Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@rorschach159 kesinlikle katılıyorum siz demek istediğimi anladınız. Biz çok pişmiş et sevmeyiz aile olarak, renge göre değerlendirme yapmamak lazım bence ama böyle alışmış insanlar, pembemsiliği görünce olmamış gibi değerlendiriyoruz
-
@rorschach159 orası ilk açıldığındaki lezzetini hiç kaybetmedi hocam onlar. Etten de iyi anlarlar.
-
@onuktekin kardesim cebecide dikimevinde kaldim bizim evin altinda gece kofteci geliyordu gece yedim birkac kere sonra kuzen dediki haci tepsilerin icindeki koftenin etiketini gordum 5 tl yaziyor bir tepsi kofteyi adam 5 tl ye almis en iyi ihtimal ile kedi eti yedigimizi dusunuyorum :))
-
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@agor bravo seni de yüce gömücüler ekolüne fahri prof. olarak alıyorum
Bana aç kalmayı değil yemek yemeyi öğret
-
@onuktekin Ankarada güzel et yapan yerler var hamamönünde falan güzel salonlar var. Bi yer önerin varsa alırım cumartesiye sınavdan önce denerim hem
-
@onuktekin valla çarpıcı bildiğin yerler varsa arada çıkalım, götür bizi. Az olayı tam olarak şöyle, 3 4 tip şey var onların türevleri üzerinden mekanlar açılıyor. Farklı önerilerin olursa her türlü dinlemeye hazırım, şaşırt beni.
-
@secret yemek yemek mi istiyorsun al eline bir bas kuru sogan dil soyle kabuklarindan ayirmadan o muhtesem kokuyu icine cek yaksin burun mukozalarini sonra bak gor nasil istahla saldiriyorsun sogan istah acar
-
@lion yok ya tavuk ızgara yapan bi abi vardı. Hazır orada yapardı. Sosu çok güzeldi. Çıtır çıtır gece çok güzel giderdi. Sonra o taraftan koptum en son uni 1. ya da 2. sınıfta bi gördüm sonra hiç görmedim. Ankara Hukuk'un oraya açardı tezgahı diye hatırlıyorum.
-
@agor bahceli 7de aden dürüm.
Salas ama cok lezzetli -
@1umut birkaç hafta evden kolay kolay çıkamam da bunları yazın işte ben de evden çıktıkça sırayla deneyeyim.
-
@agor şu işsizliğim geçsin hocam akariz haftada 3-5-7 yenilsin içilsin :))
-
Tacettin dergahının yukarısında eski bir konakta dönerci var orada yediğim döner bursa ile yarışırdı.
-
@secret Zira sizi de prof. ilan ederiz hiç geri kalır yanınız yokmuş görmüş olduk.
-
@1umut salaş yerler daha guzel oluyor inanin oyle ultra luks yerler felan yapmacik geliyor adam tabagin yanina bir ceri domates koyuyor susleyip pusleyip gelen hesap 10 kasa domates tutarinda
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret yemek yemek mi istiyorsun al eline bir bas kuru sogan dil soyle kabuklarindan ayirmadan o muhtesem kokuyu icine cek yaksin burun mukozalarini sonra bak gor nasil istahla saldiriyorsun sogan istah acar
Hocam herkese mangal kebap bana soğan yahu insan bari çiğ köfte söyler bana
-
@secret cigkofte etli olur sen simdi onada iyyy miyy dersin sen kazana sustun sorry
-
@lion kedi değildir hocam da muhtemelen son gunlerini yaşayan ettir. İçinde tavuk da vardır. Hatta soya kıyma da vardır. Tadı BİM köftesi gibi olur onun. Zamanınız olursa Emek'te Şirin Bana var onun köfteleri çok güzel olur. Zamanında patates salca ekmek arası yapardı. Ahh ahh neyse kaşımayım yaramı :))
-
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret Zira sizi de prof. ilan ederiz hiç geri kalır yanınız yokmuş görmüş olduk.
Hocam nasıl geri kalayım benim işkembe baya sağlam genişti.
-
@onuktekin kardesim kedi medi bilemem artik ama gomdum gitti lezzetliydide hani
-
@lion Kolej'de Ted'in yanimda etli çiğ köfte var. Lavaşı da gerçek lavaş. Çayi da çok güzel etsiz çiğ köftesi de bir harika. Ama etsiz işte :))