TY zayıflıyor :)
-
Sucugun acilisi makbuldur. Tipki pastirmanin cemenlisinin makbul oldugu gibi.
-
@noturns kunefe yapabiliyomusun evde birde o tepsiyi hoop diye cevirip alt ust yapabiliyormusun. Eger yapiyorsan hayatta 1-0 ondesin demektir
-
@lion Közde yaparız biz künefeyi öylesi daha makbul oluyor, alt üst konusunda da yeterli tecrübeye sahibim çok şükür
-
@lion tepsiyi çevirmek deyince aklıma bu geldi
https://youtu.be/xW5qW16NLJo -
@elinor-ostrom benimde aklima geldi sidika yengede yuklemeyi bilmiyorum ugrasmiyayim dedim
-
@noturns o zaman ellerine saglik bi yaptiginizda benim yerimede göm 1 porsiyon
-
@elinor-ostrom çok iyi
@LioN Gömerim elbet ama bu başlık zayıflama başlığı değil mi ? senin telkinlerin daha fazla kilo aldırır gibi -
Basligi acan arkadas zaten yazdiklarimi okusa kalp spazmi gecirmese iyi sinirden
-
@lion, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Basligi acan arkadas zaten yazdiklarimi okusa kalp spazmi gecirmese iyi sinirden
@1umut oku bunları ben tek başıma çözüm olamadım @Agor hocam bence siz birde yemek yemeyi sevenler için başlık açın yoksa herkes ortalama kilonun üstünde olacak
-
Ben hem zayiflayalim hem de ufak ufak gömelim misyonunu temsil ediyorum.
-
@lion Benim bizimkilere sözüm var, atandığım an itibariyle kuzu çeviricem ellerimle sonra da sıkı bir diyete gireceğim
-
-
@agor bugun ne gömsek nasil kardesim iyi mi
-
@noturns, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@lion Benim bizimkilere sözüm var, atandığım an itibariyle kuzu çeviricem ellerimle sonra da sıkı bir diyete gireceğim
Etten bişey olmaz protein alırsınız hatta faydalı olur yine de amacımız zayıflık değil sağlık ️
-
@lion bu başlık gibi o da insanlara yanlış fikirler verir, Ne yiyelim, yemek önerileri, nerede ne yenir gibi bir şey olabilir.
-
Bi kalp kalmadi ki spazm gecirsin be hocam
-
@agor yok kardesim oyle salin erkegi gibi ay bugun ne yiyelim nerede yemeliyiz diye olmaz. Anadolu aslanlari gibi bugun ne gomeceyuk bugun löp löp neyi yuvarlasak diye olmali :))
-
@lion başlığı şöyle açabilirsin Ne Yiyelim? (Löp Löp Neyi Yuvarlayalım)
-
@secret Ben ne zaman denesem bu hale geliyorum
-
@1umut, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Bi kalp kalmadi ki spazm gecirsin be hocam
Hayırdır ne oldu ? Kpss yüzündense sıkma canını sanki puan aldığımızda her mülakatımızda atandık mı ️