TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

DİĞER
    yemek önerileri mekan kırmızı et baklava börek
    55
    1142
    95822
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Rorschach159
      Rorschach159 @LioN Son düzenleyen:

@lion bizde de var çocukluk kabusumdu dişimi kırdım yerken ben rizede falan olduğunu haberde duydum hiçbir özelliği olmayan bişey için kavga etmişler yav 😂

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
      -Rorschach in Watchmen

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • N
        Noturns @LioN Son düzenleyen:

@lion Fırın tarzında yapılan etler için tüm iç anadolu böyle. Ankara, Konya,Kayseri

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • B
          buseneatanıyorum Yasaklı @secret Son düzenleyen:

Sevgili @secret 😊
          Biz @1umut ile artık burdayız. Sağlıklı yaşamayı reddediyoruz. Biz yapamadık ama sen başlığımıza sahip çıkabilirsin. Evet yapabilirsin. Her şey ne güzel başlamıştı oysa.
          Künefe dedin beni kalbimden vurdun. Mutlaka deneyeceğim.

N S 1 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • S
            secret Yasaklı @Noturns Son düzenleyen:

@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@secret Ankara'da künefeyi kaşarla yapıyorlar belirteyim 🙂 Hatay tarafında künefe yemediyseniz yediğinizi künefe sanarsınız aman diyeyim 🙂

Hatayda yedim hatta antakyada valiliğin karşısında ki ara sokaklardan birinde 😂 orayla asla kıyaslayamam.

• LioN
              LioN @Noturns Son düzenleyen:

@noturns yalniz cubuk tursusunu unutmayalim. Gerci hatayinda tursulari guzel birde antakya usulu tavuk doner soslu moslu o da tam yuvarlamalik.

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Rorschach159
                Rorschach159 @1umut Son düzenleyen:

@1umut Samsun reklamı ve bilinilirliği az olan bi şehir. Trabzonluların şehir milliyetçiliği yüzünden fazla değer görmüyor. Ucuz sessiz güzel sahili kocaman tiyatro sinema var yeme ucuz et ucuz olay olmaz ama insanlar yaşanmadan bilemiyor. Ben tam bir Samsun aşığıyım çok seviyorum

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
                -Rorschach in Watchmen

• N
                  Noturns @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

Sevgili @secret 😊
                  Biz @1umut ile artık burdayız. Sağlıklı yaşamayı reddediyoruz. Biz yapamadık ama sen başlığımıza sahip çıkabilirsin. Evet yapabilirsin. Her şey ne güzel başlamıştı oysa.

yaşasın zafer bizimdir @LioN

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • S
                    secret Yasaklı @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

Sevgili @secret 😊

Bana veda etmeyin 😭😭😭😭😭 neyse bende yerim nasılsa zayıfım nolacak ki 3-5 kilodan nişi olmaz 😋

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                    • kilici
                      kilici Yasaklı Son düzenleyen:

Diğer başlıkta yulaf ezmesi, bilmem ne karışımı cilde iyi geliyor diyen arkadaşlar şimdi künefe, pide, kebap demeye başladı bari iki gün uysaydınız bir ton yazı yazdınız orda 😄😄😄

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • N

@lion Turşu için karadeniz derim ben, döneride güzeldir, ama salçalı lavaş arası köfteside harikadır bol acılı. Ben döneri İskenderun usulü daha çok seviyorum.

• LioN
                          LioN @Noturns Son düzenleyen:

@noturns yav belliydi zaten hepsi gomucu zayiflamak nedir Türk Milletiyiz biz gucumuz bilegimizde yuregimizde yiyeceksin ki can tutasin heyt bre seyit onbasilarin torunlari 🙂

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • S
                            secret Yasaklı @kilici Son düzenleyen:

@kilici, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

Diğer başlıkta yulaf ezmesi, bilmem ne karışımı cilde iyi geliyor diyen arkadaşlar şimdi künefe, pide, kebap demeye başladı bari iki gün uysaydınız bir ton yazı yazdınız orda 😄😄😄

Ayda yılda bir de olsa kebap künefe yemeyelim mi bizde insanız netice de ve 46 bedenden zayıflamış biri olarak çok iyi yiyiciydim eskiden hocam ama mide bir avuç kalınca ara sıra bizde yiyoruz 😋😋😋😋😋😋

kilici 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • N
                              Noturns @secret Son düzenleyen:

@secret Sana kilo alacam, löp löp etli 🙂

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                              • 1
                                1umut @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum yaaaa bugun burdayiz yarin orda:))
                                Her sabah rejim karariyla gune baslanir ama aksam bozulur:)) bu dunyanin kuraliysa bizim sucumuz ney😑

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • S
                                  secret Yasaklı @Noturns Son düzenleyen:

@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@secret Sana kilo alacam, löp löp etli 🙂

Eğer ankarada toplanıp yemek yemeye giderken beni çağırmazsanız darılırım 😂
                                  Size nasıl gömülünür tıkanmadan nasıl yenilir hepsini göstermek istiyorum 😋😋😋

• N

@lion Herkesin asıl amacı belli oldu bizi orada günah keçisi ilan edenler meğer cevher taşıyormuş. Sözüm @secret @Agor @1umut tan içeri meclisten dışarı 🙂

LioN Agor 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • kilici
                                      kilici Yasaklı @secret Son düzenleyen:

@secret doğru yolu seçtiniz hocam bu başlıkta kalın siz 😄

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • LioN
                                        LioN Son düzenleyen:

Bir misal daha vereyim. Mesela ben hayatimda balik yiyipte karnimin doydugunu bilmem bana cerez gibi geliyor niyeyse. Yiyipte doyan var mi?

N Rorschach159 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • N

@lion Akya ye doyarsın. Eylüle yakın bağ bozumunda Kaş- Kalkan dolaylarında bulunur yolun düşerse iste mutlaka

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • S
                                            secret Yasaklı @kilici Son düzenleyen:

@kilici, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@secret doğru yolu seçtiniz hocam bu başlıkta kalın siz 😄

Neyse arada size soda filan açarım bir iki hazmetme hareketi filan gösteriyim yoksa çatlayacağız 😅

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 57
                                            • 58
                                            • 4 / 58
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti