TY zayıflıyor :)
-
@secret bak bak laflara bak cok teesuf edicem. Gayet feetim ayrica aci yiyorum hayata gulumsuyorum.
-
En hafif en güzel tatlı tarifini veriyorum not alın.
Beş kaşık yulafı bir bardak süt ve yarım çay bardağı suyla lapalaşana kadar pişiriyoruz. İçine bir çay kaşığı kakao ya da bir tatlı kaşığı pekmez ilave edebilirsiniz. Dolapta yarım saat dinlendirip soğutun. Üzerine muz dilimleyebilirsiniz, fındık da serpebilirsiniz.
Ama nasıl güzel bir tat anlatamam. -
@buseneatanıyorum @secret @1umut günlük çimen suyu dozumu almaya geldim brokoli eşliğinde servis edilsin lütfen.
-
@noturns, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@buseneatanıyorum @secret @1umut günlük çimen suyu dozumu almaya geldim brokoli eşliğinde servis edilsin lütfen.
Valla islim kebabının etkisini çimen suyundan yeşilçaya hiç birşey götüreme. Brokoli ağlıyor bence hocam siz sadece gömün
-
@buseneatanıyorum hocam muzun kilosu 16 tl olmuş İstanbulda
-
@noturns brokoli mi ığğğ
-
@secret, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Valla islim kebabının etkisini çimen suyundan yeşilçaya hiç birşey götüreme. Brokoli ağlıyor bence hocam siz sadece gömün
efenim konuları karıştırmayalım lütfen. Unutmayın ki Vegas'ta olan Vegas'ta kalır
-
@north-remembers
Ayy muzla hiç güzel olmuyor aslında. Boşverin
Elma ucuz mu ondan koyalım. Markete gitmiyorum, fiyatları bilmiyorum -
@idealistbiri hocam ben 2016 mezun olduğumdan beridir işsizim, sınavlar bitti o yüzden ilgileniyorum zayıflamakla inşallah işe yarar ise girmeden önce, ise girenler tempolu değilse kilo sorunu yaşar genelde ama inşallah biz yaşamayız veririz
-
@buseneatanıyorum bu başlıkta böyle diğer başlıkta bunlardan bahsetmiyoruz
-
@noturns ha evet evet doğru. Başlıkları karıştırdım sanırım yaşasın brokoli, maydonoz ve yeşil çay ve yeşil olan her şey :))
-
@secret, içinde söyledi: TY zayıflıyor
efenim konuları karıştırmayalım lütfen. Unutmayın ki Vegas'ta olan Vegas'ta kalır
O zaman midenizi küstürmeye var mısınız
-
@secret küsmek ne kelime ebediyete kadar evlatlıktan reddetsin beni
-
@secret küsmek ne kelime ebediyete kadar evlatlıktan reddetsin beni
O zaman midenizle vedalaşın başlıyorız
-
@buseneatanıyorum hocam bütün sebze meyve baya zamlandı yulaf ve kakao güzel ikili bu arada teşekkürler
-
@north-remembers o zaman ava cikacaksin kendin vurup kendin pisireceksin ve gomeceksin.
-
Ders çalışmak sağlıksız ve düzensiz beslenmeye kilo almaya bahane olmamalı.Yaklasık 6 -6 buçuk yıldır fitnesse gidiyorum genelde haftada 5 gün antenman yaparım 2 gün of yaparım Şuanki kas kütlem gereği 15 yumurta beyazı yarım kilo tavuk kafi miktarda yulaf pirinç bulgur esmer makarna tüketirim KPSS ye hazırlandığım ilk yıl geçen seneidi hiç bir şekilde sporuma beslenmeme ara veremedim 2017 KPSS de 85-86lı puanlar aldım bu yıl 91-94 puanlarım spor yapmak size disiplin kazandırır ki bu disiplin başta ders çalışmanızdan tutun hayat felsefenız halıne gelir, iyi görünmek özgüven kazandırır ,iyi görüntü karşınızdaki kişilerin ilk intiba açısından psikolojik avantaj yaratır ve en önemlisi sağlıklı olmanızı sağlar.Naçizane görüşüm ders çalıştığım için kilo alıyorum algısının doğru olmadığıdır ,ders çalışmanız spor yapmaya sağlıksız beslenmeye engel değildir.
-
@heredotolga, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Ders çalışmak sağlıksız ve düzensiz beslenmeye kilo almaya bahane olmamalı.Yaklasık 6 -6 buçuk yıldır fitnesse gidiyorum genelde haftada 5 gün antenman yaparım 2 gün of yaparım Şuanki kas kütlem gereği 15 yumurta beyazı yarım kilo tavuk kafi miktarda yulaf pirinç bulgur esmer makarna tüketirim KPSS ye hazırlandığım ilk yıl geçen seneidi hiç bir şekilde sporuma beslenmeme ara veremedim 2017 KPSS de 85-86lı puanlar aldım bu yıl 91-94 puanlarım spor yapmak size disiplin kazandırır ki bu disiplin başta ders çalışmanızdan tutun hayat felsefenız halıne gelir, iyi görünmek özgüven kazandırır ,iyi görüntü karşınızdaki kişilerin ilk intiba açısından psikolojik avantaj yaratır ve en önemlisi sağlıklı olmanızı sağlar.Naçizane görüşüm ders çalıştığım için kilo alıyorum algısının doğru olmadığıdır ,ders çalışmanız spor yapmaya sağlıksız beslenmeye engel değildir.
Katılıyorum ama spor sonrası yorgunlukla baş edemiyorsak öneriniz nedir?
-
@heredotolga o on beş yumurta bir günde değildir heralde değildir yani ben bir tane yerken burnumu tutup yiyorum midem bulanmasın diye
-
@heredotolga aslında olay ders çalıştığımız için beyin enzimlerinin sürekli açlık hissi verip sürekli bizi yemeye itmesidir. Ve sürekli oturmaktan yana doğru genişliyoruz ️
Spor ders çalışma saatleri dışında yapılırsa aslında daha verimli oluyor uyumadan önce yapıp güzel bir duştan sonra bebek gibi uyumak güzel oluyor ️