Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@lion ruhunuz şişman anlayamazsınız
-
@secret kalbim guzel o anlatir
-
@secret aman maşallah diyelim afiyet olsun benim tahminim diyet başlığından buraya akanlar zaten zayıf olan arkadaşlar Antalya'da Köy Degirmeni Börek var. Ankara'da da 7. caddeye yeni bir yer açıldı. Ama Maltepe'de Reyhan pastahanesi var. Oranın böreği,çayı,limonatası ayrı güzel. Yine ışık sokağın bir alt sokağında güzel bir pastane var onlarda çok iyi börek yapar. Ama çabuk biter.
-
@kunterayata, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret aman maşallah diyelim afiyet olsun benim tahminim diyet başlığından buraya akanlar zaten zayıf olan arkadaşlar Antalya'da Köy Degirmeni Börek var. Ankara'da da 7. caddeye yeni bir yer açıldı. Ama Maltepe'de Reyhan pastahanesi var. Oranın böreği,çayı,limonatası ayrı güzel. Yine ışık sokağın bir alt sokağında güzel bir pastane var onlarda çok iyi börek yapar. Ama çabuk biter.
Zayıf değilim ben normal kiloluyum başta bunu belirteyim Ankara’da ki mekanları deneyeceğim inşallah teşekkür ederim ss bile aldım
-
@secret vallaha hicbirisi anne boreginin yerini tutmaz onu diyeyim ama
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret vallaha hicbirisi anne boreginin yerini tutmaz onu diyeyim ama
Orası öyle tabi
Ama yine de bi denemek lazım yoksa her yemek için geçerli ️ -
@lion hocam yeter ki anne eli değsin ne lezzetli olur dokunduğu şeyler
-
@north-remembers cekmiyor tel demi
-
Size fit börek tarifi vereyim mi ?
-
@lion hocam kopuyor bağlantı sürekli ya işaret mi bu acaba
-
@secret tamam hocam yahu birşey demedim :)) afiyet,şifa olsun hocam. Reyhan'da ev poaçaları var. Onları çok severdim. En çabuk da o biterdi çayları damak tadıma çok uygundu çay içmeye de giderdim. Duble su bardağında
emek 8 de gözde pastahanesi var orası da güzel. Gozde'nin karşısında da guzel bir pastane var. Adını unuttum şimdi ama görürsünüz mutlaka -
@secret yok aman aman yulaflı tam buğday unlu böreği yüreğim kaldırmaz
-
@kunterayata bahceli 7de adanus borek de acildi. Ora da cok guzel:)
-
@kunterayata Mahmut diye de bir pastane yok arkadaş ya
-
@kunterayata, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret tamam hocam yahu birşey demedim :)) afiyet,şifa olsun hocam. Reyhan'da ev poaçaları var. Onları çok severdim. En çabuk da o biterdi çayları damak tadıma çok uygundu çay içmeye de giderdim. Duble su bardağında
emek 8 de gözde pastahanesi var orası da güzel. Gozde'nin karşısında da guzel bir pastane var. Adını unuttum şimdi ama görürsünüz mutlakaHocam siz hep pastanelerde mi yemek yediniz bu kadar pastaneye ben 1 sene içinde bile gidemem heralde maşallah afiyet olsun hepsini aklıma kazıyacağım. Ben halk ekmek takılırdım . En ucuzu oraydı oranın su böreği 3-4 lira arası tutardı yanına da çay vay be milli kütüphane günlerim geldi aklıma
-
@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Peki ama ben ıspanaklı verecektim artı közlenmiş patlıcanlı
-
@north-remembers evet evet sinavda kopacaksin belliki cat bir soru daha cat bir soru daha sorular pert gorev tamam
-
Başlığı açarken forumun KPSS dışında bu kadar sağlam bir ortak noktası olacağını tahmin etmiyordum. Hatta sanıyorum ki yemek KPSS'den daha önemli herkes için. Afiyet olsun.
-
@1umut ohhh basalım karbonhidratları missss o maya kokusu yok mu aman Yarabbim hani kokusunu alırsın beynin alarm verir ya iştahın açılır birden. Hani bazen yemek için aç olmaya da gerek yoktur ya. Aman Allahh şimdi burnuma geldi rüyamda kesin bi börek yerim şimdi
-
@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Peki ama ben ıspanaklı verecektim artı közlenmiş patlıcanlı
Offfff hocammm acil yazabilir mısınız tarifi patlıcan hele köz patlıcan hassa noktam