Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
-
-
@noturns. Akya nedir valla ilk defa bir sohbette adi geciyor
-
@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@noturns @Agor bizden ya o da gomucu ama orda admin sorumlulugu ile davrandi napsin:)
Aynen böyle @Noturns , 4 aydır, 120 günde evden 20 gün çıkmışımdır. Her gün evde en hafif yediğim gün 1 kıymalı pide, 2 lahmacun veya 2 waffle ve evdeki yemekler.
-
@lion 1.5 kilo hamsi yiyorum kesmiyor.
-
Antalya Korkuteli ilçesinde dörtyolda kebapçı vardır, keçi etinden şiş köfte yapar ki öf diyorum bir et bu kadar mı lezzetli olur. kokusuyla doyarsınız, tam gömmelik.
-
@agor canan karatay bu basliga gelmesin
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@noturns ben vallahi kimseyi günah keçisi ilan etmedim, o başlıkta arkadaşlar kilo verirken karşılıklı paylaşım yapsın diye açılmıştı amacın dışına çıkmayalım, motivasyon kırmayalım dedim. @secret hocamın yemek konusunda uzman olduğunu nereden bilebilirdim ki.
İnanamıyorum hepsi benim üstüme kaldı . İtiraf etmeliyim ki yemek konusunda uzman olduğum için çok kilo aldım. Tekrar uzmanlaştım ve zayıfladım. @Agor hocam valla siz de yemek olunca ye dayak olunca kaç usulü uyguladınız sağolun
-
@1umut arkadaşım var Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Canan Hoca ya bunamış ya da prim yapmaya çalışıyor diyor. Söylediklerinin çoğu yanlış bilgi diyor.
-
Ben spor yapıyorum yapıyorum kilo veremiyorum şimdi düşündüm de ben baya yiyormuşum yav
-
@rorschach159 hahahahahah, böyle aydınlanma gibi oldu.
-
@lion Büyük ölçekli bir balık, avlaması zor ama eti pamuk gibi yumuşacıktır. Genelde ızgara kebap yapılır. Aşçıların porsiyonlaması cimri olmasına rağmen doyurur.
-
@secret estağfurullah, ben arkadaşlar kırılmasın diye öyle dedim, yoksa kimseyi zan altında bırakmak gibi bir amacım yok. (Yalan)
-
@agor et hastasıyım ben hastalık boyutunu iyi görmeniz için Antalyalı ev arkadaşıma doktor böyle et yemeye devam edersen gut olacaksın demişti. Her yemeğe et koyardım dışarda sadece et yerdim. Tabi kilo veremem
-
@agor evet oyle gorusler var ama ben canan hocamciyim. Hicbi doktorun dedigi hicbi zaman icin yuzde yuz dogru degildir ama canan karatay bu ulkede cok sey degistirdi, cogu konuda farkindaliklari artirdi.yani kisaca ben canankaratay fanclubum Arkadasiniza katilamiyorum
-
@rorschach159 et de yenmez mi üstat, hele iyi terbiye edilmiş, iyi baharatlanmış, iyi kavrulmuş her türlü et ile ölüme gidilir.
-
@noturns, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Antalya Korkuteli ilçesinde dörtyolda kebapçı vardır, keçi etinden şiş köfte yapar ki öf diyorum bir et bu kadar mı lezzetli olur. kokusuyla doyarsınız, tam gömmelik.
Hocam Antalya da çok uzak ya Cem Yılmazın incik kebabı örneği gibi oldu şimdi
-
@1umut ya hoca yağ için demiş, arkadaş diyor ki biz o için dediği yağın küçük bir kısmını vücuttan attırmak için neler yapıyoruz hoca bardak bardak için diyor, kesin sorunlu demişti.
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@noturns ben vallahi kimseyi günah keçisi ilan etmedim, o başlıkta arkadaşlar kilo verirken karşılıklı paylaşım yapsın diye açılmıştı amacın dışına çıkmayalım, motivasyon kırmayalım dedim. @secret hocamın yemek konusunda uzman olduğunu nereden bilebilirdim ki.
-
@noturns ben de bu başlıkta olduğuma göre bence kimseyi günah keçisi yapmamışım.