Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret cigkofte etli olur sen simdi onada iyyy miyy dersin sen kazana sustun sorry
Hocam ben etsiz çiğ köfte yemem 53 kiloyum diye de aç gezdiğimi mi düşünüyorsunuz otursam sizden iyi yerim malum zayıflar daha iyi gömer
-
@lion o zaman sıkıntı yok hocam ortamı bulandırmayım
-
Yeni tarif veriyorum @LioN @secret @1umut @Rorschach159 @Agor
Bu fotoğrafta gördüğünüz yakışıklı arkadaşa teneke tavuk diyorlar. Közde yapılıyor lezzeti kendinden menkul enfes bir oluşum tavsiyemdir.
-
@onuktekin kardesim cigkofte dedin mi etli olur guzelce bol baharatli isotlu olur lokum gibi olur icine koydugun eti öldüreceksin buz ile yogurup sonra 1-2 saatte tuketeceksin yaninda yesilligi ve tabi aci biberi birde cubuk tursusu oh oh sabahlar olmasin
-
Şimdi biz burda konuşuyoruz da bizi 150 kilo falan hayal eden vardır Ben 188 boyunda 96 kiloyum bu aralar çok yedim şimdi spor falan uğraşıyorum yani çok kilolu değilim
-
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Yeni tarif veriyorum @LioN @secret @1umut @Rorschach159 @Agor
Bu fotoğrafta gördüğünüz yakışıklı arkadaşa teneke tavuk diyorlar. Közde yapılıyor lezzeti kendinden menkul enfes bir oluşum tavsiyemdir.
İçi pilavlısından yapsana yanınada patlıcan közlemesi ne iyi gider
-
@lion otobüs durağının yanındaki yeri mi diyorsunuz haftada bir ordan yiyordum bi daha yiyemiycem sanırım
-
@rorschach159, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Şimdi biz burda konuşuyoruz da bizi 150 kilo falan hayal eden vardır Ben 188 boyunda 96 kiloyum bu aralar çok yedim şimdi spor falan uğraşıyorum yani çok kilolu değilim
Güzel kızlar eklesin
-
@noturns vay vay bu nasil bir seydir boyle goren der davincinin mona lisasi:)
-
@secret iç pilavlı olanı tuzda pişireceksin bunu böyle Erol Taş iştahıyla yemek makbul
-
@noturns Aaaaaaaaa bak bunu görünce Denizlide öğrencilik yıllarım geldi aklıma orda da kuyu tandır meşhurdur kuzunun içini doldururlar deli gibi de pahalı olurdu 5-6 kişi gidip yerdik ey gidi günler
-
@fg94 ben bundan 4-5 sene oncesinden bahsediyorum dikimevi metro duraginin orasi carfursa vardi ev ordaydi bizim bu zibidi koftecide oraya tezgah aciyordu aksamlari hijyen sifir et ne eti belli degil ama namussuzun tadi hala damagimda:))
-
@secret Geniş omuzluyum evim var maaşım var bana yetmiyor ama idare ederim. İnstagramdan dm kabul ederim evlenecek kızları beklerim
-
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@secret iç pilavlı olanı tuzda pişireceksin bunu böyle Erol Taş iştahıyla yemek makbul
Hocam siz pişirin ben yerim yanına çoban salata da yaparım
-
@rorschach159 bayram yerinin altında çatal getirmezler bak akraba çıkıcaz şimdi
-
@lion aynı yer ve hala devam ediyor üstelik de kuyruk oluyor ..
-
Ama tabi 150 kilo olan varsa da uzulmesin. Kilolu olmak suc degil, hayatimizin sonu degil, her seyin bi caresi var. asla umudu kesmesin Kilo denilen alinir da verilir de , onemli olan kalpler temiz olsun.
-
@lion bu harikadır Denizli dolaylarında kime sorsanız size yapar.
-
@secret Geniş omuzluyum evim var maaşım var bana yetmiyor ama idare ederim. İnstagramdan dm kabul ederim evlenecek kızları beklerim
Hocam link bırakın yönlendirme yapalım size hemen . Taze hakim kaymakam sayıştay guy dguy denetmen adayı diye de yazarız
-
@fg94 valla gunahini almayayim belki ayni adam degildir ama yinede temkinli olun siz