Komiser yardımcısı alımı 2018
-
@fernando-reges basvurayim hocam ozaman. Bi cesaretlendim, sagolasin:)
Insallah komiser olduktan sonra aile arasinda’daki engin gunaydinin silah sahnesindeki hali gibi olmam:/ -
Fiziki yeterlilik sınavı hakkında yorum yapacak var mı boyum uzun ve koşmakta malum sıkıntı yaşıyorum ağır ve hantal kalıyorum yapılabilir mi
-
@1umut Şu halimizden uzak olacağımız kesin:( Yine de fiyakalı meslek bende başvuracağım artık zamanında es geçtik ama alan grubunun hali ortada.Hayırlısı artık
-
@fernando-reges guzel meslek hocam. Ben hep silah kullanmayi beceremem diye geri cekmistim kendimi. Bu sefer basvuralim bakalim:) hayirlisi olsun hakkimizda
-
@krdnl38 benim de boy 166.5 biraz zorlasam 167 oluyor. AZ ölçüyorlar falan da diyenler çok bilmiyorum hep mi bi sıkıntı çıkar
-
@agor eyvallah Hocam sağolun.
-
@nikola-tersla kardeşim farklı bir şey sormuştum ama ilgin için teşekkür ediyorum yinede
-
@krdnl38 illa mükemmel yapmak zorunda değilsin ama bi süre sınırı var en azından o sürenin üzerine çıkmaman gerekiyor 40 sn falan olması lazım. Mülakat ve kpss puanın iyi olursa geçersin Allah’ın izniyle.
-
@nikola-tersla başvuru kılavuzunda 48 saniye baraj olarak görünüyor yapamayan direk eleniyor ve kpss ile fiziki mülakat %25 sözlü mülakat %50 getiriye sahip olduğu yazıyor hocam kısmetse olur artık denemekten zarar gelmez diyelim
-
@nikola-tersla hocam nasil zorluyorsun omuriliği mi esnetiyosun:))
-
arkadaşlar bişey kafama takıldı bu banka dekontu yazısı bir müddet sonra siliniyo sorun olur mu başvuruya kadar
-
@olursaolur arkadaşım normal duruş pozisyonundan daha dik durmaktan bahsediyorum.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak başvuracak mühendis var mı aranızda ? Mühendisim başvurmak mantıklı mı sizce ?
-
@tolga80 paranız yatırıldı sonunda en kötü ihtimali düşünüyorsanız üzerindeki numaraları filan not al bir yere.
-
@mühendis01 neden olmasın? Sonuçta mühendis komiser olamaz diye kural yok olumsuzluk yaratmaz aynı zamanda.
-
Arkadaşlar benimde 19.01.2019a kadar tecilim var. Malum kazanacağımız belli değil. Sınavlara girebilmek için bedelli yapmayı düşünüyorum. Ya sınavın açıklandığı zaman askerde olursak sonuçta ne zaman gidileceği belli değil. Ne bileyim bedelli parasını son günlerde mi yatırmamız lazım ? İllaki bu durumda olanlar vardır. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum ???
-
Arkadaslar bu sinava gireceklere tavsiyem. Kilo ve kondisyon sikintisi cekenler varsa bir spor saloluna yazilsinlar bjrkac ayligina. Askerde bir arkadasim vardi boyu 1.84 kilosu 90 felandi bayagi bir hantaldi hatta astegmen olarak yaptik askerligi astegmenlikte ki spor sinavindan vs de kalmisti sanirim. Bu adam 2017 de ki polislik sinavina 2 ya da 3 ay askerden sonra hazirlandi spor salonuna gitti kilo verdi kosu felan yapmis suan kendisi polis. Yani demem o ki birkac ay sıkı kondisyona girin. Ayrica eskisi gibi spor sinavinda cok zorlamiyorlar sanirim barfix felan yoktu onun girdigi sinavda komserlik icin varmidir bilmiyorum.
-
Boyum 1.66 kilom 70 kpss puanim 77 bayan olarak şansım var mi hocam bos yere başvurmak istemiyorum sinav ankarada çünkü esimin mesleği dolayisiyla güneydoğudayız ve bir bebegim var olma ihtimali yoksa hic bos yere basvurmak istemiyorum
-
@krdnl38 48sn işte yapılmayacak bi parkur değil. İnşallah yaparsın.
-
beni de korkutuyor parkur yapamazsam diye puanım 85 inş geçeriz