TY zayıflıyor :)
-
@buseneatanıyorum tek öğünde derse şaşırmayın
-
@noturns mümkünse sporu geç saatlerde yapmanızı ben tüm gün ders çalışıp akşam 9 10gibi spor yapıyorum sonrada uyuyorum zira ister istemez bir yorgunluk oluşuyor
-
@noturns günde 15 beyaz 3 4 sarı yok hocam 3 öğünde tüketiyorum🤪
-
@lion güzel olurdu aslında elimde ah o imkan olsa yerleş bir köye kasabaya avlan ye yakala ye güzel olurdu hocam böyle balığı tam sahilde cızır cızır kızartacaksın salatalar çeşit çeşit maviliklere dalıp gitmek ahhh ne güzel olurdu
-
@north-remembers seni hemen gomme basligina alalim kuruma burda Oglum yer yap bakim @North-remembers'e manzarasi guzel masasi bol yesilli olsun
-
"bugün yapılan güncel gözlemler,kültürel olarak makul kabul edilen kilo sınırının BİRAZ ÜZERİNDE kiloda olan bireylerin DAHA UZUN YAŞADIĞINI ortaya koyuyor.vücut-kütle indeksleri 25-30 arasında olan bireylerin ortalama yaşam ömürlerinin,diğer iki kategoriye( 20-25 ve 30-üstü) göre DAHA YÜKSEK olduğu gözlemlenmiştir."
OYTUN ERBAŞ - Psikiyatrinin Kara Kitabı
20-25 = normal kilo
25-30 = kilolu
30-üzeri= obez -
@heredotolga peki o saatte spor yaptıktan sonra spor sonrası öğün yapıyor musunuz?
-
Evet whey protein ve 5 yumurta tüketiyorum Yannında mevsim salatası ıle yaklaşık 2 saat kadar sonrada uyuyorum
-
-
@lion Ooo hocam büyüksünüz teşekkür ederim çok severim yemeyi ve gömmeyi tipik bir boğa burcuyum
-
@heredotolga, içinde söyledi: TY zayıflıyor
Evet whey protein ve 5 yumurta tüketiyorum Yannında mevsim salatası ıle yaklaşık 2 saat kadar sonrada uyuyorum
Maşallah hocam günlük masrafınızla bir aile bir hafta geçiniz. Şu kolları kavuşmayan kaslı beylerdnmisiniz
-
@secret Biraz masraflı oluyor açıkcası başka yerlerden harcamalarımı kısıyorum ben ekstrem bir örneğim söylemek ıstedıgım kpss kurum sınavlarına çalışırken de gayet fit ve sağlıklı olunabılıyor yeterkı siz isteyin:)
-
@buseneatanıyorum ben de yumurtanın beyazını kesinlikle haşlamada yemem öyle hiç sevmiyorum ki 15 gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum ama çok duydum yumurtanın sarısı dan önce beyazı daha yararlı ve yagsizmis
-
@secret bu hafta yapayim ben bu detokstan o zaman:) tadi da guzel olur gibi. Ay hadi insalah tatilde aldigim kiloyu verdirsin:)))
Seyda coskunun bi detoksunu yapmayi dusundum onda da ilk gun cilek, ikinci gun yumurta ananas, ucuncu gun tavuk vardi. Ama simdi guzel cilek bulamam diye kararszdim. O yuzden bi deneyecegim senin bu detoksu:)) -
@1umut
Önce o börek yediğimiz yere gidelim.
Bir porsiyon "o" börekten, yan masadakinin böreğinden, yiyelim yanında büyük çay sonra ne yapasan yap
Ben yine başlığı mı karıştırdım hı -
@falanfilan
Bence ayrı ayrı daha kötü. Üzerine pul biber biraz nane yenilebilir bir şey oluyor. Yumurtanın sarısını tek başına öldürseler yemem -
@buseneatanıyorum
Bahceli 7 de adanus börek de acildi, kasarli adana boregi. Oraya da gidebilirizOffff goruyorsunuz sayin seyirciler ben detoks diyorum, arkadasim borek yememizi teklif ediyor
-
@buseneatanıyorum ben yiyorum az pişmiş pul biber tuzlu
-
Başlığı görünce hayırdır inşallah dedim sonra içeriğe bi baktım ki neler dönüyor
Yaşasın yumurta yaşasın whey protein kahrolsun nane kahrolsun pul biber
-
@heredotolga, içinde söyledi: TY zayıflıyor
@secret Biraz masraflı oluyor açıkcası başka yerlerden harcamalarımı kısıyorum ben ekstrem bir örneğim söylemek ıstedıgım kpss kurum sınavlarına çalışırken de gayet fit ve sağlıklı olunabılıyor yeterkı siz isteyin:)
Kesinlikle katılıyorum 26 kilo verdim ️
Aslında yiyecekleri tanıyarak düzen kurduğumuzda kilo almak imkansız.
Kilo vermek vücudu şekile sokmaktan daha kolay ️