2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@mbguy kardeşim bu ayın sonuna bıtecekmıs demek cok kolay anladın mı onu oturduğum yerden bende söylerim bu süreç her turlu secımden önce bıtecek zaten ama hep uzak olan hem net olmayan yazınla ne beklıyorsun alkış mı bu sıte yarın açıklanacak lafına bıle ıtımat edemez hale geldı anlayabiliyor musun
-
Merhaba dostlar, daha evvel dile getirdiğim gelişmelere ilave bir durum söz konusu değil. Bakanlıkta taşlar yerine otursun herkes sabırsız bu konuda emin olun. Başkanlık da bir an evvel tamamlamak istiyor süreci ancak eli bağlı durumda şu an için.
-
@mrnobody Çekiniyorum biraz oyüzden aramadım
-
BU konuyu hızlandıracak tek kişi cumhurbaşkanı bir an once direk mektup yazmalıyız. seçim başladı hergün bir ilde bir yazı yazıp korumalara verirseniz iletiyorlar yarın herkes alımlar ile ilgili birşeyler yazıp göndersin cimerden daha etkili
-
Arkadaslar ismi lazım değil ama bir priss arkadas vardı, ona da bazı arkadaslar çok yüklendi ve gitti buradan, ondan sonra da gerçek duyumcu gelmedi. Keşke geri gelse.. @Priss
-
@guylassakartık şu adamı kaçırdılar ya şuradan Allah bildiği gibi yapsın onları
-
@köyün-ağası cb de bu bakanı atayan kisi zaten devleti küçültme politikası uygulayanda cb..yani anlayacağın kimi kime şikayet edeceğiz ki....
-
arkadaşlar mrb, baktımda şöyle bir konuşulanlara ,şu ortamda cimere yazmamız bir anlam ifade etmeyecektir çünkü cimer muhatap olarak bakanlığa soracaktır, bakanlığında vereceği cevap aşikar, mektubu CB na yazalım ve külliyeye gönderelim,
Karamsar olmayalım lütfen, birlik olursak inanın çözüme ulaşırız- ki daha önce işe yaradı- önümüz seçim , ağlamayana mama yok. Cumhurbaşkanlığı'na giden mektuplar sizlerde bilirsiniz ki önce danışmanlar tarafından okunacaktır, 15-20 kişinin göndermesi elbette bir anlam ifade etmeyecektir ancak bu sayıyı binlere yaklaştırırsak o zamn dikkate alınıp, mesajımız iletilecektir. -
@kuşçubaşıeşref Bence gerçek kraldır o. Beni o inandırabilir sadece gerisi hikaye.. Dön artık yuvana, yalnız bırakma bizi @Priss Reis
-
@paretowilfredo dostum artik o kadar sinirliyim ki senin paylastigin duyumlari hatirlmaiyoruz bile.Dostum sencede beklememiz sacma degil mi?Sonucta atanacagimiz yer maliyenin merkez birimi degil vdk degil maliye uzmanligi degil dostum Vergi Dairesi taşlarin oturmasiyla ben ilgisini kuramiyorum.Keyfiyet gibi duruyor istenmeyen bir kesim gibi duruyoruz cunku personel mutsuz maliyede idareyle surekli mahkemelik olunmuş kacişlar ortada.Senden ricam su duyumlarinda guyla ilgili ne var yani guy kadrosunda ne olabilir yapilanma sonrasi biraz bahsetsen.Yetti be artik
-
@zenginmemur Arkadaşım senin evhamlarından gerçekten usandık artık.Acele ediyorsun işsizlik zor hepimiz yaşıyoruz ama yarın bir gün mülakatı geçersen yetti be artık dediğin devletin menfaatine çalışacaksın.Biraz daha sabredeceğiz.Muhakkak ki nasip olandan fazlası gerçekleşmeyecektir.Biraz daha sabır,biraz daha saygı.Karşımızda olanca heybetiyle devletimiz var,elbette hakkımızı savunacağız,şunu da unutmayalım ki 1000 kişi sevinirken 1000 kişi ders çalışmaya dönmek zorunda kalacak.Mevlam neyler,Neylerse güzel eyler..
-
İnsanına zerre kadar değer vermeyen böyle kaç devlet vardır acaba dünyada gerçi biz bekliyoruz diye üzülüyoruz.Soma da 500 kişi ölüyor kimse tınlamıyor bile ah keşke başka ülkede iyi bir fırsat geçse elime.
-
Sgk rekorunu kıracağız bu gidişle.Bakanın yakında deyip bir ay sonra açıklanmasını hiç unutmuyorum.
-
@shanks Bu olayları nasıl bağdaştırdınız anlam veremedim lakin düşüncenize göre değer vermeyen bir devlete kadrolu girmek için görüyorum ki sırada bekliyorsunuz. Mecbur değilsiniz. Değer veren Amerika’ya gidip mc donaldslarda çalışıp insana nasıl değer verildiğini de görme şansınız çok tabii vardır.
-
@kaymakam benim sabrımı test etmek senin haddine değil.Biraz daha saygıli olmam icin saygisizlik yapmis olmam gerek bn gormuyorum ama sen bana şükür edebiyati yapamassin.Kac yasina geldin cevrene bak bir bakalim ne goŕeceksin.O gordugundeki her acida beni hatirla.Son olarakda kaymakamlik hazırliginda tembel olmamak lazim.Sayfada 3 5 satir bir sey okusaydin cogunlugun neden sikayetci oldugunu anlardin.
-
@shanks ve dostum hala bunu gormeyen mezun kisiler var.En basit ya mülakat tarihini bilmiyoruz bu bizim hakkimiz adamlar gelmis bana satasiyor.Ne diyeyeim bu kafayla daha cok bekleriz
-
@zenginmemur Arkadaşım benim kendim için senden ne bir saygı beklentim var ne de başka bir şey.Benim demek istediğim şimdiden atıp tuttuğunuz devlet makamlarına yarın oturduğunuz zaman utanmya yüzünüz olmaz. Hakkınızı arayın ama devlete saygısızlık yapmadan arayın.Benim Meramım budur , kimseden de bir beklentim yoktur olmayacaktır.
-
@kaymakam şükürcü seni ben hangi devlet kurumuna hakaret etmisim bide saydirmak kelimesini sana özelden yollayim istersen hadsiz herif saydirmak nedir ya senin gibi adamlarla ayni hedeflere kostugum icin utaniyorum
-
@zenginmemur Aynı dileklerin on misliyle bilmukabele hanımefendi.
-
@kaymakam Birader burayı iktidarın izlediğini sanmıyorum anladım yaranmaya çalışıyorsun.Cidden sorunlu sun yazık sana acıdım vallaha