• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
9 Kasım söz konusu olunca naçizane biz de kaynak ve devamında çalışma yöntemi konusunda düşüncelerimizi belirtelim artık:))
- Konu anlatımı olarak:
- Anayasa kanunname
- İdare kanunname
- İnsan hakları Reşit Gürbüz
- Türkiye ekonomisi Yasin Çoban veya Tufan Samet Özdurak
- Mikro iktisat Yüksel Bilgili
- Makro iktisat T. Samet Özdurak
- Tarih için Tarihin Pusulası veya Cahide Bolat
- KPSS ve ALES düzeyi Türkçe Paragraf Soruları
-Soru Bankası olarak-
- Ritüel çalışma kitabıyla Nohutcu’nun KAS soru bankasını kesinlikle oneririm. Törehan bey çıkaracağı Protokol adlı kitabının örnek sorularını bana gönderdi. Soruları çözümlü olmasa da hemen her ayrıntıya değinilmiş gayet başarılı buldum.
Son olarak YouTube’dan Nohutcu’nun video derslerini de inceledim. Özellikle oturma ve odaklanma problemi yaşayan kardeşlerim video üzerinden konuları takip edebilir. Yararlı olacağına inanıyorum kitaptan çalışırken odaklanma sorunu yasayacak ve kursa gidecek zamanı olmayanlar icin.
En iyi ruh halinizle odaklanın ve zafer kazanacak en en iyi 400 kişinin olsun. İdari hakimlik icin de Allah’ın izniyle yeteri kadar vaktimiz olacak. Sabredin, dua edin
-
2 ay kaymakamlık için yeterli bir zamanmıdır??
-
@The-kaymakam hocam hiç mi yüzüne bakılmaz her soru mu kötü tüh ya
-
@The-kaymakam Kitap beklentiyi karşılamıyor, bu konuda hemfikiriz. Ancak sadece 106. maddeye bakıp Cumhurbaşkanına meclis soruşturması yapılamayacağı kanısına varmamalısınız, Cumhurbaşkanının yargılanmasıyla ilgili hükümlere bakarsanız daha sağlıklı sonuç elde edersiniz.
-
@iibf Bu temelinize bağlı, İktisat&Tükiye Ekonomisi kısmına hakimseniz sıkı bir çalışmayla sınavı kazanabilirsiniz.
-
@mülki mikro iktisat tamam ama makro ya çalışcağım tr ekonomisi kısmından az çok temelim var gecen seneden anayasa idare temelimde var fakat telaş yapıyorum sanki bu kadar kısa surede hep eksik kalacakmışım gibi
-
@mülki hocam soru sayısı bakımından kısıtlı olabilir ama bence o kadar da kötülenecek bir çalışma değil.
-
İlanımız geliyor mu bugün arkadaşlar var mı heyecan ? ️
-
Kas soru bankası yeni basım çıkaracak mı arkadaşlar bilen var mı
-
@esnaf61 hocam en son temmuz 2019 baskisi var guncel zaten
-
Sizce kas mı almalımıyım yoksa yeni basım çıkmıs konsensus mu ?
-
@amirim teşekkür ederiz hocam ysk seçim müdürlüğü konusundaki duyumunuz güncelligini koruyormu?
-
@gencbiraday kaimi makam ardından kas tam oturur.
-
Ritüel'in güncelleme eki elinde olan paylaşabilir mi?
-
@Gazi06 kas yeni baskısında yeni sorular var mı yoksa geçen seneki soruları güncelleyip piyasaya mı sürmüş? Geçen seneki baskısı var da bende ona göre alacağım.
-
@görünmez-el bilgim yok ama illiaki yenilikler vardır bende de eskisi var yinede alacağım
-
@Gazi06 özgün sorularda hatalar olabiliyor diye çıkmıs almayı düşünüyordum sadece soru sayısı az çıkmıs oldugu için yine yazar nohutçu o yüzden konsensus dedim
-
@gencbiraday Cuma'ya kadar gelir herhalde
-
@Gazi06 kaini kaymakam da yanlışlık çok mu nasıl beğendiniz mi
-
Bu hafta da gelmeyecek ilan galiba