Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları 💄💇🏻♀️💅🏻👠
-
@zwasp hocam ben de guzel bi urun ariyorum ama tam icime sinen bulamadim:(
Bulanik mulanik hindistan cevizi yagiyla idare ediyorum. Ama bulursam paylasacagim. Siz bulursaniz siz de paylasin:)) -
Kizlar hindistan cevizi yagina gece yatmadan eczaneden aldigini E vitamini kapsulunu kirip oyle de surebilirsiniz. E vitamini de malum iyi geliyor
-
@1umut anlaştık kızlar :))
-
Cilt elastikiyeti icin onemli olan madde Q10. Kirisik kremleri hep Q10li o yuzden. Rossmanda sanirim gormustum q10 kapsulu. Ama alip da hic kremlerimin icine skmadim acikcasi.
Ama aklinizda olsun
Kirisik kremleri cok pahali ve onca paraya ragmen aldiktan sonra ise yaramadigini gormek beni cok uzer. Cesaret edip pahali marka deneyemedim acikcasi -
Anonim olmanın verdiği güvenle bir sorum olacak hanımlar. Uykusuzluk,çok okuma filan derken gözlerimin altı kırışıyor ve göz ağrısı da oluyor. Var mıdır çaresi?
-
@secret, içinde söyledi: Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları ️
Kaşlarımla ders çalışırken hep hep oynarım ve dökülürler artık 2 çözümüm var
- vazelini uyumadan kaşlarıma sürüyorum haftada 2-3 kez hem daha sağlam hem de çıkıyor dökülenler
- tabi ki de aşkımsu badem yağı acı tatlı farketmez baya baya iyi ️️️️
Badem yagi diyince bi animi anlatayim:
“Biten rimeli temizleyin, icine badem yagi doldurun gece kirpiklere badem yagini sanki rimel gibi surun ” diye okumustum. Basladim rimelin biten kabini yikamaya. Saatlerce yikadim temizlenmedi:((( en son cildirdim babama verdim, o da bir koca gun ugrasmis ama sonunda temizlemis:)).
Fakat rimel gibi surmek badem yagini hic guzel olmadi bence. 1-2 kez bile kullanmadim. Degmiyor o emege:( -
@kunterayata hocam anonim olmasak bile ne yapalim:) hayatin acimasizligi bu.
Elimizden geldigince direnelim, ama onlar da bizim yasanmisliklarimiz, ne yapalim yani:((
Demistim bana en iyi gelen organik hindistan cevizi yagi oldu. Denemediyseniz oneririm.
Gozlerimi rahatlatmak icinde o gun demlenip icilmis poset cayi geceden buzluga atarim.
Sabah buzlu poset cayini gozlerimin ustune koyarim, cok dinlendiriyor ferahlatiyor -
Ayol yuz peelingimi yapiyordum yeni gordum basligi
-
@lion hocam halk lahmacunlu , pul biberli peeling icin sabirsiz:D
-
@1umut Yok hocam görseniz beni bunu neden sormayacağımı anlardınız
Hindistan cevizi yağı zahmetli iş. Çay uygundur. Hem içerim de ne güzel -
@kunterayata hocam hindistan cevizi yagi krem gibi kati zaten (sogukta gerci, yazin sivi oluyor buzdolabi ya da serin yer onemli)
O yuzden hic zor degil, hemen suruyorsun krem gibi. Cok fayda ediyor, noolur al -
Bu baslikta herkese hindistan cevizi yagi aldiracagim!
-
@lion, içinde söyledi: Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları ️
Ayol yuz peelingimi yapiyordum yeni gordum basligi
Gülmekten bir gün inşallah koltuktan düşmem
-
Yok öyle bi dunya kızlar ya kpss ya bakım 2 yoldan bi yol :)))
-
@1umut sarmisakli bir karisim uzerinde calisiyorum.
-
@1umut valla sen ürünlerin sahibi olsan şirketler zinciri kurardın canım dostum benim noluuur al diyor ya barı yarın saçıma hindistan yağlı maske yapayım 🥥🥥🥥🥥🥥🥥
-
@olursaolur, içinde söyledi: Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları ️
Yok öyle bi dunya kızlar ya kpss ya bakım 2 yoldan bi yol :)))
Ben rimelsiz dışarı çıkamayangillerdenim kpss mi düşününce ️
-
@1umut Yok ben beğenmedim bu çözümü. Çünkü hindistan cevizini çok seviyorum. Yerim ben onu. Hatta bence ekmeğe sürüp yemek lazım. Göze göre daha tatmin edici.
-
@kunterayata hocam yiyebilirsinizz sagliga sorunu yok ama organik olcak ona dikkat. Surdukten sonra parmaklari yiyesiniz gelir zaten:))
-
@secret bizim burdaki aktarla sabah konusup komisyon karsiligi satis yapiiim burdan diye dusundum bakkk:D