• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
facebookta bir grupta 14 aralık 2019 hayırlı olsun yazmışlar doğruluğu nedir acaba ?
-
@Balakhan hocam sanırım farklı bildiğiniz şeyler var
-
Sınav açmayacaklar mı acaba?kimse birşey bimiyor mu bu konu ile alakalı
-
Cuma günü işin aslını öğrenip size duyumları yazacağım .
-
@fthdyngc Hangi grup üstad ?
-
@NikolayRomanov KHK Kaymakamlık grubunda yazmışlar
-
@fthdyngc Ben o grubu göremiyorum malesef.Zamanında attılar beni o gruptan
-
Arkadaşlar Kaymakamlık'da İYUK çıkıyor mu? Boşuna çalışmayayım?
-
@Kaimmakam23 çıkmıyor hocam
-
@The-kaymakam peki teşekkürler
-
@Kaimmakam23 rica ederim
-
Arkadaşlar burda 1-1.5 ay önce sınav Eylül Ekim olmaz yüksek ihtimalle Aralık olacak 2020’ye kalırsa 150 olacak dediğimde kimse dikkate almamıştı. Şimdi herkes durumun farkına varıyor. Kitabı olanlar kitap çıkartanlar Eylül dedi Ekim dedi Kasım dedi.. piyasayı canlı tutmak için ay ay ötelediler. Piyasaya pabuç bırakmayın hayaliniz kaymakamlık ise yarın olacakmış gibi çalışın. Herkese iyi geceler.
-
@isko61
Hocam hatta ben çok iyi hatırlıyorum ŞUBAT AYINDAYDIK, Bu Facede grubu olanlardan bir tanesi MAYIS AYINDA OLMA İHTİMALİ %50 demişti Yani adamlar Şubattan beri Piyasayı canlı tutuyor -
@isko61 Bahsettiğiniz durumu yaşadım, kaynakları aldım güncelliğini yitirdi. Şimdi güncel kaynak almak zorunda kaldım. Kaynak için harcadığın çok hatrı sayılır bir tutar oldu. Sonumuz hayrolsun.
-
@isko61 yeminle ilan ne zaman gelicek diye takip etmek yerine ders çalışsam konular bitmişti
-
@KaimakamAday hocam hangi kaynaklarda güncelleme yapmak gerekiyor yani öyle çok muazzam değişiklik oldu mu ki ?
-
biri 14.12.2019 hayirli olsun demis bi fikri olan var mi cok saglam diyolar dogruluk payi var mi ?
-
-
14 aralık diye gün veren arkadaş kimdir bilmem, hatta o face grubunda yokum , kim yazdığını bile bilmiyorum.. ancak şuan itibariyle 14 aralık denebilecek bir pozisyon yok.. neden yok derseniz çünkü daha sınav için ne ösym ile görüşüldü ne de bakanlık herhangi bir tarih için planlama yaptı... yani bakanlık biz 14 aralıkta sınav yapacağız diye bir şey demez, bir planlama yapar ve ösym ile yazışılır uygun tarihler belirlenir ve protokol yapılır... yani şuan için ösym ile protokol yapılmadan tam tarih söylenemez, ki ösym ile protokol yapılmadı... kâğıt üstünde bir planlama olmamakla beraber bakanlığın ekim 15 ile kasım 15 arasındaki 1 aylık zaman diliminde en az 100 kişilik bir alim yapmak istediğini biliyorum.. Bu sayı 100 den fazla da olabilir , aklınıza hemen 150 gelmesin, 112 115 120 gibi ara sayılar da olabilir ... Bence çalışmaya devam .. hiç olmazsa kendi adıma öyle yapıyorum çünkü benim için yoğun bir dönem olacak, ekim kasım gibi yeterliliğimin olma ihtimali var , ayrıca 30 kasımda askere gideceğim ... yani anlayacağınız ben kendim ders çalışırken (ki gerçekten zor motive oluyorum) sizi belirsizliğe sürükleyip ders çalışmanıza mani olamam.. bildiğim ve duyduğum bu ufacık bilgiyi bile bu yüzden aktardım ... ders çalışın.. ders çalışın... sınav kolay olmayacak, süre uzadıkça adaylar daha donanımlı şekilde sınava girecek , ve açık uçlu dönemindeki gibi kolay sınav mantığı bitti, eskisi gibi ayırt edici sınav mantığı geri geldi , çok uzun yazdım, yazının özü çalışın...
-
@keskin34 Evet çok aşırı değişiklik yok ama güncel soru çözmeye çalıştıkça ufak tefek sıkıntı çıkıyor bi süre sonra can sıkıyor. Sonuçta o şekilde öğrenmek sınavda yanlış yapmak demek ve bizim yanlış lüksümüz yok. O yüzden yenileme ihtiyacı hissettim.