Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
Ankara yolunda ellerimle yaptığım patatesli çıtır böreklerimle onlaynım ahshsshsj gece löp löp saati yapacağız
-
@north-remembers cay varmi cay:))
-
@1umut Yeni demledim koca bi demlik
-
@1umut otobüsde verirler inşallah termos ağırlık yapar diye almadım
-
@north-remembers @paretowilfredo dostlar plani anlatiyorum, biriniz boregi digeriniz cayi getiriyor. Ben de kendimi getiriyorum. Topluca taze cay ve citir borege gomuluyoruz. Nasi plan:))
-
@1umut harika plan hocam çaya hayır diyemem fincan fincan içerimmm @paretowilfredo hocam zahmet olmayacaksa
-
@north-remembers hocam ne kadar iyisin yaa, benim elim bos gelmeme hic takilmadin
Tek üstün yetenegim cornflakesli kurabiye yapmak. Ben de onu yapayim bari:))) -
@north-remembers birazdan sehirdisina cikacaksin ve istemesende oflayn olacaksin
-
@1umut sabah söz verdiydin bana ama börek yok demiştin
-
@secret artik “dil” oburluguna gectim.
Suan karnim cok ac ve gurulduyor ama kalbim susmaz, insanin kalbi yemek icin atarken yememesi cok zor ama katlaniyoruz o yuzden tatlis hayallerim hep benle olcak️Borek yemek gibi:((( ama yemicez napalim:( -
@1umut simdi dolabin basina gidiyorsun hafif biseyler onerecem. Zeytin kasesini aliyorsun ustune biraz zeytinyagi biraz pul biber birazda limon sıkıyorsun sonra bir parca beyaz peynir somunun arasina lokmalik yapiyorsun bu sekilde 8-10 tane zeytin gomuyorsun. Ha istersen yanina kucuk bir basta kuru sogan tuzlayabilirsin:)
-
@1umut, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret artik “dil” oburluguna gectim.
Suan karnim cok ac ve gurulduyor ama kalbim susmaz, insanin kalbi yemek icin atarken yememesi cok zor ama katlaniyoruz o yuzden tatlis hayallerim hep benle olcak️Borek yemek gibi:((( ama yemicez napalim:(Yaa deme böyle üzülürüm yani şu cümlenin üstüne sana su böreği yapıp yediresim geldi biraz sık dişini sonrası dilediğin gibi yiyeceksin . Çünkü bizim millet şişmanları zayıflatmayı , zayıfları şişmanlatmayı çok sever o yüzden önce kilo ver sonra gömül
-
Kebap soğan ayran
Since metehan -
O kadar börek muhabbeti üstüne şunu koyalım şuraya da dursun. Aç yatmayın @1umut hocam. Spor,detoks vs boşuna yapılmasın
-
@kunterayata, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
O kadar börek muhabbeti üstüne şunu koyalım şuraya da dursun. Aç yatmayın @1umut hocam. Spor,detoks vs boşuna yapılmasın
keçi peynirli sıcak sıcak dumanı üstünde aman aman yansın geceler yansın diyetler :))
-
@1umut niye takılayım hocam olur mu öyle şey kurabiye hani sarelleye batırıyorsun ondan sonra gevrek, çıtır kurabiye mi ımmm harika oluyor onun tadı
-
keçi peynirli sıcak sıcak dumanı üstünde aman aman yansın geceler yansın diyetler :))
Yaa çok kötüsünüz
-
@lion çoktan offline olmuş olabilirim 3 tane bebekli yolcu var otobüste büyük konuşmayayım aman
-
@lion hocam Allah yaninizda kilo vermeye calisanlara sabir versin ya:D
-
@north-remembers kaymakamlik sinavina yollugunu hazirlamis giden bir adayi hicbirsey yikamaz