KPSS'de Maliye'den full çekmek
-
Benimde merak ettigim maliye basligi gerci ama affola. Acaba o zeynel dinlerin 3 ciltlik devasa kitabini bir sinav doneminde hakki ile gercekten bitiren var mi
-
Biraz sans biraz bilgi biraz da muhakeme yetenegi önemli hocam sırf bilgiyle yapilmiyor sorular. Bu sene sorular farkliydi su ve ya bu kaynagi oneremem özgün soru sordular. Yine de tavsiyem en az 3 fakli yayinevinin soru bankalarini bitirmeniz.
-
@rootofallevil Facrbook'tan paylaşım yapan dershanelerden topladığım, elimdeki birçok yüksek puanlı kişinin sonuçlarına baktım ve iktisattan 36 d 4 y tan daha iyi derece bulamadım. Muhasebede 39 d yapan birisi var. Maliyedeki en iyi derece ise 37 d 3 y. Ancak hukuk ortalamaları daha iyi herkesin. Hukuktan 40 d yapan biri var. Baktıklarım arasinda ilk 100'de ve ilk 10'da dereceleri olan adaylar var. Genel olarak ders ortalamaları hukuk>maliye>iktisat>muhasebe şeklinde. Diğer 3 dersten çok yüksek yapıp muhasebe netleri 12-23 arasında olan çok kişi var. Muhasebe netleri aşırı oynakken diğer 3 dersin netleri herkeste çok yakın.
-
silinmiştir
-
@lion zeynel dinler bana gore uzun bir konu anlatimi ama yuksel bilgiliyi cikmis sorulari cok merak ediyirum eger 4t maliye cikmis gibiyse bnce zeynelden iydir yüksel bilgili.
-
Muhasebede alican devletovun son 10 soru için muh kitabİ nasıl kpssde yararı oldu mu arkadaşlar
-
@adaygibiaday bol bol deneme.piyasada cozulmedik deneme birakmayin
-
Hayatında ilk defa maliye görmüş biri olarak 34d 6y yaptım. Mehmet Zakir Erin'in konu anlatımlı kitabını ve soru Bankası hariç bir şey çözmedim. Dershanede hocamdı kendisi.
-
@rorschach159 @RootofAllEvil Ben 34 yaptım, hocam.
-
@bluephantom nasıl çalıştınız?
-
@james-buchanan Hocam çalışmadım. İktisat mezunuyum. Alanımla aram gayet iyi ancak ben de 2 soru hariç diğer soruların mantığını sınavda kavrayamadığım için yanlış cevaplayıp beklediğimden düşük aldım. Soruların geçen yıla göre daha kolay olması da belirleyici oldu tahminim.
-
36 d 4y Aslında 4 yanlış da bildiğim şeylerdi ama neyse işte.Maliye'ye 2015'ten kalma 4T soru cevap ile çalışıyorum.Denemelerle de destekliyorum.Sözel olduğu için bol bol soru çözdüğünde ezber hale getiriyorsun.Ancak vergi hukukunu ayrı olarak ele alırsan başarı şansın daha çok artar.Ona daha fazla özen göstermek gerekiyor
-
@adaygibiaday
Sizin amacınız nedir bu başlıkta olmanızın. İnsanlardan tavsiye dinlemek mi başka bir şey mi? -
@buseneatanıyorum yemin ediyorum okumadan yazdınız, kalıbımı basarım... Niye böyle söylediniz? Nesi yanlış yazdığımın?
-
@adaygibiaday kalıbınızı falan basmayın gerek yok okudum her şeyi. Zaten okumadan bunu yazmam gereksiz olur öyle değil mi?
İnsanlara sataşmayın genel tavrınız bu sizin. Tanımadığınız insanların neyi neden yazdığını bilmeden sizin deyiminizle "popülist" davdanmayın. Çok sıkıldık biliyor musunuz tartışmalardan. Sakin olan yolu seçin. -
@buseneatanıyorum mesaj da attım size sırf tartışma gibi görünmesin diye ama ısrarla buradan yazmayı seçtiniz. Ben tavsiye istiyorum, samimi ahbabınız netlerini yazıyor, sonra ben tekrar tavsiye istiyorum, ve arkadaşınız anlamsız bir şekilde benim ihtiyacımın olmadığını ifade ediyor.
düzenlemiştir
-
@adaygibiaday insanlarin size ozel mesajda soyledigi bi seyi buraya ne hakla yazarsiniz?
-
@1umut tamam.
-
@adaygibiaday
Tamam?? ozel mesajda soylenen bi seyi genele tasiyacaksaniz insanlarla mesajlasmayin. -
@1umut q@NKįțôłarDaÑ §ëvGï śəľi