Komiser yardımcısı alımı 2018
-
Arkadaslar benim anlamadigim onden belge teslimi yapicak miyiz? Yoksa fiziki yeterlilige gittigmz gun mu belgeleri goturucez bide sinav tarihim 19 ekim olarak gozukuyo bu ne dmek?
-
@maliyeci123 mülakat ve parkur olması gerek yazılı bu sene geldiyse haberim yok.
-
@pmprofx yazılı sınav yok. 5 ekim parkur 6 ekimde mülakata gireceksiniz..
-
Mülakatlar ne zaman bitecek acaba ? Ona göre bi sonuç açıklanma tarihi çıkarabilsek keşke.. ( benim 22 ekim sınav 23 ekim mülakat )
-
Polis Amirleri Eğitim Merkezi Müdürlüğüne lisans mezunu öğrenci alımları için 06 -19 Eylül 2018 tarihleri arasında internet üzerinden ön başvuru işlemini tamamlayan kadın adaylardan; 16 Temmuz 2015 tarihli ve 29418 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 8. Maddesinin 3 üncü bendinde “Ön başvuru alınan erkek ve kadın adaylar ayrı ayrı olmak üzere en yüksek puandan en düşük puana doğru sıralanır ve o dönem için alınacak erkek ve kadın öğrenci kontenjanının on katına kadar aday şahsen müracaatta bulanmak üzere çağrılır” hükmü gereğince çağırılan en son kadın adayın KPSS P3 Puanı 74,99119 olarak belirlenmiş olup, şahsen müracaatta bulunmak üzere çağrılmıştır.
1- Adaylar; Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavlarında başarılı olmaları halinde bir sonraki gün Mülakat/Sözlü Sınavına tabii tutulacaklardır.
- 13 Ekim 2018 tarihinde Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavlarına çağrılan adaylardan başarılı olanlar 15 Ekim 2018 tarihinde,
- 20 Ekim 2018 tarihinde Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavlarına çağrılan adaylardan başarılı olanlar 22 Ekim 2018 tarihinde Mülakat/Sözlü sınavına katılacaklardır.
Sınava katılacak adayların mağdur olmamaları için yukarıdaki belirtilen tarihlere dikkat etmeleri gerekmektedir.
2- Aranılan nitelikleri taşıyan ve istenen belgeleri getiren adayların şahsen başvuruları alınır. Başvuru ile ilgili olarak istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin başvuruları geçersiz sayılır.
3- Erkek adaylar başvuru ve sınava gelirken sakal traşlı olarak gelmeleri gerekmektedir.
4- Adaylar fiziki yeterlilik sınavı için gelirken yanlarında spor ayakkabı - eşofman getirmeleri gerekmektedir.
5- Fiziki yeterlilik sınavında başarılı olan adaylar mülakat/ sözlü sınavına alınacaklarından yanlarında uygun kıyafet getirmeleri gerekmektedir.
-
@idyah Yazılı sınav yok arkadaşlar ilk gün belgeleri teslim ediyosunuz onun ardından boy kilo sağlık vs gibi şeylere bakıyolar onun ardından parkur oluyor.
Buraya kadar gelmeyi başaran adaylar parkuru da geçerlerse ertesi gün sözlü mülakata alınıyor ve işlem bitiyor.Parkurda başarılı olan herkesin mülakatı parkurdan bir sonraki gün olacak (Sınav tarihi 13-20 Ekim yazan adaylar hariç)
Başvuran tüm arkadaşlara başarılar hakkınızda hayırlısı olsun..
-
@krdnl38 6 Ekim'de cumartesiye denk geliyor. Onu niye saymamışlar. Benim sınav tarihim 6 ekim.
-
Puan yetmeyen kişiler başvuru parasını alabiliyor mu peki
-
Geçen sene mülakatta elenmiş (2000 kişi alıyorlarda 2600. oldum) biri olarak tecrübelerimi anlatayım.
İlk önce saatiniz gelmeden önce orda olun kapıda sizi sıraya dizip elektronik ne kadar eşya varsa alacaklar emanete ve başınıza bir memur verip sizi amfi gibi bir yerde belge hazırlamaya götürecekler. emanet verirken cüzdanınızı vermeyin geçen sene çoğu arkadaş cüzdanını verdi sabah 8 de başlayan süreç gece 11 de bitince çok ucuz olan kantinden 1 şişe su alamayan bile oldu. yanınıza en kötü bi 10 lira bulundurun kağıt. neyse belge hazırlamaya giriyorsunuz burda ne kadar hızlı hazırlayıp teslim ederseniz spor mülakat fiziki kontrolde daha önde olursunuz yoksa sıra bekleniyor baya. belgeleri hazırlayınca sağlık testine giriyorsunuz boy kilo renk körlüğü testinde bazı sayfalar boş sakın kafanızdan rakam uydurmayın boy kilo konusunda çok iyi olsalarda geçen sene gözümün önünde çock 2 santimden elendi. eğer vke fazla veya eksik olan boyu sınırda olan varsa bir kez daha düşünsün. birde boyumu 1.79 biliyordum 1.77 çıktı 1 2 santim az çıkarıyor makine ona göre hesaplarınızı yapın. neyse ondan sonra parkura gittik parkur zemini çok iyiydi spor hocası falan gayet iyi insanlar bi kaç dk hatta aletleri denememize bile izin verdiler. sporu 44 saniyede yaptım en son kan ter içinde yaktım bi cuğara giydim takımları mülakat bekliyorum saat 12 grubuyla alındım mülakata kaldığımda saat 4 olmuştu. bekleme salonu var bi gittik ben bu kadar takım elbiseli adamı hiç bir arada görmemiştim. geçen senenin ilk grubu biz olduğumuz için daha sabah grubu mülakata girmemişti. orda bi kaç kişiyle tanıştık konuştuk ama çok yavaş işliyordu ben mülakata girdiğimde saat 11.35 gibiydi. bizi rahatlatan bizde 1 önceki dönem komiser yarımcısı çocuklar akşam yanımıza geldi bize destek oldu ailemizi aradık geç çıkıcaz diye saolsunlar hepsine başarılar diliyorum. derken mülakata girdim. işte selam veriyorsun kendini tanıtıyorsun orda bi muhabbet ettik onu anlatmayım kayseride okuduğum için beni biraz zorladı komisyon üyeleri sonra bir kart çektim bütçe ile ilgili bir soru geldi cevapladım çıktım. saat 1 de ki otobüse yetiştim. komisyon bizimki iyiydi ama yanda bir emniyet müdürü gelene gidene bağırıyordu. sakin kalın asla taviz vermeyin orda ben girene kadar rahattım girdikten sonra istemsiz bir titreme soğuk ter herkeste oluyor koskoca emniyet müdürleri 1. 2. sınıf karşında.... herkes için hayırlısı geçen sene 40 gün gibi bi süreçte açıklanmıştı bu sene umarım o kadar uzamaz. -
@varolistan, içinde söyledi: Komiser yardımcısı alımı 2018
@krdnl38 6 Ekim'de cumartesiye denk geliyor. Onu niye saymamışlar. Benim sınav tarihim 6 ekim.
Beni de düşündüren durum... Bilgisi olan var mı acaba ????
-
@varolistan Hocam resmi sitede düzeltme olmuş. Sanırım artık soru işareti kalmıyor.
-
arkadaşlar şimdi benim belgede 15 ekim sınav tarihi yazıyo sadece o gün parkur mu olacak sadece
-
@giallorosso hocam hiç spor çalışmadan sporu geçmek mümkün mü.
-
@ertuğrulbey hocam eğer seri atletik bir yapınız varsa yaparsınız ama bir iki sefer olsun imkanınız varsa gidin çünkü 44 saniye üzerinde yapanlar boşuna ümitlenmesin diyorlar.
-
@serhats hocam orda 5 ekimde çağırılan diyo. Beni 6 ekim’de çağırdılar ertesi gün pazara denk geliyor zaten
-
Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavlarında başarılı olmaları halinde bir sonraki gün Mülakat/Sözlü Sınavına tabii tutulacaklardır. bu ne saçma iş fazladan bir gece neden ankarada kalalım, aynı gün yap hepsini olsun bitsin. her sene yeni bir şey çıkmasa olmaz zaten.
-
Puan yetmeyen kişiler başvuru parasını alabiliyor mu peki
-
@giallorosso yani şimdi benim 83.5 puanın bir önemi yok o zaman.Diyelim 50 saniye yaptım.Ozaman puana bakmadan elerler mi.
-
@hoyuelo Yok hocam alamıyor
-
istenilen sağlık raporundan bişey anlayan varsa izah edebilir mi lütfen ????ben pek bişey anlayamadım da