• 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
@rootofallevil insan haklarına nereden çalışalım.
-
@lion Bu saydığınız 3 mesleğe referanssız girmek imkansız mı hocam?
-
@öğrenci kardesim elbette imkansiz degil ama isin birde realite kismi var maalesef. Daha oncede bahsetmistim bir baslikta. Bizzat zamaninda universitede panele gelen kaymakamlara soruldu bu soru torpil ya da referans olmazsa olmaz mi diye. 4 kaymakamdan 3 u basini one egdi 1 tanesi arkadaslar siz calisin sinavlari bir gecin ondan sonra dusunursunuz o isi. Torpil herkesin bildigi ama kimsenin soylemedigi bir sirdir demisti. Yani tabikide sinavi kazanip mulakata kalmak cok onemli bir basari bu 3 meslek icin fakat guclu referanslarinda devreye girdigini sanirim herkes icten ice biliyordur. Referanssiz olmaz mi olur neden olmasin ALLAH nasip ettiyse kimse onunde duramaz suphesiz.
-
@lion Haklısınız tabi hocam da su ortamda referans isteyemen insanlar merkez uzmanlıklara girebiliyor ama hakimlik,sayıştay ve kaymakamlığa giremiyor gibi. Realite yönünden bakarsak ya bu sınavlara hiç hazırlanmayacağız ya da referans bulacağız anlaşılan. Ne berbat bir ikilem böyle...
Teşekkürler cevabınız için.
-
@öğrenci hocam 2 önceki alımda 2 dönem arkadaşım mülakatı geçti..geçenlerden biri sayıştayı kazanamamıştı malasef ve nedenini sordugumda torpile karşı oldugunu ve hakkıyla kaxanmak istediğini söylemişti... kaymakamlık sınav puanı daha önündekilere rağmen yuksek olmasına rağmen sonlardan kazanmıştı..ve inanıyorum ki referanssız girdi... belki bir umut kaynağı olur benim bu örneğimde.. bence sicilinize gğveniyorsunuz siz çalışın bu ikilemi mülakat aşamasında düşünün..motivenizi bozmayın..
-
Rica ederim kardesim. Sen gir sinavlarina aslanlar gibi kazan mulakatina kal ALLAH rizkini yazmissa o mesleklerden birine olur elbette umutsuz olma.
-
"Ne derlerse desinler, biz kalbimizin ve kafamızın doğru bulduğu şeyleri etrafın ne dediğine bakmadan yapmalıyız."
HAYIRLI CUMALAR
-
@suigeneris HAYIRLI CUMALAR hocam Rabbim dolu dolu hakkını vererek geçireceğimiz bir gün nasip etsin.
-
@k-33 Amin İnşaallah Güzel insan.
-
@k-33 bilmiyorum hocam
-
@k-33 İnsan Hakları için Biraz daha bekle.
Kaymakamlık kitapları çıkmaya başlayacak.
Piyasaya yayılır. Ozaman alırsın. -
@suigeneris tamam hocam beklerim elimde var niyeyse soğudum o kitaplardan.
-
@k-33 Yeteri kadar dinlenmeden tekrardan olmaz. Soğuma etkisi yapar istek gider.
-
@suigeneris dinlenmek mi dinlensem bile yeniden başlıyor hocam kafamdaki hesaplaşmalar ve yıpranıyorum insanların yeter uğraşma demesinden o kadar çok yoruldumki...ders çalışmak değil beni yoran bu malesef.
-
@suigeneris @mülki sınav için kaynak önerileriniz nelerdir?
-
bu yılki sınavda benim 3 kaynakta hiç görmediğim bir konuda soru geldi: kadınlar hakkındaki konferansları sordular
tüm kitaplar kadın, çocuk vs değinmiş ama konferanslar hiç yoktu. bu sefer ben dikkat edeceğim. size de tavsiye ederim
-
@keynesin-faizi bizdede var şuan öyle biri. Bir duyum mu var yoksa tüccarlık mı amaç anlamadım ama sanki sınav yakınmış gibi bir hava içerisindeler.
-
Sakın insan hakları ve türkçeyi basite almayınız ben iktisat ve t.ekonomisini zor olur dedim ikisininde fulle yakın yaptım ama basite aldıklarım yüzünden mülakatı sınırdan kaybettim.
-
@keynesin-faizi nereden çalıştınız hocam bu ğki derse.
-
@dzndr hocam 3 kaynak dediniz sanırım hiçbiri akademik değil insan hakları için geçen isimler halil kalabalık ve mehmet emin çağıran.