Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@antimülakat yok üstat yok biz de yavaştan kaçalım, bu başlık başında yemek yemeye niyetlenirken açlıktan ölmeyelim. Cümleten iyi geceler, başlığa önerileri sunmaya devam edelim forumdaşlar, bilgi paylaştıkça güzel.
Hayırlı geceler hepinize dostlar ben de gideyim yavaştan, kendinize iyi bakın.
Bu da kapanış şarkımız olsun
-
@paretowilfredo kardes simdi binicem essege vurcam kirbaci vurcam kirbaci diyen sisko nuriden ne farkin kaldi
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@paretowilfredo, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@antimülakat Grup Laçin - Bekar Gezelim
Hatta bu cover'ı da @Agor cuğuma gitsin;
Hala kafama takılan bir husu var; SEMALİ kim?? Sem-Ali mi? Se-mali mi? Kim bu adam o.O
Doğru söylese bari o
Selami + Cemali / 2 = SEMALİ -_-
@paretowilfredo Açlık var mı hocam yapem mi ekmek arası lahmacun yer miyiz ?
-
Son çıkan ışıkları söndürsün hadi iyi geceler Türkiye her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan
-
İyi geceler dostlar buralar sana emanet @secret
-
Siz cikinda ben bir sigara tellendireyim onca yedik ictik bide soda limon tuz yapayim ohh mis gibi
-
Kendimi evin küçük çocuğu gibi hissettim bir an ben çoktan uyudum bile hayırlı uykular herkese
-
Forumdaki üyeler görece daha zengin olduklarında lütfen bu başlığa benzer olan ama içerisinde biraz daha zenginlik belirtisi barındıran şu başlığa da bir şeyler yazsın.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4087/tatil-önerileri-2018/6 :(((
-
@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Kendimi evin küçük çocuğu gibi hissettim bir an ben çoktan uyudum bile hayırlı uykular herkese
Estağfurullah, o manada söylemedim az önce uyumasam yeridir gibi yazmıştın ondan mütevellit öyle dedim
-
@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Estağfurullah, o manada söylemedim az önce uyumasam yeridir gibi yazmıştın ondan mütevellit öyle dedim
Gerçekten de evin küçüğüyüm ️ Sorun yok. Bence premiumu bana verin ben sabahlarım forumda bir tur da yönetirsem tamam
-
@paretowilfredo Sanırım o ya
-
@möözun Sanırım öyle hocam Net hatırlayamıyorum şu an. Kafamda Fadime'nin düğünü var
-
Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. (Atam söylemiş ne güzel söylemiş.)
Bayramımız kutlu olsun, löp löp et yediğimiz günlerimiz çok olsun ️
-
Benim için sabah, birileri için öğlen ama kahvaltı da olur öğle yemeği de. İyi yaptığını bildiğiniz bir yer varsa ayvalık tostu yiyebilirsiniz bugün. Canım çekti, ben yiyemeyeceğim, birileri benim yerime de yesin.
-
Yalniz bu başlık, zayiflama başligini sollamiş
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Benim için sabah, birileri için öğlen ama kahvaltı da olur öğle yemeği de. İyi yaptığını bildiğiniz bir yer varsa ayvalık tostu yiyebilirsiniz bugün. Canım çekti, ben yiyemeyeceğim, birileri benim yerime de yesin.
- Caddeyi 7. Caddeye bağlayan 6. Caddede ki köşe de çok güzel ayvalık tostu yapılıyordu ismini unuttum. Eğer el değiştirmedi ve kapanmadı ise gidilebilir. ️
Seyir Cafe de kahvaltının üstüne tanımam zaten 14.00 ‘a kadar sürüyor açık büfe . Akşam yemeği bile yemeye gerek kalmıyor.
-
@agor Ankara'da bu tost,yengen,ayvalık,sosisli işini beceremiyorlar hocam varsa tavsiye şurayı dene diyen gideyim.Salçalı,kasap sucuklu yanında turşusu biberi... Canım Aydın'a, goruk serbetini en iyi yapan Yetiş kiraathanesine, Aydınsporlu tostcu amcaya,yingarideki çikolatalı incir ikram eden ablaya,İncirliova'daki deve sucuğundan tost yapan abimize,Umurlu'da bizim oğlan kuyu kokoreçe,Dalama'daki dondurmacı Ramazan Ustaya,Yenipazar Hukul pideye ve tahinlilerine selam olsun. Ağlamıyorum hayır gözüme toz kaçtı
-
@richie-rich
Pantalonlara sigmamaya baslandiginda diger basliga donulur hocam:( -
@onuktekin yaktın beni, canımın çektiği şeyleri katlayarak listeye ekliyorsunuz el birliği ile. Neyse işler güçler otursun da şöyle forumun delileri ile çılgın yemek partilerini yapalım biz.
-
@1umut, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@richie-rich
Pantalonlara sigmamaya baslandiginda diger basliga donulur hocam:(Pantolon**
Bu hatamdan sonra ins @buseneatanıyorum benimle dostlugu kesmez