2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Beyler şaka falan için sormuyorum bunu cidden soruyorum 2019 yeni bir guy, dguy sınavı gelir mi ve ne zaman gelir?
-
@mehmetkvl Tarih bilemem ama mutlaka gelir
-
@mehmetkvl bence sınav öncesi gelmesi zor biraz. Sınavdan sonraya kalır gibi.
-
@marsiyal kpss A 2019 sınavından sonra mı gelir yani anlamadım. Yoksa guyu mu kastettiniz
-
@mehmetkvl evet hocam kpss sınavından sonraya sarkar bence gidişat onu gösteriyor.
-
@marsiyal sağol kardeş yorumun için
-
@mehmetkvl bunu tahmin etmek çok zor uzayan bu kadar süreçlerin içinde geçen sene sınavdan 4 ay sonra yapılmaya başlanan mülakatlar bu sene neredeyse sınav üzerinden 5 ay geçti ve ne kadar geçeceği belirsiz bunun yanında kamuda tasarruf konuşmaları gerek olmadıkça memur alını alınmayacak söylentileri ilana çıkılan vmy nin iptal edilmesi sonu ne olur bilinmez gerçekten kestirmek zor
-
herkes arkamızdan atmış tutmuş sıkıntı yokta bakanın bile duyumu fos çıkmışken neden kimsenin sesi cıkmıyor da bir gariban maltusun duyumları patladı diye veryansıl ediliyor. hiç biriniz bakanın twitinin altına noldu neden teşkilat kararnamesi açıklanmadı . hani aralık ayı sonu açıklanaaktı diye yorum yapmadınız.
düzenlenmiştir
-
@t-robert-malthus yaptığın zincirleme suça giriyor. Mağdurlardan biri de ben olduğuma göre karşılık vermek durumundaym asıl korkak sensin kendi adını bile gizleyip milleti bakanın twiti altına yazmaya davet ediyorsun bu kadar delikanlı biriysen buyur açık kimliğinle yaz bakana
-
@ezo ben ne kadar gizliysem sen de bir okadar gizlisin . Sen neden gizli gizli yazmadın ?
-
@t-robert-malthus ben insanları bir şeyler yapmaya davet etmiyorum, hakaret de etmiyorum diyorum ki bu kadar korkaksak sen yaz bizim adımıza 'kahraman' ol bakan korkup açıklasın
-
@ezo şakacı ... bu kadar korkağın kahramanı olmaktansa sizin gibi korkup kaçmayı yeğlerim .
-
Geciktikce cogu kisi 2019 kpssye girecek ve sonuç guy kadrolarının yarisi boşa olacak.Hey gib yayınla artık su tarihleri.Yapılanma gibi etkilemez.Yapılanma olacaksa vdk ile ilgili olur.Belki mhuy yds olayı kalkar ve mhuy ilani gelir.Onun dısinda gib bundan sonra böyle.
-
@t-robert-malthus sen kimsin ki burdaki insanlar sen yaz deyince yazacak yazma deyince yazmayacak ? Etkinlikler yapılırken herkes olmasada burdaki insanların bir çoğu emin ol içindekini dökmüştür sen düşünme bunu. Görüyorum ki kötü niyetli olduğunuda kabul etmişin bu yüzden kimseden iyi niyet bekleme kendin ne yapıyorsan yap ve hayal ürünü duyumlarınıda bizimle paylaşma
-
@t-robert-malthus birader sen umut tacirisin. Kahraman falan olman her durumda imkansız zaten, geç o işleri.
-
Mülakat tarihleri için etkinlik yapalım mı? Yılbaşı dendi o da bitti böyle elden bişey gelmeden beklemek çok zor ️
-
@kpss-a-bağımlısı perşembe saat 18.00 de twitter etkinliği var hocam
-
@jan-vesely teşekkür ederim muhakkak katilacagim
-
Cıksın biri söylesin bu yapılanma duyumunu ilk kim söyledi?Bu duyumdan sonra işler karıştı
-
@zenginmemur 3 aydır yapılanma muhabeti dönüyor en azından biz 3 ay önce yapılanma olduğunu duyduk. Biz duymadan daha oncede başlamışlar belli ki bir kurum 3-4 ayda teşkilat yapılanması çıkaramıyorsa artık