• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
İnsan hakları aöf halil hoca
-
@aslan-reyiz tşk:)
-
Arkadaslar, sınavda 2. Kim olcak merak etmiyor değilim.Herkese başarılar.
-
@aslan-reyiz bu cok iyi oldu hocam teşekkurler
-
@sinavparambitti umarım 1. Sen olursun
-
@ozlmsmz tesekkur ederim.Bu sene kaptırmayi düşünmüyorum. Tabi allah bilir hastalanırım, ölürüm orasını bilemem ama siz sahit olun başıma cok kötü bişey gelmezse sınavın birincisi benim!
-
@sinavparambitti al hocam bi snickers ye
-
@yabgu buradan yardım alabilirsiniz hocam
-
Yasin Çoban türkiye eko konu kitabı güncel baskı haftaya çıkıyormuş hoca face grubundan duyurdu.
-
@aslan-reyiz eski baskıdan farklı olarak ne gibi değişiklikler olabilir sizce?
Bir de 410 sayfalık kitap , birçok bilgi ve kısım eski kitapların aynısı olacak. 45 lira çok değil mi?
Biz orijinal almaya çalıştıkça başka yerlere yönlendiriliyoruz. -
@cevatcobanli444 sadece 2018 tüik verileri eklenmiştir diğer kısımlar değişmez.Bir de çözümlü soru kısmı 400 olmuş.
-
@larendeli hocam çok teşekkür ederim
-
arkadaşlar sizce bu kaymakamlık sınavını geçmek zor mu?kpss altyapısı olan birisi 2-3 aylık bir çalışmayla sınavı geçebilir mi?
-
Kaymakamlık sınavına girebilecekler arasına PDR bitirmiş olanlar da eklendi... !
Ziraat ve Eczacılık Fakültelerinin de alınmalarını bekliyoruz ! -
@intermilan Kardeşim her şey kişinin kendisinde bitiyor.Kendine güven ve istikrarlı çalış.
-
@nikolayromanov rakip olarak bile görmüyorum o bölümleri net şekilde. Hukuk ve İibf mezununu olmayan bir adayın çıkması zor bir sınav. Kimin girdiğine çok da takılmamak lazım. Geçen yıl diğer bölümler de dahil 25bin kişi girdi sınava çıkabilen 372 kişiydik sadece.
-
@ceterisparibusss Elbette ki haklısın... Kazanıp kazanamayacakları beni zaten ilgilendirmiyor.Önemli olan bizim tercih ettiğimiz fakülte veya bölümlerin iplenmemesi !
-
Yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi iibf alımlarını bitirdi.
Birisi yapılanma der birisi reform der.
Kaç aydır bi mülakatları yapıp açıklayamadılar guy için.
SGK desen başka bi dünya.
Artık saçma sapan bölümlerin de kaymakam yapılabilmesi o kadar saçma geliyor ki.
Bu ülkeden ben ümidimi kesmek üzereyim.
Mezun olduktan sonra keşke yurt dışına gitseydim -
@ceterisparibusss Her gelen bölüme "nasıl olsa bize rakip olamazlar, kazanamazlar" gözüyle bakarsak ve buna ses çıkarmazsak; 5 sene sonra diğer bölümlere de bu tarz hakların verilmesiyle sen kazanamayacaksın bu kadroları kardeşim. Tus'a girme hakkını bize versinler, gece gündüz ders çalışır vallahi çoğu doktor hekimi eleriz.Hiç ütopik gelmesin bu yaklaşım. Neticede teori değil mi ? Yapılmayacak bir şey değil. Bu açıdan bakmak lazım
-