TY zayıflıyor :)
-
@1umut, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret bu hafta yapayim ben bu detokstan o zaman:) tadi da guzel olur gibi. Ay hadi insalah tatilde aldigim kiloyu verdirsin:)))
Seyda coskunun bi detoksunu yapmayi dusundum onda da ilk gun cilek, ikinci gun yumurta ananas, ucuncu gun tavuk vardi. Ama simdi guzel cilek bulamam diye kararszdim. O yuzden bi deneyecegim senin bu detoksu:))Bu detoks hem maddi hasarsız bi detoks bence uygulamalısın kız ️ Eğer bunda fayda göremezsen sana ananaslı cacık tarifi vereyim ️ Oda mikemmel verdiriyor
-
@harun-resid, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Başlığı görünce hayırdır inşallah dedim sonra içeriğe bi baktım ki neler dönüyor
Yaşasın yumurta yaşasın whey protein kahrolsun nane kahrolsun pul biber
@LioN senin pul biber elden gidiyeeeahh
-
Sevgili arkadaşlarım size yeni bir bilgi ile geldim
A101 mağazamıza 6 eylülde yağ ölçerli baskül gelecektir. Fiyatı 44.90 dır. Eğer hayatın acı gerçeklerini görmek istiyorsanız alın derim ..
Saygıyla iletirim -
@heredotolga
Güldür güldürde bir skeç vardı hocam onu hatırladım. Yumurta beyazı yiyordu çok miktarda.Almışım aminoasiti taş gibiyiiiim :)diyordu kaslarını göstererek.Çok anlatamadım şu an ama güzeldi -
@buseneatanıyorum kiymali borek yaninda sari cin biberi tursusu ve cay. O cay ile biberin tadi karisacak gozler yasaracak geniz yanacak ama anlamsiz bir hazda duyulacak ve gommeye devam edilecek. @1umut kimbilir tatilde tabaga nelerle istinat duvari yapip ortasini carsamba pazarina cevirdin. Ve sen @secret aci ile yogurulmus bu topraklarda pul biber herzaman varolacaktir kuskun olmasin.
-
@lion
Vallahi kıymalı börek yemiştik
Cin biber duyunca bile ağzım sulanıyor. Aynı kafadayız hele o baklava ayran üzerine bir de limon sıkarak deneyin baklavayı çok güzel oluyor.
Umarım sizin başlıkta kavga çıkar küfür kıyamet ve başlık kilitlenir. Böyle olmuyor -
@lion sesli guldum ya:D
-
@secret ya hadi hemen versen de ptesi baslicam detoksa:)) hangisini yapacagmi bi karar versem.
Bulgurdan ister istemez korkuyorum, ben kisir yedigim zaman ertesi gun +1 kilo su tutar. O yuzden ananasli bi detoks daha iyi gelebilir. Gerci ananasli cacik ama merak ettim -
@buseneatanıyorum yalniz duygu gecislerin efsane tebrik ediyorum.
-
@secret ya hadi hemen versen de ptesi baslicam detoksa:)) hangisini yapacagmi bi karar versem.
Bulgurdan ister istemez korkuyorum, ben kisir yedigim zaman ertesi gun +1 kilo su tutar. O yuzden ananasli bi detoks daha iyi gelebilir. Gerci ananasli cacik ama merak ettimBulgur oranı çok olmadığı için denenebilir ama sen bulguru çıkarır nohut ve sadece yeşil mercimek ile yapabilirsin onlardan 2 kaşık arttırırsın her detoks herkese iyi gelecek diye kaide yok ben 2 gün yapmıştım böyle 2 günde toplam 1 kilo 400 gr vermiştim o zaman ananaslı cacık tarifimi veriyorum ️
ANANASLI CACIK
3-4 yemek kaşık yoğurt eziyoruz içine 4 parmak kalınlıktaki ananası rendeliyoruz tabi gün içinde bu detoksu tüketirken sabah kahvaltı da 1-2 yumurta peynir yapıyorız öğlen ve akşam yemeklerinde ananaslı cacık yiyoruz. Ara öğünlerimizde 1 su bardağı tarcınlı süt 10 badem ya da 5 fındık ya da 2 ceviz içi tabi şuan biraz pahalı olduğı için kesenize uygun olan kuruyemişi tüketiyorsunuz
Afiyet olsun -
@secret bu gercekten cok iyi bi detoks olur ya. Yapacagim bu hafta insallah
Sonuclari bildiririm bakalim kac kilo azaltcak benden:) -
@secret bu gercekten cok iyi bi detoks olur ya. Yapacagim bu hafta insallah
Sonuclari bildiririm bakalim kac kilo azaltcak benden:)Yalnız sağlık açısından 2 gün yapıyoruz sadece 1 ananası gün içinde tüketiyoruz ️ Ara verilip tekrar yapılması daha uygun
-
@secret tamam tamam:)) ay hadi insallah cok heycanlandim
-
@secret tamam tamam:)) ay hadi insallah cok heycanlandim
Sonucunu merak ediyorum kaçamak yok
Dene eğer olmazsa başka bir tarif daha veririm ️ -
Sanırım kimse zayıflamak istemiyor. Arkadaşlar hepinizin zayıflık iştahı kpss açıklanayasaymıydı ?
-
Selam löp löp başlığından buraya geldim orda istahlar epey açık ama bizim zayıf olmamız lazım dimi kızlar:) ben de evde ecece. com. tr nin videolarini takip ediyorum kendimce ritme uymaya calisiyorum size de öneririm 1litrelik 2 pet şişeye su doldurup başlayabilirsiniz orta seviye bi direnç lastiği de varsa tamam
-
@olursaolur ya bu direnc lastikleri hep kotu kokuyor bendekiler:( sizdekiler nasi?? Hayir iyi marka aldigimi da dusunuyorum ama yine bi lastik kokusu var agir
-
@1umut onlar parfüm sıksan bile kokuyor lastik adı üstünde:) Bende nike in lastikleri var pek koku yok ama çok eskiden almistim bi daha aynısını bulamadim bu nike spor çantaların içine esantiyon usulü koyuyorlar genelde bi bakmak lazim hocam:)
-
@olursaolur elimi yikadigimda bile gecmiyor
Nike bakayim o vakit. Ins kokmayan bulurum:/ -
@harun-resid, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Başlığı görünce hayırdır inşallah dedim sonra içeriğe bi baktım ki neler dönüyor
Yaşasın yumurta yaşasın whey protein kahrolsun nane kahrolsun pul biber
Hocam sen yumurtanın beyazını yeyip sarısını martılara atan tayfadansın anlaşıldı