2018 Kpss Sonuçları
-
@gresham-t Dostum ustte yazdigim sey saka degil malesef. Mufettis yazarken m harfini buyuk, Denetmen yazarken d harfini kucuk yazan zihniyetten bahsediyoruz.
-
Kurumları anlamak mümkün değil. Muhasebe standartları kurumu mesela p1 p2 den almıştı geçenki ilanda kurumun adıyla istediği puan türleri arasında standart yok Bu kurumun ilk ilanı iktisatlı muhasebeli puan türlerinden gelmişti sonra %60 yds ağırlıklı puanlardan aldılar en son yeni puan sistemine geçilince p1 p2 ye döndüler
-
@lion hocam haklisnz da işte süreç çok yipratici 2017 puanyla olan sınavlar bile açıklanmadı bide işin mulakat denen iğrenç kısmı var keşke b grubndan bisy gelse kurtulsam vallahi bıktım sabah aksam ders ders millet arkamdan konsuo ikinci univ okusan smd atanmstn çalış cals nereye kadr vs daha bi kısmı Allahım nolur emeklerimiz boşa gitmesin aminnnnnn
-
@ltfye bak simdi sen bosvereceksin elalemi calismis alin teri dokmussun birakmayacaksin. Bu noktadan sonra birakmazsan hedefine ALLAH'in izni ile ulasacaksin. Ve arkandan dir dir edenler sana inan bana cok buyuk saygi duyacaklar coluklarina cocuklarina ornek gosterecekler. Yarin sabahtan itibaren masanin basina otur kardesim kendin icin ve ailen icin bunu yapmalisin.
-
@lion haklsnz hocam toparlanmam lazım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun sabrınız ve herşeye rağmen pes etmeyisiniz için tebrik ederim
-
@baumol p48 im 89,43 hocam. İktisat alt yapım sağlam. Ancak hukuk ve maliyede eksik olduğumu farkettim. Hafif iktisat , ağırlıklı hukuk ve maliye tekrarı yapmaya karar verdim teşekkürler
-
Dostlar KPSS sonrasında açılabilecek kurum sınavları, kaç kişilik olabileceği, hangi puan türlerinin kullanılabileceğini sizin için derledik ve tablolaştırdık.
Ayrıca hangi sıralama aralığındakilerin nasıl bir yol izleyebileceğine dair değerlendirmelerde bulunduğumuz yazımız;https://www.tercihiniyap.net/kpss/2018-kpss-sonrasi-kurum-sinavlari
-
@ltfye Sizin hahatınız sizin kararınız ; bir şey diyemem
-
İyi akşamlar arkadaşlar kpss p48 puanım 76.28 sıralamam 8368 . Nasıl bir yol izlemeliyim ? Puanım işe yarar mı? Fikir verebilir misiniz?
-
@sena_25 yarar Hocam. Yds alınız, Guy'a başvurunuz yarar. Neden yaramasın.
-
@adaygibiaday Teşekkür ederim hocam umarım güzel şeyler olur henüz yolun başında sayılırım . Tecrübesizliğim ve alım sayıları korkutuyor beni.
-
@sena_25 hocam 2019 kpss çalışmalarına başlayın. arada gelebilecek guy, halkbank gibi sınavlara hazır olursunuz. yds de eklemeye çalışın.
-
@genclerbirlikli Teşekkürler hocam . Peki guy için riskli bir puan mı ? Gelme ihtimali nasıl olur sizce ?
-
@sena_25 hocam guy biraz loto gibi, gelecek sayıya ve illere göre gelme ihtimali var.
-
@genclerbirlikli Hayırlısı deyip beklemek lazım o zaman
-
@genclerbirlikli hocam 89, 8 puan 10-15 kisilik p48 le isteyen kurumlarda bu puan sorun cikarir mi? Malum 2 senenin puani gecerli. Gecen senenin kapanis puanlari dogru tahmin vermeyebilir.
-
En iyi ihtimalle yeni guy ilanı ne zaman gelir tahminen? Yeni atanan guylar başlar başlamaz gelebilir mi ? Bi yerde yıl başında gelicek diye okudum ama bilemedim yine KPSS öncesi gelmez umarım ️
-
@gmzankr066 sonrası gelmez diyeceksiniz sanırım Şahsen biraz gerçekçi olmamız lazım artık hele konu maliye bakanlığıysa Ben gelebilecek ilanın en erken ilkbaharda olacağını düşünüyorum nedense.
-
@gresham-t Hocam gelmez demek istedim ️ Yine KPSS Temmuz’da olursa malum çook zaman var o zamana kadar beklemeyiz umarım demek istedim
-
Sınavda cevabını bildiğim 14 tane basit soruyu yanlış yapmışım, buna hayırlısı mı denir yoksa bariz hatanı hayra yorup da bahane bulma mı denir bilmiyorum, sizce ne denir hocam