TY zayıflıyor :)
-
Dostlar gün yapıyorsanız itinayla gelir kısırımı yer, üzerine su böreğini gömer çok da güzel çayımı içer kalkarım :))
-
@secret Teşekkür ediyorum, tabi ki kişi kendini bilir ben gidip biraz daha ekmek arası lahmacun tüketeyim
-
@paretowilfredo zayıflama başlığında yeter gari yaptıklarınız. :@
@LioN hocama dedim el atmadı, bir yemek başlığı aç @paretowilfredo üstat. -
@agor Gömücüler çoğalıyor
-
@agor Nasıl bir şey olsun kardeşim? Pareto ile nerede ne yenir? gibi bir şey :))
-
@agor kardesim el attimda katagori kisminda digeri sectim hata verdi 2-3 defa simdi kpss A grubundada acmayayim dedim linc olmayalim diye
-
@paretowilfredo ben bugun ne gomsek dedim ama @Agor kardesim olmaz oyle cenaze var zannederler dedi
-
@lion @Noturns @paretowilfredo başlık belirleyin açayım, Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvalayalım?) bir başlık önerisiydi. Cidden başlığa kilo vermeye gelen olur, sizin yüzünüzden veremez.
-
@agor tamam kardesim senin dedigin baslik guzel bence
-
@1umut
Tabi ki de oluruz. Gelirken çekirdek de alayım mı -
@buseneatanıyorum Tuzsuz olsun lütfen
-
@agor Çıkarken sağa sola biraz brokoli, az çimen suyu, bol bol kardiyo tavsiyeleri bırakırız hatamızı telafi ederiz olur mu?
-
-
@paretowilfredo
Bence de tuzsuz alayım. Börek ve kısırın üstüne tuzlu çekirdek hayır hayır dikkat etmeliyiz işte böyle kendimize
Şey bizde biraz dedikodu da olcak da eşlik edicek misiniz? -
@buseneatanıyorum Yok ona katılmam ben yemeğimi yer müsade isterim :))
-
Hayır dün hevesle açtığımız başlık bugün ne halde beni de alır mısınız yeme başlığına
-
Zayıflamak değil de daha fazla kilo almak isteyenleri, yemek düşkünlerini ve bağımlılarını, pisboğazları şu başlığa alalım lütfen.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4494/ne-yiyelim-löp-löp-ne-yuvarlayalım
-
@paretowilfredo
Tamam bulaşıkları yıkayın bari
Arkanızdan yedi içti kaçtı deriz yoksa. Diyebiliriz gibime geldi. -
-
@lion of ne humus yaparım biliyomusun of diyorum ki ne of fırında üstü pastırmalı cos diyede tereyağı