2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@morand ne torpili hocam torpil diye bişeymi varmış Allah Allah. İlk defa duyuyorum ben şuan. Torpil var demeyelim yoksa atanmış arkadaşların gururu inciniyormuş dostlar aman diyim !!!
-
@morand mülakatın olduğu yerde torpil bitmez herkes üstünün dediğini yapar
-
@gannicus dostum bence gib in bi sebebi bile yok. Belki sadece süründürmeyi seviyor. Hatırlayın sınav sonuçlarını niye açıklamıyorsunuz diye aradığımızda adamlar şu cevabı vermişti. "Daha önce hep erken açıkladık o algıyı kırmak için." Bu bana şu repliği hatırlattı. "Ben arabanın arkasından koşan köpekler gibiyim. Yakalarsam ne yapacağımı bile bilmiyorum" belki sadece kovalamayı seviyordur GİB.
-
paretowilfredo@ üstad yine en sağlam duyum sizden , biliyoruz bu konuda size gereksiz yüklenenler oldu, biz sizin iyi niyetinizi biliyoruz varmı birşey ?
-
@paretowilfredo dostum senden gelecek yeni bilgilere odaklandık.Yeni yapılanmayla ilgili son durum nedir?Yeni yıla mı sarkacak?
-
@eliff öyle demeyin hocam öğretmenlerde de mülakat var ama adalet sağladılar orada. elenen bir arkadaşımla konuştum içim rahat dedi seneye yüksek puan alsam kazanacağımı biliyorum en azından dedi...
-
@eren-ateş Arkadaşın puanı yüksek değildi torpil yaptırmış sağlam yerden ama elemişler.Sonra içim rahat seneye yüksek puan alıp girerim diyordu.d Aklıma o geldi şimdi hakkaniyet herkesin içini ferahlatan birşey
-
@parerowilfredo üstad bilgi yok mu
-
@maesteo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@parerowilfredo üstad bilgi yok mu
-
@HarunB @yılmazadam @meliha_ @Maesteo @fridakahlo Dostlar daha evvel söylediğim gibi, çok çok net bilgi gelmeden bana, bu konuda herhangi bir yorum yapmak istemiyorum. Kusura bakmayın.
-
@paretowilfredo hocam peki bu belirsizlik daha çok sürer mi 2017 kpss puanlarımızla 2019 da mülakat bekliyoruz
-
@jan-vesely Taslaklar Külliye'de dostum. Bahsettim sanıyorum forumda daha evvel, iki seçeneğe kadar inmişti ihtimaller. İkisinden biri seçilip kısa sürede teşkilat durumu netleşir, sonra da alımlara bakılır.
-
@paretowilfredo hocam iki seçeneğe kadar inme konusuna nerde değindiniz acaba ben bulamadim da
-
@paretowilfredo secim oncesi maliye yeni bir alima cikar mi ?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@rootofallevil Dostum bu konuya fazla girmek istememekle birlikte iki farklı taslağın Külliyede olduğunu biliyorum. Iki taslaktan birisi haberleştirdiğim durum. Diğeri ise Rehberlik Teftiş Başkanlığı ile Vergi Denetim Başkanlığının ayrı ayrı düzenlendiği diğer uvanlar içinse unvan birleşmelerini içeren taslak. Bu taslaklardan birisi bence yıl sonuna kadar tasdik edilir ve yayımlanır. Çok gecikmeyeceğini tahmin ediyorum.
-
@köyün-ağası kesinlikle haklisiniz hocam,bitmesini birakalim bir koseye,artik mevzular iyice dallasa döndü hic icimi rahatlamadi bu haber mesela
-
@morand doğru demiş abin
-
@morand ciddiye alınmıycak kişi olduğun her halinden belli zaten
-
@duyguuu37 artık bu yapılanma da bana bahane geliyor bu kadar önemli bir konuyu bakan üzerinde çalışmayacaksa neyin üzerine çalışacak. Teşkilat sistemi değişiyor denetim yapısı değişiyor işler aksıyor ama bu yapılanma halen bitmedi. bence seçim kurbanı olduk yeni bir ilan istememek için bekletiyorlar
-
Yaş olayina takilacak insanlar var 2016dan buzamana kadar sirf kendimizin disinda hayatimizdan 3 yil gitti be bunada arrik cozum bulsinlar kamuya alimda 35 yas sarti konuluyor ama burokrasi iyi hantallasti vsvs
Madem oyle bu kadar hersey yavas isleyecek bukadar hersey agirdan alinacak 35 yaş olayi icinde cozum buljnsun
Degisen sartlara gore yaş olayida uyarlansin magduriyetler giderilmsi icin sistem degisikligi de kurumlarda yapilan temizlikti bilmem neydi kaybolan yil kadar +3 yil sarti verilsin yada yaş sartini da 40 yasindan gun alinmamis olarak yeniden duzenlensinidare de hersey degisiyor teskilatmis suymus buymus ama nwden yas olayina gelince milletin calinan yillari goz ardi ediliyor