Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@agor gidelim hocam yenilsin içilsin purolar kahveler yemekler muhabbet belki pes/fifa bowling geceleri akalım o kadar kişiyiz şuradan bir halı saha organizasyonu çıkmıyor hayret ediyorum :))
-
@onuktekin
Yengen icin kumrucu hikmet var bahcelide. Izmirde yedigim gibimiydi tam emin degilim ama kesinlikle ankradaki en iyi kumrucu.3.cadde de alacati kumrucusu sahibi galiba hic alacatiya gitmeden o ismi koymus. Bitiremiyor bile insan. Oyle salam sosisleri basip kumru diyolar bi de. Ama kumrucu hikmet
-
@onuktekin beyinler püre kıvamında hep, sınav sınav sınav, mülakat mülakat mülakat, ne yapsın insanlar. Şu süreçleri Allah'ın izniyle daha çok forumdaş aşsın bunların hepsini yaparız.
-
@1umut yarın oradayım inşallah
-
@1umut
Anneannem pantol diyor Alışığım ben
Ama keşke olmasa böyle şeyler seviyorum kız seni -
@agor ya aslında forumda o enerjiyi bi yakalasak baya birşeyler yaparız bence. Her şehirde bir yoğunluk var. Halısaha maçları kütüphanelerde bir araya gelmeler. Bu ruhu yakalasak çok güzel olur. Stres sıkıntı da azalır sosyalleşince
-
@buseneatanıyorum her yaptigim yazim hatasinda asiri korkuyorum arkdsligimiz bitcek diye
Sevmeye devam et hep insallah -
@onuktekin ben de şeyden korkarım, sosyalleşip de çalışmayı bırakmasın arkadaşlar?
-
@agor duruma göre değişir. Halı saha,pes-fifa,counter bozmaz bence
-
Beşamel soslu firinda makarna yaninda nar eksili akdeniz yesillikleri salatasi ve 1 bardak pepsi yasatir seni.
-
Misal suan annem biftek yapmis getirdi onu gomecem(bu arada nekadar gorgusuz biri ya diye dusunenler olacak olursa kurban bayrami cikisi oldugu icin ve herkeste et oyle ya da boyle var oldugu icin icim rahat) kendimi suan nusrette gibi hissediyorum ambiyansi bozan tek sey ise masamin ustundeki ferhat yildizin su bebek kakasi rengindeki muhasebe konu anlatimi kitabi
-
@onuktekin, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@agor duruma göre değişir. Halı saha,pes-fifa,counter bozmaz bence
Pes, fifa, cs için Ankara’da hazırım
-
@kilici ve @onuktekin en sevdiğim CS olsa da, FİFA ve PES tamam da koca koca adamlar CS mi oynayacak.
-
@agor Oynarız hocam oynarız olmaz birşey Cs aşkı başkadır biz arkadaşlarla yakın zamana kadar oynardık hep internet cafede. Bayağı dikkat çekerdik ama olsun
-
Üffff valla suan erinmesem abbas waffle a inip bi waffle indircem mideye ama ankara çok sıcak:((
-
@kilici cs ye ben de varim
-
@olursaolur eve sipariş verin hocam.
-
@agor bol kalorili ya o hani eritmek adına bi 7.caddede tur atmak da gerekiyor sanki
-
@olursaolur hiiiiç gerek yok. Evde spor hareketleri yapın? O waffle yenecek.
-
Diğer başlıktan daha çok yazılmış anlıyorum ki yemeği seviyoruz kilolu olsak da