• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Arkadaşlar kimseyi üzmek istemem ama tam da geçen sene bu tarihlerde soyadı pilavla iyi giden bir gıda olan dershaneci ve onun tayfaları sınavın nisanda olacağına dahil duyumlar paylaşarak kurslarına öğrenci çektiler.Boş duyumlara inanmayın ,sınav eylül'de herkese saygılar.Anlaşılan o ki paraları bitti yakında yeni değişikler çokca oldu diyip yeni setler çıkarırlar yazık günah insanların hayallerini kendi menfaati için kullanan insanlara hakkımı helal etmiyorum . Yazıklar olsun geçen sene neyse demiştim de bu seneden itibaren artık bahsettiğim kişinin kitaplarını dahil almama kararı aldım saygılar.
-
@sinavparambitti bu arada facede sözde kendisi kamu kurumunda uzman olan şahsiyet ,bir not paylaşıyor sonra notun her sayfasına kırmızı kırmızı kocaman adını yazıyor amaç bilinç altında ismini yaygınlaştırmak bakalım bu şahıs yukarda bahsettiğim tayfa grubundan kendisi acaba kitap ne zaman bascak çok merak ediyorum Birazda onun söylemlerinden dolayı böyle uydurma haberler yayıldı gerçi kendisi neden spekülasyon yaptığı bellide neyse.Arkadaşlar sınav %95 ihtimal eylülde. Boş kalan kurs sıralarını doldurma oyunlarına uymayın saygılar,sınava yakın zamanda gidersiniz
-
@sinavparambitti Ağzınıza sağlık hocam sonuna kadar katılıyorum size.
-
@sinavparambitti kitap çıkarıyormuş o hep aynı taktik
-
Kaymakamlık şubenin telefon bulamadım bilen birisi arasa iyi olurdu aslında
-
@mülkiidareci, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@dzndr inşallah öyle olur ben de bu sene mezun olucam
Bakan bey bu sene şanslısıniz diyince öğrenciler giremiyor bakan bey deseydin keşke Mayıs da ilan gelirse
-
Bakan bey mayıs dedi ilan için fakat kendi görüşüm yeni mezunların mağdur edilmeyeceği bir tarih olur düşüncesindeyim.
-
Hakimlikte de kaymakamlıkta da sistem oturdu bence. Yeni mezunları da mağdur etmemek sınavlar adına sonbahar aylarında yapılacaktır.
-
@rootofallevil inşallah öyle olur
-
@sinavparambitti, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@sinavparambitti bu arada facede sözde kendisi kamu kurumunda uzman olan şahsiyet ,bir not paylaşıyor sonra notun her sayfasına kırmızı kırmızı kocaman adını yazıyor amaç bilinç altında ismini yaygınlaştırmak bakalım bu şahıs yukarda bahsettiğim tayfa grubundan kendisi acaba kitap ne zaman bascak çok merak ediyorum Birazda onun söylemlerinden dolayı böyle uydurma haberler yayıldı gerçi kendisi neden spekülasyon yaptığı bellide neyse.Arkadaşlar sınav %95 ihtimal eylülde. Boş kalan kurs sıralarını doldurma oyunlarına uymayın saygılar,sınava yakın zamanda gidersiniz
Birincisi şerefli ve delikanlı adamsan bahsettiğin grupta bulunmazsın. üyelikten çıkarsın. ıkıncısı adamı takip etmezsin. ücüncüsü adam kıtap filan cıkarmadı kendısı mahlas takma adla yayın yapan hesapları sahte olan yazarlar gibi her seyı parayla satmıyor. ücretsiz not paylaşıyor. paylastıgı not sayesınde arkadasım Cumhurbaşkanlıgı ıletısim uzmanlıgı Ön sınavını kazandı. o da istese parayla satabilir o notları. adamın on senelik kaymakamlık sınavı kariyeri var o kadar olsun ısmını yazsın ne var bunda. adamın facebook hesabı acık ordan yuzune karsı gercek ısmınle yaz burada ınsanları karalama arkasından konusma
-
@ronin yukarda bahsettiğim tayfa ekibinden biri daha damlamış ,anlaşılan zorlarına gitmiş
-
Arkadaslar bu o gruptan bi alinti. Bi soru bankasi hazirligi var ilgili arkadasin. Kendisi o hocanin sanirim ticari danismani.
Bu da bu post altinda gecen konusma.
Goruldugu gibi ticari kaygilari fazlasiyla var. Kaldi ki bu arkadas hayra bu grubu idare etmiyo. Ticari danisman nihayetinde.
Adminlerden ricam bu forumu ticaretlerine alet etmelerine musade etmeyin hocam. Ve herkese onerim daha evvelki hemen her sinavda dogru bilginin ciktigi forumda takipte olmak. Calismalari buna gore surdurmek. Bu forumun kendisini yanilttigini soyleyen hakim/hakime adaylari falan gorduk ama nankorlere ragmen forumumuz acik ara bu iyice kirlenmis piyasadaki en temiz bilgi mecrai. Kiymetini bilelim. -
@albertcamus, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaslar bu o gruptan bi alinti. Bi soru bankasi hazirligi var ilgili arkadasin. Kendisi o hocanin sanirim ticari danismani.
Bu da bu post altinda gecen konusma.
Goruldugu gibi ticari kaygilari fazlasiyla var. Kaldi ki bu arkadas hayra bu grubu idare etmiyo. Ticari danisman nihayetinde.
Adminlerden ricam bu forumu ticaretlerine alet etmelerine musade etmeyin hocam. Ve herkese onerim daha evvelki hemen her sinavda dogru bilginin ciktigi forumda takipte olmak. Calismalari buna gore surdurmek. Bu forumun kendisini yanilttigini soyleyen hakim/hakime adaylari falan gorduk ama nankorlere ragmen forumumuz acik ara bu iyice kirlenmis piyasadaki en temiz bilgi mecrai. Kiymetini bilelim.nedense sen d eo gurptan sinsize haince takip ediyorsun o adamın kitabı cıkınca merak etme sen de alırsın
-
@ronin O adam siz olmayasiniz hocam? Bu kadar belli etmeyin. Ayrica siz bana sen diyebilecek duzeyde biri degilsiniz. Once bi destur dileyin, sonra konusuruz. Yan sanayi nohutcu kitabini da burda hicbir arkadasimin alacagini sanmiyorum. Nohutunuzdan ne gorduk ki leblebinize para verelim hadi bakiniz cikis soyle soldan.
-
@ronin O adam siz olmayasiniz hocam? Bu kadar belli etmeyin. Ayrica siz bana sen diyebilecek duzeyde biri degilsiniz. Once bi destur dileyin, sonra konusuruz. Yan sanayi nohutcu kitabini da burda hicbir arkadasimin alacagini sanmiyorum. Nohutunuzdan ne gorduk ki leblebinize para verelim hadi bakiniz cikis soyle soldan.
törehan hocanın nickini bilmeyen yok burada. sen adama dusuncelerını mesaqjdan yaz burdan sallama çömez
-
@ronin Ah kiyamam. Hocasini da nasil sahiplenirmis :))
-
@ronin Ah kiyamam. Hocasini da nasil sahiplenirmis :))
otur ders çalış sen zaman kaybetme buralarda sınav sınav baslık baslık yazıyorsun her sınava. ben de sana kıyamam.
-
Dostlar ikili tartışmanızı özele taşıyın lütfen ve özellikle bize dair bir kelimeyi dahi gruplarında paylastırmayan silen ve paylaşanı atan hiçbir güruhun güzellemesini burada yapmayın. Bugüne dek azami anlayışlı olduk bu hususta. Ancak bizim iyi niyetimizin çok kez suistimaline şahit olduk. Gıyabımızda söylenen sözlerden haberdarız. Tüm bunlar varit iken salt ticari kaygılı hiç kimseye dair methiyelere burada lüzum yok.
Sevgi ve saygılarımızla. Herkese iyi forumlar dostlar.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Dostlar ikili tartışmanızı özele taşıyın lütfen ve özellikle bize dair bir kelimeyi dahi gruplarında paylastırmayan silen ve paylaşanı atan hiçbir güruhun güzellemesini burada yapmayın. Bugüne dek azami anlayışlı olduk bu hususta. Ancak bizim iyi niyetimizin çok kez suistimaline şahit olduk. Gıyabımızda söylenen sözlerden haberdarız. Tüm bunlar varit iken salt ticari kaygılı hiç kimseye dair methiyelere burada lüzum yok.
Sevgi ve saygılarımızla. Herkese iyi forumlar dostlar.
kusura bakmayın haklısınız
-
@paretowilfredo ustad kaymakamlik hazirlik icin hangi kaynaklari kullanmaliyiz yardimci olabilirseniz cok sevinirm