TY zayıflıyor :)
-
@lion bn pişiremem ki ama alın beni de sessiz sessiz köşede otururum
-
sabah kalkınca limonlı su için arkadaşlar. ben 6 ya kadar herşeyi yiyorum hiç ayırt etmeksizin 6 dan sonra da oruç tutar gibi hiç bişey yemiyorum . bu şekilde bi yemek düzeniniz olursa hayatta kilo problemi yaşamazsınız . 47 kilo dan bildiriyorum:)
-
Size nasil kilo vereceginizi kucuk bir sir ile aciklayayim fakat lutfen cok yaymayin herkese sadece kendinizde deneyin ve bu tilsimli tarif icin bana tesekkur etmeyi unutmayin. Evet basliyoruz dostlar. Meyan kokunu aliyorsunuz her sabah saat tam 7 de kaynatiyorsunuz tabi burada kaynatmak onemli tam 9 dakika kaynayacak ama icmeyeceksiniz sadece o kaynayacak siz karistiracaksiniz. Bunu boyle tam 1 hafta hergun ayni saatte yapacaksiniz. 1 haftanin sonunda gece saat 11 gibi tartiya cikacaksiniz yalniz tarti elektronik olmali grami gramina tartmali daha sonra sonuca bakacaksiniz ve aglayarak odaniza kosacaksiniz tabi kulaklarimi cinlatmayi unutmayacaksiniz.
-
Hoşçakal canım başlık
-
@buseneatanıyorum daha karpuz kesecektik ama aaa
-
-
@buseneatanıyorum Bunu bi düşüneyim
-
Önce irade...
-
Bakliyat Detoksu
Vereceğim tarif hem ödem atıcı hem kabızlık sorununa çözüm hem de fazlalıklardan kurtulmak için yapıldığında 1 günde bile 1 kilo kaybı yaratabilir.
3 yk haşlanmış bulgur
3 yk haşlamış yeşil mercimek
3 yk haşlanmış nohut
2 kaşık yoğurdu ayran kıvamına getiriyoruz
İçine yeşillik dereotu nane maydonoz
Bol baharat(tuz kullanmıyoruz)Sabah normal kahvaltı yapıp öğle yemeği - ara öğün- akşam yemeği olmak üzere 3 parça halinde tüketebiliyoruz. Günlük çayınızı içebilirsiniz️
Düğün öncesi abiye giyemeyen hanım arkadaşlarımıza, gömleğini ilikleyemeyen bey arkadaşlarımıza duyurulur -
tamamen alakasız ty zayıflıyor başlığını görünce ilk aklıma gelen allah allah forum kapanıyor mu acaba,üye sayısı mı azaldı dedim. :)) herkese hayırlı diyetler arkadaşlar. :)))
-
@secret cok ilginc ya,, bulgur su tutmaz mi
-
Keşke işim olsada kilomu düşünsem
-
@secret gomlegi ilikleyemezsem 1 beden buyugunu alirim beyin bedava
-
@ceks74 hocam demekki kilo probleminiz yok,masallah️
Asla kem gozlerimi degdirmiyorum:) asla haset fesat bakis yok.. asla.... -
@lion hocam zehir gibisiniz
-
@1umut bu şey gibi oldu güldür güldürdeki bakışıyla çerçeveleri deviren adam adı aklıma gelmedi siz anladınız sanırım
-
@north-remembers
Keske benim olsaaaaaa
-
@1umut, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret cok ilginc ya,, bulgur su tutmaz mi
Aksine en faydalısı uzun araştırmalar sonucunda buldum
-
@lion, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret gomlegi ilikleyemezsem 1 beden buyugunu alirim beyin bedava
Belki de diktirirsiniz hocam büyük bedenliler içim dikim daha uyguna geliyor
-