• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
Abi sizinde böyle 5-6 gün kafanıza hiçbirşeyin girmediği dönemler oluyor mu ? Valla bazen hiç birşey anlamıyorum psikolojim bozulacak
-
@arideni Hiçbir sorun teskil etmiyor, askerdeyken sınava da mülakata da gidebilirsin
-
@sim ben de sbui mezunuyum gecen hafta dilekçe yolladım, dün cevap geldi. Hızlıca gelir cevap.
-
@can-mavi peki mülakat dahil tüm aşamalar geçildiğinde tam kayıt zamanı veya kayıttan sonraki dönemde bedelli askerlik yapılması sorun teşkil eder mi?
-
@Larendeli hayır arkadaşlar sorun teşkil etmiyor , kimse kimseyi askerde olduğu için mağdur etmiyor..
-
@Daywalkers burada insanlar gereksiz tartışmalar okumasın diye bir öncekinde yazmadım ama siz bunu ikinci kez yapıyosunuz biz ekonometri mezunları olarak umutla gelecek cevaba kadar ders çalışıyoruz siz ekonometri mezunları sınava giremeyecektir diyosunuz kanıtınız nedir dendiğinde ise bu benim düşüncem diyorsunuz simdi de ekonometri icin cevap geldi diyorsunuz ekonometri icin ilk basvuru yapan belki de benim ama kurul sonrası cevap verileceği yazısı geldi bu yüzden bir yandan çalısıyor bir yandan da bekliyoruz rica ediyorum belgeye dayanmayan yorumlarınızla insanların umudunu kırmayın girebilicez veya giremiycez bırakın cevabı yetkili merci versin yorumunuzu okuyup da çalışmaktan vazgecirebileceginiz kisiler yarın hak kazanırsa ne olacak bir düşünün lütfen
-
@dukeofcambridge sadece bir bölümle mi eşdeğerlik veriyorlar. Nasıl bi şey bu belge mesela sizin bölümü kamu yönetimiyle mi eşdeğer görmüşler. Ben maliye mezunuyum maliye ve finans yok Türkiye de. Diğer bölümlerden biriyle %80 uyum olur mu bilemiyorum da
-
Haklısınız, tüm arkadaşlardan özür diliyorum.
Herkese şimiden başarılar diliyorum.
Herkese Iyi Calişmalar -
@Daywalkers En büyük erdemlerden biri sayılan davranışı gösterdiğiniz ve bize saygı duyduğunuz için teşekkürler, size de iyi çalışmalar ve başarılar..
-
*kaldırılmıştır *
-
@alpertunga ![0_1563053985919__20190714_003655.JPG](Yükleniyor 100%)
Bana gelen tam metin bu dostum. -
@dukeofcambridge yükleyemedim metni galiba kısaca sadece bölümümün uluslararası ilişkiler ile eşdeğer olduğu yazıyor bende.
-
-
@asena0707 var hocam kaymakamlık grubu
-
Merhaba arkadaşlar.Daha önceki yılların ilanlarına baktığımda başvuru şartlarında askerlikle ilişiği olmamak ibaresine yer verildiğini gördüm.Şu an asteğmen olarak askerlik görevimi yapmaktayım Nisan ayında terhis olacağım.Fakat sınavın bu sonbaharda olması halinde başvuru şartına takılmam gibi bir durum söz konusu olabilir mi ?
-
@exact önceki yıllarda askerde olup sınava girenleri duymuştum
-
Yok şu kitabı yazan profosor , yok bunu yazan değil gibi tartışmalar yerine kitabın içeriğini tartışalım biraz ... çok basit bir ornek konu dik yarışma usulü "mimarlık, mühendislik proje yarışmalarıyla ilgili yönetmelik bayındırlık bakanlığınca hazırlanır" bayındırlık bakanlığı, çevre ve şehircilik bakanlığının dedesi oluyor heralde, bakin babası bile değil...bunun gibi daha niceleri yok devlet planlama teşkilatı yok bilmem ne.. yani 4734 te hala bayındırlık bakanlığı yazıyor diye oraya çevre ve şehircilik bakanlığı yazmdıktan sonra kim profosor kim ordinaryus kim öğretim görevlisi beni ilgilendirmez.. Ben ne yazarım ne hoca ne dershaneci ,ben sadece maalesef bu sektöre mahkum olmuş kaymakam aday adayıyım...
-
Arkadaslar bu surece yeni girdim. Acaba bi sorum olacakti. Kamu yonetimi mezunum yok adresine sinava girip girmeyecegime dair dilekce yazip adrese yollamam mi lazim. Oncelikli olarak
-
@can-mavi Hocam bazıları mülakatta sorun yaratıyor falan denildi de ilanda da pek bişey yazmayınca merak ettim
-
@çölkaplanı benide alabilir misiniz sorun olmazsa