Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@agor mühürlü et derim susarım kurbanda annem dokunmaz ben mühürlerim eti. Pişince böyle içinden suyu akıyorya ben bitiyorum ya.
Denemediyseniz kesinlikle eti mühürleyip pişirin youtubeda nasıl yapılacağı var etin tadı değişiyor
-
@noturns utandım:(
-
@agor bravo seni de yüce gömücüler ekolüne fahri prof. olarak alıyorum
-
@1umut sadece tuz hakkında söyledikleri dahi yeterli bence.
-
@agor ya ben amacinin hep abartarak dikkat cekmek oldugunu dusundum hep.
Tabiki bardak bardak yag icilmez ama bu ulkede “yag kilo aldirir” deniyordu bikac yil onceye kadar. Ama gelinen noktada yagin faydalari ortada.
Yani evet dedikleri abartili, ama ozunde dogru:) iyiki de abarttti da dikkat cekti. Guzel bilgiler katti bence hayatimiza:) -
@kilici yol illa ki düşer oraya düşmese de düşürünüz efenim 100 km oynar en fazla
-
@noturns Akya balığını ben de ilk defa duydum hocam deneyeceğim
-
@agor orta asya belgesellerini izleyin orada göçebe yaşayanlar eritip yağ içiyorlar hala.
-
Saat 1 bucuga geliyor tam gomme saatleri. Hadi dostlar midenize kucuk jestler yapin
-
Belki surda kucucuk bir zeytinyagli biber dolmasi vardir evet evet tam surda aksamdan kalan pirinc pilavinin arkasinda
-
-
@rorschach159 sırf bunun için Texas'a gidesim geliyor
-
@lion hocam sen ic sesim misin?
-
@agor Çok uzağa gitmeye luzum yok, dinimiz de az yemek, geç yememek her şeyden abartmadan tüketmek var. Bence rafine gıdalar hariç her şey bu dozda gömülebilir.
-
@noturns https://youtu.be/jwu2y9x5OlM benim üstad et konusunda Gordon Ramseydir. O ete ne atıyorsa bende aynını yaparım. Steak sandwich harika tarif. Antrikot kullanıyor normalde çok pahalı kurbanda kasaba orayı ayırır mısın diyorum sağolsun kesip veriyor sonra bunları deniyorum
-
@Rorschach159 Sen işi üstadından öğreniyorsun. Ben çok merak ediyorum lezzetini, bu eti yağ ile yıkar gibi orta az pişmiş pişiriyor ne kadar tarife göre yapsakta sanki onların etleri daha leziz oluyor gibi. Avrupa ve Amerika et pişirme konusunda kesinlikle çok çok meziyetli
-
@agor Ankara'da yemek yenebilecek yer mi az ? Esefle kınıyorum hocam sizi. Şu kaymakamlık geçsin bu başlığa gelicem. Yemiyorsak sporun me gereği var efenim :))
Bu arada Cebeci gece tayfasından kimse var mı burada? Gece ızgara tavuk yapan bi abi vardı geliyor mu hâlâ? -
@noturns Aslında bizim insanımız sevmiyor öyle et fark etmişsinizdir Avrupalı eti hafif kanlı yer gordonun bu videosunda etten kan damlıyor mesela ama lezzet çok farklı biz çok pişiyoruz eti kısık ateşte uzun uzun pişiyor bizde. Ama dediğin gibi Amerika ve Avrupa özellikle steak et işinde bizden kat be kat önde
-
@onuktekin ankarada arkadaşım beni ciğerci apo diye bi yere götürdü ben hayatımda o zamana kadar ciğer yemediğimi fark ettim
-
@rorschach159, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@onuktekin ankarada arkadaşım beni ciğerci apo diye bi yere götürdü ben hayatımda o zamana kadar ciğer yemediğimi fark ettim
Arkadasiniz bu isi biliyormus, tebrik