• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@Kaimmakam23, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@can-mavi peki genel anlamda kpss idare ile kaymakamlık idarenin ne gibi farkları oluyo içerik olarak?
Şöyle somutlastirayim : kpss ye girerken düzenleme ortaklık payının %45 i geçemeyeceğini bilmen yeterli ancak kaymakamlığa girerken düzenleme ortaklık payının hangi amaçlar dışında kullanılmayacağını da bilmen gerekir ..
-
@esnaf61 themis iyidir fakat sorular karışık gittiği için konular bittikten sonra çözmelisiniz. Ritüele yeni başladım Anayasa da hata yok henüz devamı da öyle çıkarsa işinize yarar mutlaka. Nohutçunun kitaplarının güncelliğine dikkat edin malum mahalli idarelerde çok değişiklik var, facebook gruplarında güncel diye bi demokrasi notu paylaştılar hala Başbakanlık’tan bahsediyorlar.
-
sayın arkadaşlarım iyi günler diliyorum
Ahmet Nohutçu hocanın insan hakları ve demokratikleşme kitabının mayıs 2019'da çıkan son baskısını almayınız
yeni sistematiği çok kötü olmuş
hatta çok çok kötü olmuş
hele hele bu sınava daha önceden çalışmamış bir kişi için bu kitap hiçbir işe yaramaz
sayın hocam bir önceki sistematik çok çok çok daha iyi idi,daha doğrusu doğru idi
bu sistematik çok kötü olmuş -
@Harun-Resid ikinci kaynaklarımı da bitirip o şekilde çözmeyi düşünüyorum ritüeli zaten tavsiye edesiniz yani
-
@can-mavi peki teşekkür ediyorum. Çalışma ekonomisi mezunuyum ama eşdeğerlik konusunda bir problem olmayacağı ve sınava görebileceğimiz kanaatiyle çalışıyorum
-
@k-k teşekkürler tavsiyeniz için
-
@Kaimmakam23, içinde söyledi: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@can-mavi peki teşekkür ediyorum. Çalışma ekonomisi mezunuyum ama eşdeğerlik konusunda bir problem olmayacağı ve sınava görebileceğimiz kanaatiyle çalışıyorum
Malesef bu konuda bir bilgim yok , bir fikrim de yok.. Yani iibf'yi kendi icinde ayiran bu kadar saçma bir uygulama sonrası bu konuda beyan edecek bir fikrim de yok.. Ama tavsiyem biran evvel dilekçeni göndermen ve sonuçlanıncaya kadar böyle bir durum yokmuş gibi konsantre bir bicimde ders çalışman
-
@esnaf61 anayasa kısmı iyiydi hata az idare kısmı da iyi şimdilik. Fakat iktisat, tarih gibi kısımlarına bakamadım henüz. Status ve plus ultra dan daha iyi yani
-
@can-mavi dilekçe mı inşallah bu hafta gondericem. Kaymakamlık benim uzun süreden beri hayalim fakat hiç çalışıp sağlam bir şekilde girme firsatim olmadı. Kaynak tavsiyeniz veya sınava çalışma yöntemleri ile ilgili bir tavsiyeniz var mı?
-
@Harun-Resid teşekkür ederim
-
@k-k Ahmet Nohutçunun kaymakamlık kampını alacaktım almamalı mıyım diğer kitaplarda da sorun var mı acaba?
-
Arkadaşlar thimes idare PDF’si olan var mı ? Özelden yazabilir mi?
-
Güncel Bütçeleme süreciyle ilgili görseli olan varsa paylaşabilir mi?
-
Mikro-Makro iktisatta ne derece detaya inmeliyiz, her formulü vb ezberlemek gerekir mi yoksa genel hatlarıyla mantıcını anlasak soru yakalayabilir miyiz
-
@balporsuğu Mikro Yüksel Bilgili ,Makro Tufan Samet Özdurak.. Al çalış kardeş..
-
Sınavla ilgili yaprak kımıldamıyor
-
@Balakhan bakalım ilana ne zaman çıkar ama görünürde birşey yok yani çalışmaya devam yapacak birşey yok
-
@Balakhan bu yıl içerisinde en azından aralıkta ongoruluyordur hocam yorumunuz nedir
-
@cansarı bu saatten sonra sınav yapıp o topa gireceklerini pek sanmıyorum. 2019 defteri kapanmış gibi
-
29 Haziranda Sınavla ilgili yönetmelik çıktığına göre Aralık’a kadar bekletmezler ya
Ağustos ilan Ekim sınav gibi geliyor bana(29 Hazirandan dolayı düşüncem)
Çünkü Aralıkta hakimlik sınavı da bekleniyor bu kadar makas dar olmamalı
Ama ilk defa bu kadar belirsiz bir dönem Daha halen hakimlik mülakat sonuçları da yok mesela ...