TY zayıflıyor :)
-
@buseneatanıyorum, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Aşk olsun bana niye güvenmiyorsun burda o kadar tarif paylaştim @secret
Hem @1umut ile börek falan yemicez gerçekten yemicez börek nedir ki adana yemeyi düşünüyordumHocam çünkü sizi yulafla böreği ikame yapacak bir his doğdu içime snde cacık ister misin
-
@secret, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Aşk olsun bana niye güvenmiyorsun burda o kadar tarif paylaştim @secret
Hem @1umut ile börek falan yemicez gerçekten yemicez börek nedir ki adana yemeyi düşünüyordumHocam çünkü sizi yulafla böreği ikame yapacak bir his doğdu içime snde cacık ister misin
Anlatım bozukluğum için beynimde varmak istiyorum Allahını seven bana de da ayrımı ve cümle kurmayı öğretsin
-
@secret en iyisi susayım gözlerim konuşsun anlatım bozukluğumu bile düzeltemedim ️
-
Acin show tv yi haberlerde menemen nasil yapilir anlatiyor
-
@secret
Tamam be başlıyorum söz
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Ama şey ya pilav da yüksek kalorili. Allahım atasözüyle örnek verirken bile yiyeceklisini kullanıyorum
Pazartesi sadece yeşil çay -
@buseneatanıyorum @secret
aaaa ama yok yok doğru bi' şey söyledim. İnşallah kaşığım kırılır da yiyemem amin -
@secret
Tamam be başlıyorum söz
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Ama şey ya pilav da yüksek kalorili. Allahım atasözüyle örnek verirken bile yiyeceklisini kullanıyorum
Pazartesi sadece yeşil çayAhahahha çok güldüm
Sana inanıyorum söz seni 49 kilo yapacam çığotay
Düğünler çabuk biter inşallah çünkü kaç akşamdır yemek yemiyorum -
@buseneatanıyorum @secret
aaaa ama yok yok doğru bi' şey söyledim. İnşallah kaşığım kırılır da yiyemem aminAman ye gitsin can boğazdan gelir
Eğer bahsettiğin düğün pilavi ise kaşığı sakla -
@secret
49 mu böyle anlaşmamıştık -
@secret yaaa @buseneatanıyorum un boyu cok uzun. 49 kilo ona cok az :))
-
@secret
49 mu böyle anlaşmamıştıkKız biliyorum sana güldür güldür esprisi yapmaya çalıştıydım
-
@1umut, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret yaaa @buseneatanıyorum un boyu cok uzun. 49 kilo ona cok az :))
Evet ben belinde kalıyorum maşallah en fazla 60 o bile az valla helal olsun sana erkeklerin ortalamasını yerle bir etmişsin
-
@secret yaninda ufacik tefecik kaldigim dogrudur:D psikolojimi bozuyor ama olsun napiiimm.......
-
@1umut don't ifşa
-
@1umut, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret yaninda ufacik tefecik kaldigim dogrudur:D psikolojimi bozuyor ama olsun napiiimm.......
Maşallah diyelim nazar olmasın
@buseneatanıyorum canım ne ifşası maşallahın var kimse seni tanımıyor ama bu saatten sonra tanınabilirsin . Malum kendimi hobit gibi hissediyorum ️ -
Bir Allah’ın kulu da çıkıp ben zayıflayacam demiyor
-
Merhaba sağlıklı yaşam ahalisi Güne 1-2 bardak limonlu su ile başlamak benim önerim, tabi ardından güzel bir kahvaltı.
Yalnız kıymalı börek gördüm sanki bi ara sayfaların birinde Başlıklar mı karıştı, gözler mi aç, mideler mi -
@piraye hosgeldiniz hocam:) sabah limonlu su gercekten cok guzel oluyor.
Kiymali borek konusu kalbimizde yara....... bakip bakip ic cekiyoruz simdi -
@secret ben zayıflayacağım 14 kilo verdim 3 ayda. Şimdi spora başladım inşallah ama durdu zayıflamam acil bir şeyler yapmam lazım
-
@baumol mutluluktan ağlayabilirim şu an da napmamız lazım senin için çok güzel tebrik ederim inşallah hedeflerinize ulaşırsınız