediğin kadar ye hıncını al sana izin var -
@lion, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Al iste ben napim herkeste bir yemek istegi var goruyorsun @secret
Yiyelim güzelleşelim. bende yiyecem ne var bana da ver
-
@1umut kalk yap hemen islat bulguru sicak suyla 15 dk ya hazir icine biber salcasida koy pul biber zaten olcak karisimi yap marulun arasina kasik kasik diz yuvarla gitsin
-
@secret şapka çıkartıyorum ve katılıyorum dediklerinize ancak ders çalışırken egzersiz yapma konusunu bir türlü beceremedim henüz. Salona gidiyordum çok zamanımı alıyor diye bıraktım.
İlla ki mola verdiğiniz zamanlr oluyordur bunlarda değerlendirebilirsiniz bence. Sadece ders çalışma kadar isteseniz olur. Yaparsınız kendinizi salın salona filan gerek yok gerçekten ️
-
Dostlar n'apıyosunuz?
-
@secret hocam tatilde oldugumdan yine aksam acikbufeydi yemek. Ilk defa tatli almadim, bi corba ictim biraktim:) babam “bu iste bi anormallik var, heralde kpss sonucu aciklandi, yoksa senin istah kolayina kesilmezdi” dedi
Neyse, napiim. Kader kismet. Mutsuzuz die yemek de mi yemiyelim. Acilen kısır partisi yapmamız lazım.
@buseneatanıyorum @çinkoçaydanlık misafirlerim olurmusunuz? -
@lion hocam lion,u “yuvarlagitsin” olarak değiştirsek mii:)
Allah razi olsun,yuzumu guldurdunuz:) -
@paretowilfredo, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Dostlar n'apıyosunuz?
Bence hala zayıflamak için umut var yeşil çay mı kısır mı alırsınız ?
-
@secret Yok egzersiz sonucu yorgunluğum hemen geçmiyor zamanımı alması bu sebepten. Ama tabi ki bahane düzgün bir kardiyo programıyla hepsi hallolur.
-
@secret Yok egzersiz sonucu yorgunluğum hemen geçmiyor zamanımı alması bu sebepten. Ama tabi ki bahane düzgün bir kardiyo programıyla hepsi hallolur.
Yaparsınız hocam uyumadan önce kendinize bir türk kahvesi yapın takın kulaklığı mezdeke oynayın o yorgunlukla bebek gibi uyursunuz hem de kalori yakarsınız
-
@secret haha mezdeke ve oynamak hiç bana göre değil ne yazık ki
-
@secret haha mezdeke ve oynamak hiç bana göre değil ne yazık ki
Hocam önerilerimin bittiği yerdesiniz
Sizi en iyi siz bilirsiniz en uygun düzeni oturtacağınıza eminim