Komiser yardımcısı alımı 2018
-
@kullanıcı, içinde söyledi: Komiser yardımcısı alımı 2018
Arkadaşlar, biliyorsunuz ki Komiser yrd.lığı ilanı da geldi. Eğer denk gelir de komiser yrd.lığı sınavında başarılı olursak ve bedelli 21 günlük süre, eğitim dönemiyle çakışırsa ne olur? Başvuru koşullarında 'Erkek adaylar için başvuru tarihi itibariyle 1111 sayılı Askerlik Kanunu çerçevesinde askerlik ile ilişiği bulunmamak- 0CAK 2019 tarihine kadar askerliği ile ilişiği bulunmamak -' gibi bir şart da mevcut.
Ben böyle saçmalık görmedim. Eğer değiştirmezlerse bu maddeyi eleniriz zaten sonuçta tecil evraklarını isteyecekler mülakata giderken. Sınavlara girebilmek için bedelli başvurusu yaptım olaya bak
-
Arkadaşlar kulağımın yaninda zeytin gibi ben var başörtülü olduğum icin görünmüyor sorun olur mu sizce???
-
@ahmetugur bildiği kadarıyla Sağlık Komisyonu tarafından Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğine göre yapılan kontrollerde Komiser Yardımcısı olur. İbaresini alamaz iseniz Fiziki Yeterlilik sınavına katılamazsınız.
-
Arkadaşlar meslek hakkında bilgisi olan var mı ? Kısaca özetleyecek olan varsa sevinirim.
-
@sinan-taylan hangi konuları merak ediyorsunuz? Ben biraz araştırdım bildiğim kadarıyla paylaşayım.
-
Yani genel olarak nasıl bir meslek paylaşırsanız sevinirim şartları nedir? Çalışma saatleri, ortamı vs. vs.
-
@evandro Yani genel olarak nasıl bir meslek paylaşırsanız sevinirim şartları nedir? Çalışma saatleri, ortamı vs. vs.
-
@sinan-taylan polis açısından geçerli şartlar komiser yardımcısı için de aynı şekilde gereçli. O il de mesai nasıl belirlenmişse yani 12-36 veya 12-24 gibi periyotlarla çalışıyorsunuz hafta da bir gün izin oluyor. Eğer şartlarınız tutuyorsa akademi de hocalık vs şansınız mevcut.
Yükselme açısından ise her 4 yıla bir rütbe alıyorsunuz. Sorumluluğunuz artarken üzerinize düşen iş yükü azalıyor. -
14/01/1989 basvurabilir mi
-
@sufi Hocam 01.01.1989 sonrası doğanların hepsi başvuru yapabiliyor.
-
içerik politikası gereği kaldırılmıştır.
-
polis memuru olanlar harbiden acayip saldırıyor Bakan'ın tüm twettlerinin altında sitemkar tweetler var. İnşallah bir değişikliğe gidilmez ilanda
-
@evandro bu 4. Dışarıdan alım ilk değil. Bi değişikliğe gidilmez.
-
@byteks1 inşallah.
-
Ben e devlet üzerinden bedelli başvurusu yaptım ancak bankaya ödeme vs yapmadım hatta askerlik şubesine bile gitmedim. Başvuru yapmamda bi sıkıntı yoktur değil mi ?
-
@nikola-tersla bakaya durumda mısınız? Askerlik durumunuz nedir? Durum ne olursa olsun çok büyük sıkıntı çıkarmazlar hocam.
-
@agor 31.01.2019 a kadar tecilim var. Bakaya değilim.
-
@nikola-tersla o zaman sorun yok hocam, koşulları sağlıyorsanız istediğiniz gibi başvuru yapabilirsiniz.
-
Her basvuru zamani acaba diyorum
poligonda silah kullanmayi becerememis birisi icin umut varmidir acaba:( -
@1umut Öğrenirsin hocam bende atış yapmadım kimse doğuştan yetenekli gelmiyor ki.Korkuyorsan da aşarsın.Bu hayatta büyüdükçe bazı şeyleri aşmak gerekiyor malesef