Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@secret ben fifacıyım o yüzden bende gol atamıyorum pesci arkadaşları olay yerine çağıralım
-
@secret nothing else matter seçmezseniz guitar hero güzel bir ortak aktivite olabilir PlayStation da çok güzel dövüş oyunları da var iyi stres atarsınız Bowling de olabilir aslında.
-
@rorschach159 bunu yapalım
-
@onuktekin, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret nothing else matter seçmezseniz guitar hero güzel bir ortak aktivite olabilir PlayStation da çok güzel dövüş oyunları da var iyi stres atarsınız Bowling de olabilir aslında.
Dediklerinizin ilk 2 satırını anlamadım
Bowling de olur tabi
Maksat bir araya gelmek ️ -
Pes neymis anlamam pek ha derseniz ki tahtanin ustune civi cakip bozuk para ile oynayalim ona varim
-
@secret bunu diyen sen misin çok şaşırdım :))
-
-
@rorschach159 piknik çok iyi yaa keşke yapsak top oynardık ip atlardık falan ne eğlenirdik ama
-
@onuktekin ağız tadıyla One çalabilen bateristlere teklifim her zaman var.
-
@gresham-t, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret bunu diyen sen misin çok şaşırdım :))
Neye şaşırdın kankacım
-
İleti kaldırılmıştır..!
-
@hakkanen4, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Kimsin sen?!
Çık dışarı çık! -
Malatya Beydagi Turizm ile sevdiklerinize kavusturuyoruz. Beydagi turizm hasretin bittigi adres
-
Dün çok gömünce bugün herkes hazmediyor sanırım
-
@secret canim tatli istiyor misal suan var mi onerebilecegin ama diyet tatli degil saglam biseyler
-
@lion Arif Işık, her türlü halı kilim tirevıl
-
@genclerbirlikli ama adam tam bir tuccar gibi erinmemis izmirin reklamini yapmisti helal olsun tam bir mutesebbis. Yalniz adminlerimizin refleksi fenerin kalecisi volkanda yok hop hop hemen faça:)
-
@lion evet evet baktım az önce tabela bilmem ne yazmış
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret canim tatli istiyor misal suan var mi onerebilecegin ama diyet tatli degil saglam biseyler
Var olmaz mı kendiniz yapacaksanız 2.5 su bardağı süte pudingi dökün kısık atesşte pişirin. Evde bisküvi varsa ezin ceviz de atabilirsiniz içine pudingin altına bisküvileri koyun üstüne puding böyle 3 kat çıkın üstüne de şöyle güzelce bi meyve doğrayın afiyet olsun hem hafif hem de lezzetli hem de bebek maması gibi canım pudik ️
-
@genclerbirlikli TY Radyo olsa reklam alma kapasitesi de var yani. Bunu bi' düşünün.
"At tabelalar sınavlarınızda başarılar diler. At tabela, siz isteyin biz asalım"