• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
İnsan bir kitabı yazarken içerisindeki konularla ilgili neden örnek vermez
-
@NikolayRomanov daha bugün Ahmet Nohutcunun insan haklarini aldim ins calisirken boyle dusunmem verim alabilirim umarim
-
Arkadaşlar bir de merak ettiğim bir şey var mülakatta 3 kez elenen bir daha sınava giremiyor diye biliyorum aynı şey sınav için geçerli değil dimi yani sınavda şu kadar kez başarısız olan bir daha giremez diye bir şey yok değil mi?
-
Cumhurbaşkanının onayladığı atama izinlerinde İçişleri Bakanlığına verilen kadro sayısı 140.. Alım sayısı hakkında bir done olabilir mi bu bilgi?
-
@uzmanyrd link var mı bu konuyla alakalı :))))
-
@keskin34 memurlar nette var ilgili yazı
-
@vesislerdağıldı İnşallah kardeşim..
-
Akfon yayınevi sahibi Mümtaz Uçak Face gruplarına “Kaymakamlık sınavı 26 Ekim 2019 tarihindeymiş “ diye bir yazı yazmış ..Bu konu hakkında Bilgisi olan var mı neye dayanarak böyle söylüyorlar
-
@Duru222 Pazar günü olmuyor mu sınavlar. 27 dir o
-
26 Ekim de Cumartesiye denk geliyor yalnız
-
-
@Duru222 Hocam bir arkadaş Cuma günü Bakanlığa gidecekti bilgi alabilmek adına.
-
@KaimakamAday
Evet hocam ben de sonradan fark ettim ama 26 sı yazmışlar -
-
@NikolayRomanov
Bunu yazan yayınevi sahibi tabi ama hangi kaynağa dayanarak yazdığını bilmiyoruz . -
@Duru222 Kendisi 27 yazmak istemiştir yanlış yazmıştır.Zaten 27 Ekim/3 Kasım tarihleri güçlü ihtimallerdi.
-
@NikolayRomanov, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@Duru222 Hocam bir arkadaş Cuma günü Bakanlığa gidecekti bilgi alabilmek adına.
biz gitmeden onlar mu gitmiş yoksa kafadan mı atmışlar göreceğiz
-
@Tardukağan Aynen üstad
-
@Tardukağan Madem onlar tarih verdi. Siz de alım sayısını verirsiniz
-
@KaimakamAday her şey ödenir de kul hakkı kolay ödenmez. Bu tarihlere göre kendisini ayarlayan askere giden plan yapan çok kişi var.