Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@noturns Pamukkale mezunuyum akraba çıkma ihtimalimiz yok Samsunluyum Ama ben bunu biliyorum sanki kebapçı enver mi
-
Yalniz kimsenin mantidan bahsetmemesi beni sukut-u hayale ugratti. Mamafig ben kayseri mantisi uzerinde pul biberli tereyagli salcali sosu ve elbette sarmisakli yogurtu tek gecerim
-
@rorschach159 hamamönü değil de Kızılay'da masabaşı kebapçısı var desti kebapları güzeldir. Mutfakları temizdir de.
He ya Osman Bey konağı var bak. Saç kavurma yenebilir orada. Önceden güzel ikramları da vardı. -
@onuktekin, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@rorschach159 hamamönü değil de Kızılay'da masabaşı kebapçısı var desti kebapları güzeldir. Mutfakları temizdir de.
He ya Osman Bey konağı var bak. Saç kavurma yenebilir orada. Önceden güzel ikramları da vardı.Osman Bey Konağı Hamamönünde
-
@rorschach159 kesinlikle Enver ama ben Baki ve Kadir'i de severim, ben de Pamukkale mezunuyum.
-
Hamburgerci tayfa yok mu tavuk filetosundan közlü soğan sosuna mantarlısından tatar soslusuna pirzolasılısından kırmızı biberlisine
-
@onuktekin Cumartesi akşam ordayım Allahtan bişey olmazsa. Kaymakamlık öncesi Hamamönü iyi hissettiriyor beni hemde
-
@lion bir ara da Kayseri yağlamasını denemelisin
-
@noturns Heh şimdi işler karışabilir 2015 İng İktisat mezunuyum tanıdık çıkalım mı
-
@noturns o nasil oluyor bazlama uzeri tereyagimi gozleme gibi mi
-
İmkanı yok sen benim torun sayılırsın benim okul numaram 04 ile başlar
-
@rorschach159 İlceye yeni gelmiş kaymakam gibi hissettiriyor değil mi?
-
@noturns kayseri yaglamasi mi:( sarimsakli yogurlu hem de. Offfffff
-
@1umut, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@noturns kayseri yaglamasi mi:( sarimsakli yogurlu hem de. Offfffff
Bize ne oldu sabah bir yığın tarif paylaştık şimdi yağlamaya üzülüyoruz
-
@noturns Mat Eco dersi alan 04'lü biri vardı onu görüp şaşırıyorduk. 10 başlar bizimki 1 sene hazırlık 4 yıl bölüm Denizli hoş memlekettir
-
@1umut aynen öyle ve fakat dostlar iyi yedik yahu. Üstüne sütlü nuriye alır mıyız ?
-
@secret iste aradigim soru var mi izmir'de mukemmel hamburger yapan
-
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@1umut aynen öyle ve fakat dostlar iyi yedik yahu. Üstüne sütlü nuriye alır mıyız ?
Hocam bu kadar yemeği baklava ancak paklar
-
@onuktekin Aynen böyle orası ayrı dünya gibi sanki ordaki herkes seçilmiş dünyayı kurtaracak fikirleri var falan gibi hissediyorum. Yan masada bi fikir konuşuluyor ilerde Muhsin başkan yatıyor falan çok tuhaf bi havası var oranın
-
@rorschach159 bizim dönemden okulu bitirebilen çok azdı, ben şaşırmam o yüzden. Denizliyi severim söve söve gelip hüzünle ayrıldığım şehirdir.