Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@paretowilfredo valla Google için şu şarkıyı uygun gördüm.
-
@antimülakat Grup Laçin - Bekar Gezelim
Hatta bu cover'ı da @Agor cuğuma gitsin;
Hala kafama takılan bir husus var; SEMALİ kim?? Sem-Ali mi? Se-mali mi? Kim bu adam o.O
-
Tabii simdi yasi fazla olmayanlar ne geveliyor bunlar diyecek ama mirc aleminden geliyoruz biz hey gidi gunler hey ne facesi ne twitteri ne whatsapi yoklukla buyuduk yav
-
@lion yonca camfrog limewire nsf 2 torrent de kimmiş
-
@antimülakat, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Bu arada eşim diye demiyorum on numara beş yıldız yemek ve tatlılar yapar. Dışarda yemekte neymiş, hep derim evlenin, barklanın. Çoluğu çocuğa karışın. Gerisini 5 dk sonraya bırakın. En güzel yemekler evde ısınan, üzerine bir demlik çay içilendir. Hem en az 40 TL'de tutmuyor ayrıca 2. çaydan sonra rahatsız olmaması rahatlığı da cabası.
şimdi patron da evlenmeyi öneriyorsa çöpçatanlık sitesine evrilmeyi biraz daha düşünün derim ben @Agor @LioN @paretowilfredo
-
Uyku düzenimi oturtmaya çalıştıkça hergün daha geç uyuyorum. Gerçi uyumasam yeridir. Zira uyanma saatime pek bişi kalmadı
-
@rorschach159 Ares
-
@noturns patron güzel yanlarını söylemiş evliliğin, bak diğer patron da bekar gezelim paylaştı. Kişi kendinin doktorudur.
-
@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Uyku düzenimi oturtmaya çalıştıkça hergün daha geç uyuyorum. Gerçi uyumasam yeridir. Zira uyanma saatime pek bişi kalmadı
Dostum bu şekilde uzata uzata bir tam tur tamamladığında ölümsüz oluyorsun.
-
@noturns haydeooo. Tam da yatayım diyordum 5 dk sonra. Şimdi bu konu uykulari kaçırır diyerek topu @Agor ve @paretowilfredo gibi değerli üstadlara bırakıyorum.
-
@paretowilfredo umarım o turu tamamlarken ölmüş olmam
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Tabii simdi yasi fazla olmayanlar ne geveliyor bunlar diyecek ama mirc aleminden geliyoruz biz hey gidi gunler hey ne facesi ne twitteri ne whatsapi yoklukla buyuduk yav
!op
/OperServ admin add @LioN
/OperServ admin add @paretowilfredo -
-
@antimülakat yok üstat yok biz de yavaştan kaçalım, bu başlık başında yemek yemeye niyetlenirken açlıktan ölmeyelim. Cümleten iyi geceler, başlığa önerileri sunmaya devam edelim forumdaşlar, bilgi paylaştıkça güzel.
-
Yalniz memur olanlarda hic caktirmiyor yarin resmi tatil kafa rahat
-
@secret Zaten bunu başaran tek kişi var dostum, Nicolas Flamel :))
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Hala kafama takılan bir husu var; SEMALİ kim?? Sem-Ali mi? Se-mali mi? Kim bu adam o.O
Doğru söylese bari o
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@antimülakat yok üstat yok biz de yavaştan kaçalım, bu başlık başında yemek yemeye niyetlenirken açlıktan ölmeyelim. Cümleten iyi geceler, başlığa önerileri sunmaya devam edelim forumdaşlar, bilgi paylaştıkça güzel.
Allah’ın emri ile gidin hocam kaçmayın hayırlı sabahlar
-
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Hala kafama takılan bir husu var; SEMALİ kim?? Sem-Ali mi? Se-mali mi? Kim bu adam o.O
Doğru söylese bari o
Selami + Cemali / 2 = SEMALİ -_-
-
@secret Zaten bunu başaran tek kişi var dostum, Nicolas Flamel :))
Uykumu alamayınca idrak yollarım iptal veriyor. Umarım yanlış birşeyler diyip gülünç ve rezil duruma düşmemişimdir amin