KPSS'de Maliye'den full çekmek
-
Kpss'de maliyeyi full'leyenler hangi kitapları kullandı bu ders için. ve ne yaptılar? Maliye alanında biraz zorlanıyorum. Genellikle 25-30 bandında kalıp orta gelir tuzağı gibi bir durumdayım. Bir türlü üst seviyeye sıçrama yapamıyorum.
-
@james-buchanan yemin ediyorum ben de merak ediyorum. 4T bitir yok, Pareto bitir yok abi sırrı nedir bu maliyenin?
-
Bu yıl 4 y vardı benim ful sayılmaz ama themis konu anlatımı ve 4t kırmızı kalın kitap başka bişe çalışmadım 4t yi bir kaç kere bitirdim ama.
-
Pareto konu anlatımı alıp 1 sene içinde doğru düzgün 5 kere bitirebilen herkes için full yapma olasılığı oldukça yüksektir
-
2018'de 3 yanlış yaptım ama sadece ve biri de çok saçma bir şekilde gitti.sayılmaz mı?
ayrıca 2016'da da sadece 1 yanlışım vardı.o da mı olmaz
2017'de 4 tane vardı ama...
-
@otuzyılsavaşı ee? Tavsiye?
-
@adaygibiaday
sizin tavsiyeye ihtiyacınız yok hocam.estağfurullah.. -
@otuzyılsavaşı hareketlere gel, Hocam üstte yazmışız, sormuşuz ya etmeyin eylemeyin niye normalce tavsiye vermiyorsunuz? Yanlış bir şey de demedik oysa ki.
-
Mehmet Zakir Erin’in maliye kitabından çalıştım 37 doğru 3 yanlış yaptım.
-
@otuzyılsavaşı hakkaten eeee yani umarım performansınızı göstermek için yazmadınız sadece kaynak tavsiyesi olur, çalışma tavsiyesi olur ....
-
@mbguy ilk defa duydum.
-
@james-buchanan Hocam, başkent kariyerin hocası.
-
klasik kaynaklar ve 4T.
abuzer pınar,beyhan ataç,ismail türk,halil nadaroğlu,a.akdoğan. -
Bu sene açık ara 4T maliye kitabının yılıydı. 15-20 tane abartısız aynı soru vardı. 4T maliye ile çalışan birisi en kötü 27-28 neti cebine koyar. Gerisi biraz şans biraz da bilgiyi yorumlama.
-
@otuzyılsavaşı cevap olarak da yazmıyor popülarite artmasın diye tamam, Allah ne muradın varsa versin. İnş tez zamanda istediğin yere atanırsın. İnş amirin iyi bir üni mezunu olur
-
@baumol tamam hocam sağolasın.
-
@mbguy hatta iki kitap halinde düzenlenmiş maliye. Birinde teorik konular yer alırken diğerinde vergi hukuku ve tvs yer alıyor. Üzerine de soru cevap şeklinde olan testlerini çözdüm. Amacım birini övüp diğerini yermek değil kesinlikle ama 4t nin bu yıl kapağını bile açmadım.
-
Matrahtan vergi+4T nasıl olur?
-
@mbguy Ben maliyeden sadece 4T ile çalıştım 37 netim var. Bambaşka kaynaklar. Önemli olan öğretinin özünü kavramak. Tabiki şans faktörü de yanında olacak.
-
@circassian 4t konu anlatımı olan mı hocam.